Προς το περιεχόμενο

AEK


ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

aek.png

 

Στη προσπάθεια να αποφύγουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό στα οπαδικά θέματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Α.Ε.Κ και στο "καφενείο των φιλάθλων", αναγκαζόμαστε να τηρήσουμε μια πολύ πιο αυστηρή στάση.

 

Η συμμετοχή κάθε μέλους στα συγκεκριμένα topics συνεπάγεται την αποδοχή των παρακάτω όρων:

 

- Τα μέλη οφείλουν να τηρούν κόσμια συμπεριφορά και ιδίως να αποφεύγουν ύβρεις ή προσβλητικές εκφράσεις σε οποιαδήποτε μορφή.

 

- Αν τα μέλη αισθάνονται ότι προσβάλλονται ή θίγονται καθ' οιονδήποτε τρόπο από δημοσιευμένα μηνύματα, οφείλουν να κάνουν χρήση της δυνατότητας της Αναφοράς Προσβλητικού Μηνύματος (Report) και να αποφύγουν τη συμμετοχή στην όποια αντιπαράθεση.

 

- Σε κάθε περίπτωση αντιπαράθεσης εκτός ανεκτών ορίων, όπως αυτά κρίνονται από τους συντονιστές, θα επιβάλλεται χρονικός αποκλεισμός στη πρόσβαση του site για όλους τους εμπλεκομένους χωρίς να εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής ή υπαιτιότητας του κάθε μέλους. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς, ο αποκλεισμός ενδέχεται να είναι μόνιμος.

 

- Δημιουργία δεύτερου λογαριασμού για συμμετοχή στα συγκεκριμένα θέματα ενώ υπάρχει χρονικός αποκλεισμός σε προηγούμενο λογαριασμό, συνεπάγει τον μόνιμο αποκλεισμό όλων των λογαριασμών του μέλους.

 

- Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη οφείλουν να εκφράζουν τα σχόλιά τους για ενέργειες των συντονιστών στα συγκεκριμένα topics, αποκλειστικά και μόνο με αποστολή προσωπικού μηνύματος (pm) στον αρμόδιο moderator, στους super moderators ή στον administrator.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για οποιονδήποτε λόγο, επικοινωνία με τη διαχειριστική ομάδα γίνεται και μέσω της συμπλήρωσης της φόρμας επικοινωνίας που παρέχει το forum. Οποιοσδήποτε άλλος δημόσιος σχολιασμός για ενέργειες των συντονιστών πρέπει να αποφεύγεται, τα δε σχετικά μηνύματα θα διαγράφονται άνευ ετέρου ενώ δεν αποκλείεται και η λήψη άλλων μέτρων διαχείρισης, κατά την κρίση των συντονιστών.

Προσθήκη:

 

Διαφωνίες σχετικά με το αν η τάδε μεταγραφή ήταν καλή, αν η απόφαση του προπονητή να κάνει εκείνο ή το άλλο, το κατά πόσο ένας παίκτης, μια σύνθεση ή ένα σύστημα ήταν καλό -γενικά όλα τα θέματα που δεν αφορούν ζητήματα διαιτησίας μπορούν να αναπτύσσονται στο thread της εκάστοτε ομάδας.

 

Ζητήματα που αφορούν την κρίση της διαιτησίας κτλ, αποκλειστικά και μόνο εδώ.

Προφανώς επιτρέπεται το linking σε post αυτού του thread από άλλες συζητήσεις για "σούμα" απόψεων, αλλά η διατύπωση πρέπει να γίνεται εδώ για (την κατά δύναμιν) τήρηση αντικειμενικών θέσεων. Οποιοδήποτε μήνυμα που αναφέρεται στη διαιτησία και δεν βρίσκεται σε αυτό το thread, θα διαγράφεται ανεξαρτήτως του αν αναλύονται και άλλα ζητήματα μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καινουργίλα μυρίζει εδώ.

 

 

 

 

 

 

Ο Χαρδαβέλας στο αλτερ κάτι λέει για την ΑΕΚ. Μόλις μίλησε και ο Χατζατζάρης, κάτι για τον Ντέμη έλεγε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καινουργίλα μυρίζει εδώ.

