Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξύ ρε παιδιά ότι ήταν τελείως στόκος ο Αβραάμης το ήξερα.Η συμμετοχή του στα πρώτα ονόματα με τα κακουργήματα το επιβεβαιώνει.Μέσα στη λίστα τόσοι λεχρήτες και τσουπ και ο Αβραάμ!Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος που βγάζει 1μιση εκατομμύριο το χρόνο από το ποδόσφαιρο να κάθεται να παίζει 10αχίλιαρα στοίχημα σε πόσα κόρνερ θα βγουν στο ματς παράνομο στοίχημα μπας και βγάλει 10000;Και για τον Παπακώστα έπεσα από τα σύννεφα αλλά προπονητής γυρολόγος είναι πάει στο διάολο.Ο Αβράμης πρέπει να είναι ο μόνος άνθρωπος που θα μπεί φυλακή λόγο χαμηλής νοημοσύνης!χαχα

ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει η Λίβερπουλ και το τραγούδι? ΚΑΜΙΑ απλά να πείς κάτι το οποίο θα είναι κωμικό ετσι ώστε να φανεί οτι μου την είπες.

You ll never walk alone.Και εν πάση περιπτώσει πρώτος πήδηξε από το πλοίο.:P

Δημοσ.

Aν αποκλειόμασταν δηλαδή από την Ευρώπη θα σταματούσε το στοίχημα;

Kαι ξαναρωτάω επειδή είμαι ανόητος μιας και γίνεται αναφορά στο στοίχημα.Ο τύπος που έβγαλε 13 εκ € απο το παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός συμπεριλαμβάνεται στην συγκεκριμένη λίστα των 80 προσώπων?Ή μήπως η συγκεκριμένη ήττα πέρα απο τεράστια κέρδη είχε και άλλα οφέλη ?

Δημοσ.

Συμπεριλαμβανεται σε αλλη δικογραφια οπως θα συμπεριληφθουν και ολα τα νεα στοιχεια που θα προκυψουν..Ετσι καταλαβα απο την εκπομπη στο σκαι

Δημοσ.

Ο Ψωμιάδης είναι.

Για όσους δεν κατάλαβαν υπήρχαν 3 εγκληματικές οργανώσεις.Μια με αρχηγό τον Ψωμιάδη,μια με αρχηγό τον Μπέο και μια με αρχηγό τον Μπανάνα.χαχα

Ο Μάκαρος λειτουργούσε μόνος του οι άλλοι δύο είχαν και συνεργασία κάποιες φορές.Αυτοί λοιπόν οι 3 στήνανε παιχνίδια ο Μπανάνας μόνο για να βγάλει λεφτά από το στοίχημα(μόνο που ο μπανάνας έχει κατηγορηθεί και για καμιά 20αριά φόνους στο παρελθόν και για κοκαΐνες και ιστορίες),οι άλλοι δύο για να βγάλουν λεφτά από το στοίχημα και να καθορίσουν και την βαθμολογία.Ο Μπέος καθόριζε και διαιτητές.

Δημοσ.

Είναι μέσα στα 15 πρώτα ονόματα γιος παράγοντα του Παναθηναϊκού ;

Άμεση ήταν η αντίδραση του εισαγγελέα στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο γγΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής εναντίον του γιου παράγοντα του Παναθηναϊκού που στοιχημάτισε εναντίον της ομάδας στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 το 2008.

http://www.leoforos.gr/article/22589/o-eisaggeleas-epiase-douleia

για την ιστορία και μόνο ο κανελλόπουλος είχε προταθεί απο τον Πατέρα για πρόεδρος του Παο ακριβώς έναν χρόνο πριν

Δημοσ.

