diamantisi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά καλημέρα Σκέφτομαι να αλλάξω την ip μου απο dynamic σε static Εκτός από την επί πλέον οικονομική επιβάρυνση ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα της static ip Σας ευχαριστώ.
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Πλεονεκτήματα: Θα γνωρίζεις πάντα την ΙΡ σου - πολύ χρήσιμο εαν παρέχεις κάποιες υπηρεσίες (web, ftp, mail, ...) Μειονεκτήματα: Εαν μπλοκαριστεί η ΙΡ σου από κάπου τότε ξεχνάς την πρόσβαση εκεί. Με dynamic IP απλά κλείνεις/ανοίγεις το modem/router σου και παίρνεις νεα ΙΡ οπότε «αποκτάς» εκ νέου πρόσβαση. «Μετατροπή dynamic ΙΡ σε static ΙΡ δωρεάν» Φτιάχνεις έναν λογαριασμό στο dyndns.org ή σε κάποια άλλη παρόμοια σελίδα, διαλέγεις ένα subdomain της αρεσκείας σου (πχ/ αν είναι διαθέσιμο το domain ath.cx εσύ μπορείς να διαλέξεις το mydomain.ath.cx), κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο modem/router σου και πλέον κάνοντας lookup το subdomain σου θα μπορείς να ξέρεις πάντα την ΙΡ σου. Σε αυτή την περίπτωση, αν παρέχεις κάποιες υπηρεσίες, αντί για την αριθμητική ΙΡ θα βάζεις το subdomain σου. Θέλεις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο και σκέφτεσαι την static ΙΡ;
Rooters Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Να σημειώσουμε όμως, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, πώς μπορείς να αποκτήσεις ξανά πρόσβαση σε ένα site αμα απαγορευτεί η είσοδό σου, χρησιμοποιώντας έναν proxy server.
diamantisi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Παιδια σας ευχαριστώ Εχω ένα καταγραφικό cctv στο σπιτι μου και θελω να μπενω απο οποιονδηποτε απομακρυσμενο υπολογιστή για να το ελέγχω.
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Δοκίμασε το dyndns.org και αν δεν είσαι ικανοποιημένος κάνε την μετάβαση σε static ΙΡ.
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 για καταγραφικα οσους ξερω ολοι dyndns εχουν oi no -ip.Και ναι αμα μπλοκαριστει η static και μπεις απο proxy αν βρεις καναν καλο δεν εχεις θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.