bamp Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σας Είχα αγοράσει πριν 1 χρόνο ένα mouse το οποίο τελικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ στο laptop μου. Ο λόγος είναι το ότι η ανάλυση είναι 1600dpi και ο κέρσορας πετάγεται από την μια άκρη της οθόνης στην άλλη με μια μικρή κίνηση του ποντικιού. Αλλάζοντας την ανάλυση από το control panel των windows διορθωνόταν το πρόβλημα αλλά μίκραινε πολύ η ανάλυση του touchpad του laptop. Έτσι κάθε φορά έπρεπε να αλλάζω την ανάλυση ανάλογα με το αν χρησιμοποιούσα το ποντίκί ή το touchpad. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο ασύρματο ποντίκι ποια είναι η συνιστώμενη dpi ανάλυση ενός laptop ποντικιού ; Και επίσης καλύτερα για την χρήση αυτή είναι τα bluetrack ; Και μια και μπήκαμε στον κόπο, μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό φτηνό ; Ευχαριστώ
NIKOsVAIO Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σας Είχα αγοράσει πριν 1 χρόνο ένα mouse το οποίο τελικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ στο laptop μου. Ο λόγος είναι το ότι η ανάλυση είναι 1600dpi και ο κέρσορας πετάγεται από την μια άκρη της οθόνης στην άλλη με μια μικρή κίνηση του ποντικιού. Αλλάζοντας την ανάλυση από το control panel των windows διορθωνόταν το πρόβλημα αλλά μίκραινε πολύ η ανάλυση του touchpad του laptop. Έτσι κάθε φορά έπρεπε να αλλάζω την ανάλυση ανάλογα με το αν χρησιμοποιούσα το ποντίκί ή το touchpad. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο ασύρματο ποντίκι ποια είναι η συνιστώμενη dpi ανάλυση ενός laptop ποντικιού ; Και επίσης καλύτερα για την χρήση αυτή είναι τα bluetrack ; Και μια και μπήκαμε στον κόπο, μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό φτηνό ; Ευχαριστώ Εγω, ο οποιος εχω laptop, αγορασα αυτο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ειναι 1600 dpi αλλα και εχει 2 επιλογες 800 dpi ή 1600 dpi.Αναλογα γιατι το θες.Υπαρχουν κι αλλα αν ψαξεις με ακομα λιγοτερα χρηματα.Αν θες τη γνωμη μου, για απλη χρηση σε laptop 600-800 dpi ειναι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.