Ωχ άλλο είναι αυτό;Πως και δεν το πήρε το αυτί μου όλη μέρα.χαχα

Βρε το Δημητράκη.Όντως αυτόν γιατί δεν τον βάλανε στη λίστα;Είναι μαφιόζος και αυτός πάντως.Δεν ασχολείται μόνο με το στοίχημα.Πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να τον μπαγλαρώσουν για περισσότερα πράγματα.Ή μπορεί να υπάρχουν και αντοίστοιχες δικογραφίες για το μπάσκετ για το επόμενο μνημόνιο και να τον αφήσανε για τότε.χαχα

Ώπα τώρα το είδα.2008 ρε συ.Τα σημερινά είναι για από Ιανουάριο 2011 μέχρι σήμερα.Τα παλιότερα θα βγούνε αργότερα μάλλον.Θα έχει και Πατέρα και Δημητράκη και Βγενόπουλο η λίστα σίγουρα.

Δημοσ.

ΕΡΩΤΗΣΗ

εαν καταδικαστει ο μαρινακης αυτοματως ο ολυμπιακος χανει τημ ευρωπη και την θεση παιρνει ο παναθηναικος? ^_^

Δημοσ.

Παίδες χαζή ερώτηση αλλά, όλα αυτά που βγήκαν στη φόρα είναι μόνο από την ελληνική δικαιοσύνη ή έχει αναμειχθεί και η Uefa? γιατί αν έχει χωθεί ίσως και να γίνει κάτι, αλλιώς δε μπορώ να πω ότι είμαι και 100% σίγουρος ότι θα κάνει το καθήκον της η δικαιοσύνη, στη περίπτωση που προκύψουν ευθύνες.

Σφίξαν κώλοι πάντως τώρα που το κράτος δεν έχει φράγκο και τα βάλανε με τους κακομοίριδες μήπως και μπαλώσουν καμια τρύπα.

Αφήστε μόνο την Αεκ στη Soupa League μπας και πάρουμε κανα πρωτάθλημα :P :P

ελπίζω να μην βγει καμια βρώμα ότι η "κούπα" που σήκωσε η Αεκ πέρσυ στο Sydney ήταν σκάρτη :D

Δημοσ.

Του έχει φτάσει το σκ@τό στην κάλτσα του λέρα ρε γιατί τα ήξερε και πούλαγε και αυτή τη μ@λ@κία ατάκα "μόνοι μας και όλοι σας" (η μεγαλύτερη μούφα που έχει ακουστεί ποτέ)

Τώρα που βλέπει τον γκρεμό να έρχεται μας το παίζει και τρελίτσα

http://www.sport24.gr/

post-174187-0-96132800-1308897558_thumb.png

Δημοσ.

Πλάκα κάνει ο άνθρωπος έτσι; Δεν το χωράει ο νους μου πως την τελευταία γραμμή την λέει σοβαρά.

Αμφισβητείς τον απόλυτο δημοσιογράφο του ολυμπιακού? :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Το θέμα είναι ποιος απο εσάς θα ξαναπάει γήπεδο. Διοτι και τους πολιτικούς τους κράζουμε αλλα πάλι τους ψηφίζετε. Απο τους μεγάλους ο ΠΑΟ είναι 100% στο κόλπο, οχι φυσικα με την τρέχουσα διοίκηση (αλήθεια υπάρχει?) αλλα με την αμέσως προηγουμενη (ο Πατέρας που εξαφανιστηκε?). Θα βγουν και αυτα στη φόρα σίγα σιγά. Θέλω να ελπίζω οτι ο Αδαμίδης δεν πρόλαβε να μπεί στα κόλπα.

Όσο για τον Νικολακόπουλο, καραγκιόζης μια ζωή ήτανε. Στο μόνο που συμφωνώ μαζί του στο συγκεκριμένο θέμα είναι αυτό που είπα και στο τοπικ του ολυμπιακου πριν το πει ο Νικολακοπουλος, οτι η φράση κλειδί είναι : "ήτανε και μια φορά τυχερός ο ολυμπιακός". Ειναι 1000% σίγουρο οτι η γραμμή του ολυμπιακού ΟΝΤΩΣ εκεί θα πατήσει και ειμαι βέβαιος οτι δυστυχώς θα έχουμε αθώωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...