 

 

 

 

 

 

Ο Χαρδαβέλας στο αλτερ κάτι λέει για την ΑΕΚ. Μόλις μίλησε και ο Χατζατζάρης, κάτι για τον Ντέμη έλεγε.

για τον μπαγιεβιτς ειπε??? ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λεφτά καπούτ, το ίδιο και στο βάζελο...

να δείτε που στο τέλος θα φτιάξουμε πρωτάθλημα χρεοκοπημένων και μόνο ο γαύρος θα κοστίζει πραγματικά λεφτά... (να ήξερα που τα βρίσκει ο Μαριδάκης γμτ)

 

Γκέντσογλου 1μισι μύριο για παλέρμο

όσο (διάβασα κάπου ότι) θα κοστίζει ο Μίτσελ το καλοκαίρι... να δούμε

 

Προχθές συνέντευξη του Μανόλο, μίλησε για ακαδημίες και 2ετές πλάνο...

 

τι διάολο, αναβολικά θα τους δίνουμε να γίνουν ποδοσφαιριστές σε 2 χρόνια στους μικρούς? εκτός κι αν εννοούσε ότι θα πάιζουμε με 15-17χρονα...

 

μακάρι να του πιστώσουμε 2 χρόνια να δούμε και τη δική του δουλειά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τουλάχιστον αυτή την φορά ας το τηρήσουν και ότι πάρουν να τα βάλουν να μειωθεί το έλλειμμα ετσι ώστε να είμαστε "πιο" υγιείς στο μέλλον....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανακοίνωση του Ντέμη Νικολαϊδη

 

Τα βασικότερα:

Όσο αναφορά στο οικονομικό κομμάτι του συλλόγου και το πώς λειτουργούσαμε, οι μέτοχοι είχαν πάντα πλήρη πρόσβαση στα οικονομικά της ομάδας και όλοι οι οικονομικοί διευθυντές που εργάστηκαν στην ΠΑΕ ήταν επιλογές και προσλήψεις των μετόχων. Υπήρχαν συναντήσεις μια φορά τον μήνα και αργότερα μία φορά την εβδομάδα και είχαν πλήρη ενημέρωση από μένα ή από τον εκάστοτε οικονομικό διευθυντή, όποτε το ζητούσαν (κάθε χρόνο οι ορκωτοί λογιστές ήλεγχαν τα βιβλία της ΠΑΕ και υπέγραφαν τους ισολογισμούς που δημοσιεύαμε, ήμασταν η μοναδική ομάδα που κάναμε οικονομική παρουσίαση κατά την οποία ενημερώνονταν τόσο οι μέτοχοι όσο και ο κόσμος της ομάδας και είχαν όλοι πρόσβαση στην ανάγνωση των στοιχείων καθώς όλες οι οικονομικές παρουσιάσεις ανέβαιναν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ).

 

Τα χρήματα που μπήκαν από τους μετόχους ως το 2008- δηλαδή σε διάστημα τεσσάρων χρόνων- είναι ανάλογα με τα χρήματα που μπήκαν από το 2008 έως σήμερα. Από αυτή την αντιστοιχία όλοι καταλαβαίνουν ότι τα χρήματα που μπήκαν είναι ικανά για να καλύψουν το έλλειμμα που δημιουργήσαμε ως τον Ιούνιο του 2008. Γιατί λοιπόν η ΑΕΚ παραμένει με πρόβλημα στον οικονομικό τομέα; Η απάντηση είναι απλή.

 

Αυξήθηκε το budget του ποδοσφαιρικού τμήματος που φέτος αγγίζει τα 14,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ ταυτόχρονα τα δύο τελευταία χρόνια μειώθηκαν τα έσοδα από εισιτήρια (απλά & διαρκείας) και χορηγούς.

 

Θυμίζω τα budget των τελευταίων χρόνων (όπου budget : συμβόλαια ποδοσφαιριστών μεικτά , αγορές ποδοσφαιριστών , πωλήσεις ποδοσφαιριστών ) :

2004- 05 5εκ

2005- 06 7, 5εκ

2006 -07 9 εκ

2007- 08 12 ,5εκ

2008-09 13 ,5εκ

2009- 10 16, 5 εκ

2010-11 14 ,5 εκ.

