Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αποψινό είναι Χ από εδώ μέχρι την Ανδρομέδα. 50 ευρώ ακουμπάω και σε καλή μεριά.

Δεν ειναι ασχημη ιδεα αλλα να θυμασαι οτι με νικη με 3 γκολ της Ιταλιας βγαινει εκτος η Κροατια με ισοπαλια, 0-0 η 1-1.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mε προβληματιζει το ασιατικο handicup σου benign. Θεωρω οτι εχουν τη δυνατοτητα να βαλουν ενα γκολ(βεβαια εξαρταται απο το παιχνιδι κεντρου της ισπανιας) οποτε το βλεπω σε κατι του στυλ 2-1/3-1.

Θα παιξω μαλλον μεσα στον αγωνα.

Δημοσ.

το -1,-1.5 της ιταλιας επαιξα μονο..και εαν δω οτι ξεκιναει και 100% ο ντι ναταλαε θα τον παιξω να βαλει 2 γκολ

Δημοσ.

Mε προβληματιζει το ασιατικο handicup σου benign. Θεωρω οτι εχουν τη δυνατοτητα να βαλουν ενα γκολ(βεβαια εξαρταται απο το παιχνιδι κεντρου της ισπανιας) οποτε το βλεπω σε κατι του στυλ 2-1/3-1.

Θα παιξω μαλλον μεσα στον αγωνα.

Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω στην αρχη οπως διαβασες εγραψα οτι υπαρχουν ενδειξεις οτι οι book θεωρουν υποπτο το παιχνιδι για αυτο επαιξα και ενα 10ρικο στο ακριβες σκορ 2-2 με αποδοση 8.00. Ειναι περιεργα ματς σημερα.

Παντως ακομη και στον τελικο του Μουντιαλ με την περιφημη τοτε Ολλανδια 1-0 κερδισε παλι η Ισπανια,τι σε κανει τωρα να πιστευεις οτι η Κροατια θα βαλει εστω ενα?

το -1,-1.5 της ιταλιας επαιξα μονο..και εαν δω οτι ξεκιναει και 100% ο ντι ναταλαε θα τον παιξω να βαλει 2 γκολ

Και εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο στοιχημα για σημερα.

Δημοσ.

Σε καταλαβαινω απολυτα και εγω στην αρχη οπως διαβασες εγραψα οτι υπαρχουν ενδειξεις οτι οι book θεωρουν υποπτο το παιχνιδι για αυτο επαιξα και ενα 10ρικο στο ακριβες σκορ 2-2 με αποδοση 8.00. Ειναι περιεργα ματς σημερα.

Παντως ακομη και στον τελικο του Μουντιαλ με την περιφημη τοτε Ολλανδια 1-0 κερδισε παλι η Ισπανια,τι σε κανει τωρα να πιστευεις οτι η Κροατια θα βαλει εστω ενα?

Και εγω νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο στοιχημα για σημερα.

επαιξα και ενα wincast να σκοραρει πρωτος ο ντι ναταλε και να νικησει η ιταλια!αυτα για σημερα:-D

Δημοσ.

Andy αν θελεις να χανεις πιο δυσκολα να παιζεις με καποια καλυψη. Για παραδειγμα ,θεωρητικα μπορει να μην βαλουν κανενα γκολ στο ημιχρονο οι Ιταλοι λογω νευρικοτητας και επειδη οι Ιρλανδοι θα ειναι πιο ξεκουραστοι και στο δευτερο μπορει να χωσουν 3. Κριμα δεν ειναι να χασεις την νικη αν βλεπεις οτι η Ιταλια θα κερδισει με διαφορα τουλαχιστον 2 γκολ?

Πηγαινοντας για 1/1(HT/FT) ρισκαρεις πιο πολυ.

Μια μικρη φιλικη συμβουλη,επειδη εισαι μικρος ακομη και σε βλεπω οτι εχεις καλες ιδεες που μερικες φορες χανουν λογω υπερβολικου ρισκου.

Και οπως εχω πει εδω συχνα ''slow and steady wins the game''. Καλυτερα συχνα αλλα μικροτερα κερδη,να βγαζεις ενα καλο εισοδηματακι μεσα στον μηνα ,παρα εμφραγματα και να χανεις στο τσακ.

Εχω δει ανθρωπο να εχει παιξει μηνιατικο σε φαβορι και να χανει στο 90'. Δεν θελω να το ξαναδω.:fear:

Δημοσ.

Andy αν θελεις να χανεις πιο δυσκολα να παιζεις με καποια καλυψη. Για παραδειγμα ,θεωρητικα μπορει να μην βαλουν κανενα γκολ στο ημιχρονο οι Ιταλοι λογω νευρικοτητας και επειδη οι Ιρλανδοι θα ειναι πιο ξεκουραστοι και στο δευτερο μπορει να χωσουν 3. Κριμα δεν ειναι να χασεις την νικη αν βλεπεις οτι η Ιταλια θα κερδισει με διαφορα τουλαχιστον 2 γκολ?

Πηγαινοντας για 1/1(HT/FT) ρισκαρεις πιο πολυ.

