Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ονειρο ειδε ο Ντελ Μποσκε και κατεβασε τετοια ενδεκαδα??? εχασα και το στοιχημα γαμωτο...

Στα 2 δελτια που επαιξα τις προηγουμενες μερες το ειχα Χ ημιχρονο,σημερα τι το ηθελα τον 1 στο ημιχρονο???

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ονειρο ειδε ο Ντελ Μποσκε και κατεβασε τετοια ενδεκαδα??? εχασα και το στοιχημα γαμωτο...

Στα 2 δελτια που επαιξα τις προηγουμενες μερες το ειχα Χ ημιχρονο,σημερα τι το ηθελα τον 1 στο ημιχρονο???

ειπε να το παει στυλακι μπαρτσα αλλα φαιλαρε...ειναι πολυ ντεφορμε και ο σεσκ!

παντως πανω στο καλυτερο σημειο τελειωσε το ημιχρονο..ειχε αρχισει να ανεβει το ματς

Δημοσ.

Μου έκατσε πολυ καλα το Χ2 της Ιταλίας. Στο 1,80 το βρήκα στο live. Με το που είχα γράψει το προηγούμενο πόστ στα επόμενα 3-4' είχαν μπει και τα 2 γκολ και εγινε το 1-1!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ενω οταν δεν δημοσιευω προβλεψη στο νημα,οπως αλλωστε εχει πει αρκετες φορες ο DKNI(που εισαι παικταρα?)η επιτυχια ειναι 100% εξασφαλισμενη.:devil:

βρε αδιαφιλονικητε πρωταθλητη προγνωστικων του Ινσομνια εκτος τον αφησε!!!χαμενο το μπετ!!

δεν ειμαι τσελσι φαν απλα μ αρεσε απο παλια ο τορρες!!!φανατικος γκουνερ ειμαι!!!

αυτος που λες ειναι ο ΚΕΡΖΑΚΟΦ!!

ο ντζαγκοεφ ειναι αυτος που εβαλε τα δυο γκολ και τον ειχα αγορασει σε αποδοση 190!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Fixed

Ειδαμε τον παικταρα σου που εχασε δυο τεραστιες ευκαιριες να βαλει γκολ και να κερδισω και το πρωτο προγνωστικο.:mad:

Ο nikos21aek που ειναι για footy picks?:unsure:

post-73690-0-55863700-1339361483_thumb.png

Δημοσ.

Εγω παντως οταν βαζει την προσφορα αυτην η bet365 στο στοιχημα σε εξελιξη ρισκαρω.

Σημερα στο live λεω να καρφωσω Χ ημιχρονο και να νικησει η ιταλια στο 2ο. Αν βγει παιρνω 250.

Κοντα επεσα να παρω τα 225. Η μ@λ@κια ειναι πως ημουν ετοιμος να καλυψω στο Χ με κανενα 50αρικο μολις εβαλε το γκολ η Ιταλια αλλα δεν προλαβα.

Γενικα παντως πιστευω πως οταν δινει αυτα τα free bet η bet365 πρεπει να κυνηγας μεγαλες αποδοσεις. Δεν λεει τιποτα να βγαλεις καθαρα 15-20 ευρω.

Δημοσ.

Γαλλια!

γαλλια με τα 1000!!και σουηδια δεν καταλαβαινω γιατι την δινουν στο 3!!!!εγω επαιξα εναν καφε γαλλια ασσο,σουηδια διπλο σε δυαδα..

benign..ειδες για να τον διαβαλλεις τι γινεται???παιξε σημερα ακριβες σκορ 1-0 την γαλλια να πληρωθεις!:mrgreen:

Δημοσ.

goal/goal στο Ισπανια - Ιταλια

και διπλο στους Κροατες

ταμειο εχθες επιτελους

σημερα βλεπω

Γαλλια 1

Σουηδια 2

Δημοσ.

ταμειο εχθες επιτελους

σημερα βλεπω

Γαλλια 1

Σουηδια 2

Δυσκολες επιλογες κανεις. Η Ουκρανια ειναι καλη ομαδα και γηπεδουχος,γιατι να χασει?

Σαν πρωτη αναλυση,αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη,μια ωρα πριν τον καθε αγωνα παιζω,βλεπω Γαλλια-Αγγλια Χ και Ουκρανια - Σουηδια ασσο.Αλλα και αυτα τα ζευγαρια ειναι δυσκολα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...