Από το 2004 και ως το 2008 οι τέσσερις ομάδες που είχαμε , κόστισαν περίπου 33 εκ. ευρώ . Δηλαδή περίπου 8 ,3εκ ευρώ τον χρόνο.

Δεν μπορούσα να κάνω πράγματα στη διοίκηση της ομάδας που δεν με εξέφραζαν. Μοιραία λοιπόν ή θα γινόμουν ένας πρόεδρος - γλάστρα ή θα αποχωρούσα. Τον Ιούνιο του 2008 ενημέρωσα αρχικά κάποιους από τους μετόχους προφορικά και λίγες ημέρες αργότερα έκανα γνωστό γραπτώς σε όλους ότι παραιτούμαι από πρόεδρος διότι αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και ότι αν χρειάζονται κάποιο διάστημα για να με αντικαταστήσουν θα παραμείνω το πολύ έναν χρόνο.

 

Από κει και πέρα, ό, τι συνέβαινε στην ομάδα ήταν αποφάσεις του συνόλου των μετόχων. Δεν αποφάσισα τίποτα μόνος μου, εκτός από την μεταγραφή του Nacho Scocco, διότι είχαν ξεκινήσει πιο νωρίς οι διαπραγματεύσεις.

Όσο αναφορά στην EMPIRE να θυμίσω σε όλους όσα είχαμε πει όταν ιδρύσαμε την εταιρεία. Ως γνωστόν, καμία ΠΑΕ δεν μπορεί βάσει νόμου να εκμεταλλευτεί εμπορικά το σήμα της. Οπότε όλες οι ΠΑΕ ιδρύουν εταιρείες για να κάνουν αυτή την δουλειά: Τριφύλλι ΑΕ, Θρύλος ΑΕ, EMPIRE για την ΑΕΚ. Η μετοχική της σύνθεση ήταν παρόμοια με της ΠΑΕ την εποχή που την ιδρύσαμε.

 

Για να μην μας κατηγορήσει κανείς στο μέλλον μάλιστα – όπως κάνουν τώρα -, υπογράψαμε τότε όλοι οι μέτοχοι της EMPIRE, μια σύμβαση με όρο ότι το 80% των κερδών θα πηγαίνει αυτόματα στην ΠΑΕ και η EMPIRE θα κρατάει το 20% για να καλύπτει τα έξοδα της. Έως και το 2008 η EMPIRE παρουσίαζε κέρδη (χαρακτηριστικά: 2007: 16.000 ευρώ, 2008: 25.000 ευρώ). Η EMPIRE επένδυσε όλα αυτά τα χρόνια για να φτιάξει τις 2 μπουτίκ, το café κ.α., περίπου 900.000 ευρώ με σκοπό να κάνει απόσβεση σε βάθος χρόνου. Δεν έχει φύγει από τα ταμεία της ούτε ένα ευρώ για να πάει σε κάποια τσέπη και είναι αστείο και μόνο να το σκέφτεται κανείς.

Σίγουρα, δεν ήμουν ο καλύτερος πρόεδρος στην ΑΕΚ. Θα μπορούσα να τα είχα πάει πολύ καλύτερα .

Αν γύριζα το χρόνο πίσω , τα λάθη μου θα τα διόρθωνα.

 

Εν αναμονή του διαχειριστικού...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράματα και να σταματήσουν την λάσπη που ρίχνουν στον Ντέμη τόσα χρόνια!

 

Ο Ντέμης βρίσκεται σήμερα στο στόχαστρο πολλών επειδή η ΑΕΚ δεν πήρε πρωτάθλημα τη χρονιά 2007-08. Δεν το πήρε γιατί η Καλαμαριά έβαλε με τον Ολυμπιακό τον Βάλνερ και έχασε ύστερα από δικαστικές μάχες το ματς στα χαρτιά.

