Anubis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Παντως αν τραβαγανε το αυτι αρκετα σε παικτες ισως να μιλουσανε πιο ευκολα απο μανατζαρεους/προεδρους που σιγουρα εχουν και αλλη στηριξη απο πισω
VAssassin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δεν έχει λινκ.Τώρα κάτι ρωτήθηκε ένας δημοσιογράφος που δεν λέει μαλακίες για τον ΠΑΟΚ και τον έπιασε γέλιο.Περιμένετε μέχρι την Τρίτη απάντησε.Οπότε από το γέλιο συμπεραίνω ότι θα είναι χοντρό αυτό που θα σκάσει.Ο ίδιος δημοσιογράφος είπε πιο πρίν και για παίχτες της ΑΕΚ ότι ήταν μιλημένοι για το ματς της 6άρας. Ποιος δημοσιογράφος είναι αυτός;
VAssassin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Και δεν λέει ο Μιαούλης μ@λακίες για τον ΠΑΟΚ; Χαχαχα! Εγώ απλά περιμένω και δεν ακούω τον κάθε δημοσιοκάφρο πρώην χούλιγκαν.
nikos21aek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Γενικά δεν λέει μαλακίες.Τι μαλακίες έχει πεί ο Μιαούλης για τον ΠΑΟΚ;
VAssassin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Το τελευταίο που θυμάμαι είναι πως δεν ήταν τυχαίο ότι ο Σιδηρόπουλος σφύριξε πολλά ματς του ΠΑΟΚ. Μέχρι και ότι ευνοηθήκαμε στο 0-0 του κυπέλλου που τελειώσαμε με 9 είχε γράψει! Δεν αποκλείω τίποτα βέβαια αλλά δεν δίνω και βάση σε ρεπόρτερ (πόσο μάλλον της sportday) και φανατικούς οπαδούς άλλων ομάδων.
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Έχει φωτογραφηθεί ο Ζαγοράκης από τη δήλωση στη δίκη του Θωμαίδη ότι είναι μπλεγμένος πρώην διεθνής παράγοντας, με τη δήλωση ¨ο κορυφαίος των κορυφαίων"
VAssassin Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εδώ θα είμαστε να δούμε... Αυτά τα είπε όλα μαζί ή κάποιος έκανε τους συνειρμούς; Γιατί αν τα είπε έτσι, θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει και όνομα, επώνυμο, όνομα πατρός κ.λπ.
gnsX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Τι ομάδα λέτε να είναι αυτός???? http://www.tubechop.com/watch/178772 χαχαχαχαχαχαχαχα Τον ξέρω προσωπικά τον Νικολάκη και ναι,γαύρος είναι (δεν πολυασχολιόταν αλλά έτσι έλεγε,πόσα χρόνια έχω να τον δω)
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι έχουν αρχίσει οι υπερβολές... σε κάποιο παιχνίδι της Ηλιούπολης που μιλάει ο παράγοντας/πρόεδρος για τα λεφτά του διαιτητή και λέει ότι μόνο 5 λεπτά μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη, πρέπει να εννοεί τα χρήματα που δίνει η γηπεδούχος ομάδα στους διαιτητές για το παιχνίδι. Πρέπει να είναι 4-5 χιλιάρικα σε παιχνίδι Β' κατηγορίας και προφανώς εννοούν εκείνα γιατί αλλιώς δεν υπάρχει νόημα να γίνεται αναφορά σε ώρα έναρξης παιχνιδιού. Ξέρω σίγουρα ότι πλέον οι διαιτητές από Δ' και πάνω πληρώνονται πριν την έναρξη γιατί είχαν πέσει πολλές πιστολιές από ομάδες και τα λεφτά αυτά είναι καθαρά και μόνο για τους διαιτητές, τα έξοδα τους και τον Σύνδεσμο Διαιτητών στον οποίον ανήκουν. Είναι κρίμα αν είναι έτσι όπως λέω να βγαίνουν οι άσχετοι δημοσιογράφοι και να λένε τα χοντρά τους, γιατί χάνει την αξία της μετά σιγά-σιγά η υπόθεση
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι έχουν αρχίσει οι υπερβολές... σε κάποιο παιχνίδι της Ηλιούπολης που μιλάει ο παράγοντας/πρόεδρος για τα λεφτά του διαιτητή και λέει ότι μόνο 5 λεπτά μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη, πρέπει να εννοεί τα χρήματα που δίνει η γηπεδούχος ομάδα στους διαιτητές για το παιχνίδι. Πρέπει να είναι 4-5 χιλιάρικα σε παιχνίδι Β' κατηγορίας και προφανώς εννοούν εκείνα γιατί αλλιώς δεν υπάρχει νόημα να γίνεται αναφορά σε ώρα έναρξης παιχνιδιού. Ξέρω σίγουρα ότι πλέον οι διαιτητές από Δ' και πάνω πληρώνονται πριν την έναρξη γιατί είχαν πέσει πολλές πιστολιές από ομάδες και τα λεφτά αυτά είναι καθαρά και μόνο για τους διαιτητές, τα έξοδα τους και τον Σύνδεσμο Διαιτητών στον οποίον ανήκουν. Είναι κρίμα αν είναι έτσι όπως λέω να βγαίνουν οι άσχετοι δημοσιογράφοι και να λένε τα χοντρά τους, γιατί χάνει την αξία της μετά σιγά-σιγά η υπόθεση Και εγώ αυτό νομίζω.
KilliK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Είναι ακόμα πιο πικραμένοι αφού δεν αναγνωρίζουν ένα θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα όπως το τεκμήριο της αθωότητας. δεν ειναι δημοκρατικο δικαιωμα αλλα ανθρωπινο δικαιωμα. το τεκμηριο της αθωοτητας μπορει να αναγνωριζεται και σε μη δημοκρατικα πολιτευματα. υγ. ναι ειμαι σπ..δας.
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μάκης-Πατέρας για τα φάρμακα... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128695652
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μάκης-Πατέρας για τα φάρμακα... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128695652 Λάθος link?
Προτεινόμενες αναρτήσεις