Προς το περιεχόμενο

αδυναμια συνδεσης μεσω forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα να ρωτησω, γιατι παντα δεν μπορω να συνδεθω με τπτ τισ πρωινες ωρες κ μου πρηζονται τα συκωτια απ τα νευρα μου? υπαρχει φορτιση του δικτυου ή η φορθνετ μ@λ@κιζεται και αναγκαζομαι να μπαινω ασυρματα απο ενα ελευθερο δικτυο στη γειτονια? υπαρχει καποιος που ξερει?

Δημοσ.

δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες. Που είσαι; τι ταχύτητες έχεις; είναι σωστά τα καλώδια; πήρες τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη; Τι εννοείς πρωί....

Δημοσ.

ηλιουπολη, ολα τα καλωδια οκ, εχω παρει τηλ την τεχνικη υποστηριξη και δεν λενε κατι, ωρες απο τις 2 εως τις 7-8 το πρωι... συμβαινει συχνα

Δημοσ.

τι εννοεις δεν μπορεις να συνδεθεις?το ρουτερ συγχρονιζει?Ip παιρνει?τι απο ολα?βλεπουν αποσυνδεσεις απο μεσα απο την forthnet?

Δημοσ.

τι εννοεις δεν μπορεις να συνδεθεις?το ρουτερ συγχρονιζει?Ip παιρνει?τι απο ολα?βλεπουν αποσυνδεσεις απο μεσα απο την forthnet?

αποσυνδεσεις βλεπουν, κ το ρουτερ αυτεσ τις ωρεσ αν και συνχρονιζε ιμου βγαζει σφαλμα 721 ολη την ωρα....

Δημοσ.

Μην μου πεις οτι εχεις το crypto f200???????

οχι, την μ@κ@κι@ το crypto α201 νομιζω... ενα ασπρο μικρο που ψηνει και αυγο αμα θες.... γτ? ιδια ειναι στην ουσια απ οτι βλεπω στο γοογλε.

Δημοσ.

θα το πω με οσο πιο απλα και ευγενικα λογια υπαρχουν.ΠΕΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΡΟΥΤΕΡ.DEN αξιζει ουτε drivers να ψαξεις για αυτο ουτε τιποτα.βαλε ενα ρουτερ και ως δει μαγειας θα παιξουν ολα οκ.νομιζω οτι πλεον κανεις δεν εχει μεινει με modem αλλα μαλλον εχουν ξεμεινει μερικοι.απο το παραθυρο ασυζητητι.

Δημοσ.

θα το πω με οσο πιο απλα και ευγενικα λογια υπαρχουν.ΠΕΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΡΟΥΤΕΡ.DEN αξιζει ουτε drivers να ψαξεις για αυτο ουτε τιποτα.βαλε ενα ρουτερ και ως δει μαγειας θα παιξουν ολα οκ.νομιζω οτι πλεον κανεις δεν εχει μεινει με modem αλλα μαλλον εχουν ξεμεινει μερικοι.απο το παραθυρο ασυζητητι.

XAXAXA! καλως, δλδ παει το 50ρικο.... ;)

Δημοσ.

Αλήθεια, δεν υπάρχει περίπτωση να το αντικαταστήσουν το router αυτό; Δε το πας σε ένα κατάστημα μπας και σου δώσουν κανένα άλλο;

Δημοσ.

Αλήθεια, δεν υπάρχει περίπτωση να το αντικαταστήσουν το router αυτό; Δε το πας σε ένα κατάστημα μπας και σου δώσουν κανένα άλλο;

μπα δυσκολο. θα τα σκασω τι να κανω.... :rolleyes:

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν σου αλλάζουν router, πρέπει να το αγοράσεις κανονικά. Η τιμή όμως είναι χαμηλότερη για τους συνδρομητές.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν σου αλλάζουν router, πρέπει να το αγοράσεις κανονικά. Η τιμή όμως είναι χαμηλότερη για τους συνδρομητές.

τι εννοεις χαμηλοτερη? αν παω σε ενα καταστημα μπορω να εχω καποια εκπτωση αμα επειδειξω καποιο χαρτι εννοεισ?

Δημοσ.

Εγώ πάντως στη θέσου θα ρωτούσα. Έχω την εντύπωση πως στη Forthnet τον λογαριασμό δεν τον αγοράζεις, αλλά τον επινοικιάζεις, οπότε και δικαιούσαι να αλλάξει αν έχεις ξεπεράσει το πρώτο χρόνο ως συνδρομητής. Το μόνο που μπορεί να σου ζητήσουν είναι να ανανεώσεις το συμβόλαιο για ένα χρόνο. Δες το σε κάνα κατάστημα ή πάρε την εξυπηρέτηση πελατών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...