Προς το περιεχόμενο

TwinTech Cuda GTS 250 SVGA bulk 60,00 €

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις που τις βρηκες και κανα λινκ γιατι ψαχνω καμια τετοια φθηνη μεταχειρισμενη για physx

Eδώ τις είχα δεί πρίν λίγο καιρό ή στον λάμπη δεν είμαι σίγουρος.

Btw υπάρχει μια evga gts450 απο rma καινούργια στο εδώ forum αγγελιών που κοίταξα.

Αυτό ενδιαφέρει κυρίως τον @beez που ψάχνει κάτι καλό στα ~100 ευρώ.

Εσύ για Psysx μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια 9800gt για παράδειγμα. Παίζουν κατα καιρούς και τέτοιες απλά θα πρέπει να το ψάχνεις το θέμα. :)

Δημοσ.

Eδώ τις είχα δεί πρίν λίγο καιρό ή στον λάμπη δεν είμαι σίγουρος.

Btw υπάρχει μια evga gts450 απο rma καινούργια στο εδώ forum αγγελιών που κοίταξα.

Αυτό ενδιαφέρει κυρίως τον @beez που ψάχνει κάτι καλό στα ~100 ευρώ.

Εσύ για Psysx μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια 9800gt για παράδειγμα. Παίζουν κατα καιρούς και τέτοιες απλά θα πρέπει να το ψάχνεις το θέμα. :)

ναι καμια 9800 καλη ειναι.. κατι τετοια τεσπα. αμα παρει καμια καλη ευκαιρια το ματι σου πες..

Δημοσ.

ναι καμια 9800 καλη ειναι.. κατι τετοια τεσπα. αμα παρει καμια καλη ευκαιρια το ματι σου πες..

Οk man. Έτσι και αλλιώς όλο και κάτι ψάχνουμε πάντα. Θα το έχω υπόψη. :)

Δημοσ.

αυτη με τα 60 παντως την παρηγγειλα κανονικα πριν δωσω το θεμα ...αν την παρω θα ενημερωσω...και την αλλη φορα παντως την gt 240 που ειχα ποσταρει και κραζαν ολοι εγω ειχα κανει ηδη την παραγγελια και μου στειλαν απαντηση για παραλαβη,αλλα λογω ασθενειας-θεραπειας εκανα να βγω απ το σπιτι αρκετες μερες κ την εχασα...

ε και ποσες να ειχαν??και τοτε και τωρα...

για 3ετιας τετραπυρινο πισι την παιρνω κι εγω,για τον γιο...θα φανει...

ηρθε,παραλαβη απο καταστημα,παω να την παρω...

την πηρα μονο η καρτα στη σακουλα χωρις τπτ αλλο..ο υπολογιστης που θα μπει ειναι εκτος πολης κ θα επανερθει την δευτερα...νεωτερα τοτε...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ηρθε,παραλαβη απο καταστημα,παω να την παρω...

την πηρα μονο η καρτα στη σακουλα χωρις τπτ αλλο..ο υπολογιστης που θα μπει ειναι εκτος πολης κ θα επανερθει την δευτερα...νεωτερα τοτε...

βαριομουν να γραψω,αλλα αφου θα αναφερω σημερα καινουρια προσφορα καρτας απο πλαισιο,να πω οτι παρελαβα τελικα την 250 και με 1 τροφοδοτικο 750 που εβαλα ο γιος ειναι ενθουσιασμενος στο τετραπυρηνο διετριετιας που εχει...σημερα εντοπισα αυτο...

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5670-GVR567OC1GI-SVGA-PCI-Express-1GB-GV-R567OC-1GI.htm

Δημοσ.

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το plasio.gr. Η σελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη.

Δημοσ.

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το plasio.gr. Η σελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη.

τελικα απ οτι καταλαβα και στη δικη μου περιπτωση που μαλλον μονο εγω ειχα προλαβει αλλα και τωρα, προωθουν μεμωνομενα κομματια στο πανελληνιο ομ λαιν δικτυο τους παρα να τα χουνε μονο για αθηνα στο στοκομαγαζο...καποιος παρηγγειλε και τελος...πληροφοριακα ηταν αυτη,στα 49€...

http://www.skroutz.gr/s/252939/Gigabyte-Radeon-HD-5670-1GB.html

Δημοσ.

καλη περιπτωση ηταν

αν ειναι και δουλευουν πια σωστα και μολις γινει παραγγελια φευγει απο διαθεσιμο..χαλαλι :)

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις που τις βρηκες και κανα λινκ γιατι ψαχνω καμια τετοια φθηνη μεταχειρισμενη για physx

Ψάξε και στο ebay.co.uk και θα βρεις αρκετές. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τους πωλητές και να σου πουν αν στελνουν ελλάδα. Γενικά για 9800 θα βρεις σε δημοπρασίες κάτω απο 30 λίρες αλλά πρέπει να είσαι γρήγορος :-D

Δημοσ.

Ψάξε και στο ebay.co.uk και θα βρεις αρκετές. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τους πωλητές και να σου πουν αν στελνουν ελλάδα. Γενικά για 9800 θα βρεις σε δημοπρασίες κάτω απο 30 λίρες αλλά πρέπει να είσαι γρήγορος :-D

θα το ψαξω... ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...