Μια μικρη φιλικη συμβουλη,επειδη εισαι μικρος ακομη και σε βλεπω οτι εχεις καλες ιδεες που μερικες φορες χανουν λογω υπερβολικου ρισκου.

Και οπως εχω πει εδω συχνα ''slow and steady wins the game''. Καλυτερα συχνα αλλα μικροτερα κερδη,να βγαζεις ενα καλο εισοδηματακι μεσα στον μηνα ,παρα εμφραγματα και να χανεις στο τσακ.

yes i know..αυτη ειναι και η "κερκοπορτα μου"

δηλαδη βλεπω μπαλα και πιστευω οτι ξερω κιολας να διαβαζω παιχνιδια..απλα παιζω με μεγαλυτερο ρισκο γιατι δεν εχω κεφαλαιο(το max που μπορει να βαλω εινια μια 50αρα paysafe ας πουμε)..

1/1 παντως δεν επαιξα..εκτος αν το λες απλα για συμβουλη και το εκτιμω!!:-D

οσο για το wincast με τον ντι ναταλε ηταν απλα εμπνευση!

Δημοσ.

Tα ασιατικα handicap παιζονται και μεσα στον αγωνα σωστα?

Ναι εννοειται ,αλλα θελει ηρεμια και προσοχη. Ναι,παιζονται αλλα σε αλλες τιμες αναλογως την εξελιξη.

Χτες μετα το 0-1 της Ολλανδιας οποιος ηξερε μπαλα τα εσκασε στον ασσο της Πορτογαλιας και τα πηρε χοντρα.:devil:

yes i know..αυτη ειναι και η "κερκοπορτα μου"

δηλαδη βλεπω μπαλα και πιστευω οτι ξερω κιολας να διαβαζω παιχνιδια..απλα παιζω με μεγαλυτερο ρισκο γιατι δεν εχω κεφαλαιο(το max που μπορει να βαλω εινια μια 50αρα paysafe ας πουμε)..

1/1 παντως δεν επαιξα..εκτος αν το λες απλα για συμβουλη και το εκτιμω!!:-D

οσο για το wincast με τον ντι ναταλε ηταν απλα εμπνευση!

Σε καταλαβαινω,λοιπον σκεψου αν κερδιζεις κατα μεσο ορο 10 ευρω την μερα.Ειναι ασχημα?Παιζοντας μονο μονα αποδεκτα ομως.Φτανεις 300 ευρω τον μηνα.Μετα παιζεις λιγο περισσοτερο ανα στοιχημα,ανεβαζεις την μηνιαια αποδοση κ.τ.λ.

Εννοειται σαν συμβουλη το λεω.

Δημοσ.

Ναι εννοειται ,αλλα θελει ηρεμια και προσοχη. Ναι,παιζονται αλλα σε αλλες τιμες αναλογως την εξελιξη.

Χτες μετα το 0-1 της Ολλανδιας οποιος ηξερε μπαλα τα εσκασε στον ασσο της Πορτογαλιας και τα πηρε χοντρα.:devil:

Σε καταλαβαινω,λοιπον σκεψου αν κερδιζεις κατα μεσο ορο 10 ευρω την μερα.Ειναι ασχημα?Παιζοντας μονο μονα αποδεκτα ομως.

Φτανεις 300 ευρω τον μηνα.Μετα παιζεις λιγο περισσοτερο ανα στοιχημα,ανεβαζεις την μηνιαια αποδοση κ.τ.λ.

Εννοειται σαν συμβουλη το λεω.

απο αυριο θα αρχισω να εφαρμοζω την συμβουλη σου!βασικα επρεπε να το εχω αρχισει εδω και καιρο!!απλα επειδη ετοιμαζω και ταξιδακι πορτογαλια ενας λογος παραπανω:-D:-D

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι βρωμαει στον αγωνα της Ισπανιας.Ψαχνω να παιξω κατι απο κει αλλα δεν βγαζω ακρη.Και για ολα οντως φταιει αυτο το 2-2 που ειναι στη bwin στα 7 ευρω

Δημοσ.

Buffon, Chiellini, Balzaretti, Abate, Barzagli, Motta, Marchisio, De Rossi, Pirlo, Cassano, Di Natale

αν και ηθελα και εναν τζιοβινκο μεσα να κανει καμια σβουρα..παμε ιταλιααααααααα

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι βρωμαει στον αγωνα της Ισπανιας.Ψαχνω να παιξω κατι απο κει αλλα δεν βγαζω ακρη.Και για ολα οντως φταιει αυτο το 2-2 που ειναι στη bwin στα 7 ευρω

Αμα βγει δηλαδη σου δινουν 7 ευρω? :-D

Εχεις κανενα οικοπεδο ή δευτερο σπιτι? Βαλε αμα θελεις ενα απο αυτα σε σκορ 2-0 υπερ της Ισπανιας. Μοιαζει λιγο ριψοκινδυνο αλλά ειναι το πιο λογικο αποτελεσμα. Βαλε και για καλυψη το 1-0 υπερ της Ισπανιας αν φοβασαι.

Μετα απο ολη αυτη τη φασαρια για το 2-2, θα βγει καμια ευκολη νικη της Ισπανιας και τζαμπα οι ολες συζητησεις....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...