 

Ορισμένοι κάνουν ότι δεν το θυμούνται, δικαίωμά τους. Αν η ΑΕΚ που είχε αυξήσει τη χρονιά εκείνη τα έξοδά της για να χτυπήσει το πρωτάθλημα το κατακτούσε, όπως της άξιζε αγωνιστικά, όλοι οι επικριτές του Νικολαΐδη θα είχαν σωπάσει. Και γιατί επιτέλους η «Ενωση» θα κατακτούσε τον τίτλο και γιατί η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα εξαφάνιζε τη ζημία. Γιατί πρόκειται περί ζημίας και όχι ελλείμματος. Έλλειμμα έχουμε όταν κάποιος βάζει το χέρι του στο ταμείο. Μέχρι και σήμερα δεν έχει βγει μέτοχος να πει ότι διαφώνησε να αυξηθεί το μπάτζετ ώστε να διεκδικήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αυτή δεν ήταν μόνο του Ντέμη.

 

χελάκης! Συμφωνώ 100%

Επεξ/σία από traganeus
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και συνεχίζουμε!!

 

δεύτερο καλό συνεχόμενο εκτός έδρας ματς!

 

με πλάγια μπακ να ανεβαίνουν, και με καλή κίνηση στην επίθεση...

 

το κακό είναι που χάνουμε μανωλά και γεωργέα με τον ΠΑΟ...

 

μεταγραφικά στάσιμα (έως λιμνάζοντα)

 

στόχοι (ειδικά αν δεν φέρουμε καλό αποτέλεσμα τετάρτη) δεν υπάρχουν, θα βλέπουμε μια ΑΕΚ δηλαδή για το υπόλοιπο της χρονιάς από συνήθεια και για να δούμε πως εξελίσει την ομάδα ο Μανόλο...

 

Αφού δεν μας έχει μείνει τπτ άλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμετός....

 

να απελαθούν από την Ελλάδα οι βάρβαροι!!!

 

να τους βαλουν φυλακή, να είναι οι πρώτοι που μπαίνουν, και για το λόγο αυτό να τιμωρηθούν χαρακτηριστικά!

 

να καθαρίσει κάποιος άνθρωπος το βούρκο ρε πούστη μου!

Επεξ/σία από Str
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μέτριο παιχνίδι, με αντίπαλο σε (απλώς) χειρότερη κατάσταση από μας...

 

δεν περίμενα να βάλουμε γκολ χωρίς Μπλάνκο, αλλά ας όψεται ο Λύμπε που θυμάται τις παλιές παραδόσεις!!

 

σε κάποια φάση παίζαμε και με 3 αριστεροπόδαρα αριστερά μπακ (ή έστω παίκτες που ξέρουν τη θέση)

 

 

ρε σα να έχει συμμαζέψει την άμυνά μας αυτός ο προπονητής ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ή μου φαίνεται???

 

και παρεπιπτόντως... τι γίνεται ρε παιδιά? πρέπει να χάσουμε για να μπει κανένας αεκάρας να γράψει εδώ μέσα? μη γινόμαστε γραφικοί ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μέτριο παιχνίδι, με αντίπαλο σε (απλώς) χειρότερη κατάσταση από μας...

 

δεν περίμενα να βάλουμε γκολ χωρίς Μπλάνκο, αλλά ας όψεται ο Λύμπε που θυμάται τις παλιές παραδόσεις!!

 

σε κάποια φάση παίζαμε και με 3 αριστεροπόδαρα αριστερά μπακ (ή έστω παίκτες που ξέρουν τη θέση)

 

 

ρε σα να έχει συμμαζέψει την άμυνά μας αυτός ο προπονητής ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ή μου φαίνεται???

 

και παρεπιπτόντως... τι γίνεται ρε παιδιά? πρέπει να χάσουμε για να μπει κανένας αεκάρας να γράψει εδώ μέσα? μη γινόμαστε γραφικοί ε?

με αυτα που εχει δει φετος το ματι μας απο την αεκ εχει φοβηθει και να πανηγυρισεις φοβασαι .κατσε να περασει με το καλο την αλλη βδομαδα γιατι μας εχω ικανους να αυτοκτονουμε για πλακα.μπραβο στα παιδια σημερα πραγματικα δεν το περιμενα μετα τις απουσιες που προεκυψαν στην αμυνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.