BIGJOHN13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας κοπελια!!! Μολις σημερα παρελαβα ενα new Ποντικο και θα ηθελα να του παρω για συντροφια ενα αναλογο mousepad..... Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 : RAZER DESTRUCTOR PROFESSIONAL GAMING MAT RAZER VESPULA GAMING MOUSE MAT Στο δευτερο με ψηνει ασχημα το μαξιλαρακι που εχει για το καρπο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι βολικο... Παρακαλω οποιος εχει ενα απο τα παραπανω (κ να μην εχει) ας μου πει τη γνωμη του ή να μου προτεινει τπτ καλυτερο . . . Ευχαριστω πολυ
chris2barca Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Αν και δεν έχω ένα από αυτά, με μαξιλαράκι είναι πιο ξεκούραστο... Βέβαια στην αρχή μπορεί να σου φανεί λίγο περίεργο αλλά συνηθίζεις γρήγορα...
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Έχω το πρώτο κανα 6μήνο και σε συνδιασμό και με ενα razer lycosa (αν το λέω σωστά) ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο αρνητικό αν μπορώ να βρω ειναι οτι μετα απο μεγάλη διάρκεια καψίματος και χρήσης πιάνουν βρώμα οι πόροι (αν μπορώ να το πω ετσι) που έχει. Το καλό ειναι οτι καθαρίζει εύκολα με λίγο αζαξ η οινόπνευμα λόγω του οτι εχει σκλήρη επιφάνεια Γνώμη μου για gaming ειδικά ειναι απο τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα τσίμπαγα αυτό με το μαξιλαράκι. Στο ebay έριξες καμιά ματιά για τυχόν καλύτερες τιμές?
BIGJOHN13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα τσίμπαγα αυτό με το μαξιλαράκι. Στο ebay έριξες καμιά ματιά για τυχόν καλύτερες τιμές? Εριξα κ εκει μια ματια αλλα δν συμφερει ιδιες τιμες παιζουν κ ειναι κ μεταφορικα...
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Έψαξα και εγώ. Δεν βρήκα κάτι... Περίμενα να απαντήσεις μήπως εσύ είδες καλύτερα, αλλά απ' ότι φάνηκε τα ίδια είδαμε. Πολλά λεφτά πάντως μου φαίνονται για Mouse. Δεν φτιάχνεις κανένα αυτοσχέδιο με κανένα μαλακό τζιν ύφασμα που έχει κάπου παρατημένο?
BIGJOHN13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Έψαξα και εγώ. Δεν βρήκα κάτι... Περίμενα να απαντήσεις μήπως εσύ είδες καλύτερα, αλλά απ' ότι φάνηκε τα ίδια είδαμε. Πολλά λεφτά πάντως μου φαίνονται για Mouse. Δεν φτιάχνεις κανένα αυτοσχέδιο με κανένα μαλακό τζιν ύφασμα που έχει κάπου παρατημένο? χαχαχαα.. δεν τα παω καλα με τις αυτοσχεδιες κατασκευες προτιμαω κατι ετοιμο... χαχαχα Το ξερω οτι ειναι πολλα απλα θελω να παρω κατι καλο αν μου προτεινουν τπτ καλο κ σε χαμηλη τιμη εννοειται δεν θα πω οχι.. Απλα περιμενω να ακουσω εντυπωσεις απο διαφορους που εχουν διαφορα mousepad ή εχουν κ καννενα απ αυτα που σκεφτομαι...
NIKOsVAIO Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας κοπελια!!! Μολις σημερα παρελαβα ενα new Ποντικο και θα ηθελα να του παρω για συντροφια ενα αναλογο mousepad..... Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα 2 : RAZER DESTRUCTOR PROFESSIONAL GAMING MAT RAZER VESPULA GAMING MOUSE MAT Στο δευτερο με ψηνει ασχημα το μαξιλαρακι που εχει για το καρπο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι βολικο... Παρακαλω οποιος εχει ενα απο τα παραπανω (κ να μην εχει) ας μου πει τη γνωμη του ή να μου προτεινει τπτ καλυτερο . . . Ευχαριστω πολυ Δες αυτο με το μαξιλαρακι σε αυτη την τιμη.Link
Nikosgiann Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Με το μαξιλαρακι να παρεις εννοειται...
BIGJOHN13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δες αυτο με το μαξιλαρακι σε αυτη την τιμη.Link Το εχω δει αλλα δυστηχως επειδη ειμαι απο Κρητη τα μεταφορικα μου ερχονται στη τιμη που το εχει το E-shop....
babletheone Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γιατί το θέλεις το pad?σου είναι αναγκαίο?
BIGJOHN13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γιατί το θέλεις το pad?σου είναι αναγκαίο? Πηρα ενα new ποντικι καλο κ θελω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του στο ακρο....
asbatey Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 εγω παντως πριν μερικες μερες πηρα απο το αμαζον το αγγλικο το ozone ground level xt.πρεπει να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ozone+ground+level+xt&x=0&y=0. 6mm παχος και αρκετα μεγαλο,ανετο,χωρις να κοστιζει και υπερβολικα.ριξτου μια ματια αν θες
BIGJOHN13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εγω παντως πριν μερικες μερες πηρα απο το αμαζον το αγγλικο το ozone ground level xt.πρεπει να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ozone+ground+level+xt&x=0&y=0. 6mm παχος και αρκετα μεγαλο,ανετο,χωρις να κοστιζει και υπερβολικα.ριξτου μια ματια αν θες χμμ.. θα το κοιταξω κ αυτο... κανενας αλλο που να εχει τα παραπανω που αναφερω η τπτ αλλο καλο... ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.