Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 "ο Νίκος λέει κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε λέει ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ λέει έφτιαξα τον Μάνταλο."
firewalker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν θυμάμαι καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μάνταλος ήταν αψεγάδιαστος. Σε άλλο τα έκανε μαντάρα.
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Ο Νίκος είναι μάλλον αυτός της Κέρκυρας.Ο Πατέρας παντού αναφέρετε με το επίθετο.
Anubis13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 O Σοφοκλής θα καθαρίσει το πρωτάθλημα.ΜΜΜΜΜάλιστα. Διάβασα επίσης πως ένας Νίκος κερνούσε γλυκά μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον Παοκ ισχυριζόμενος πως αυτός είναι το αφεντικό και ο Μάνταλος δημιούργημα του. Ποιος Νίκος να είναι αυτός; οχι ρε ο μαρινακης ειναι οπ εξυγιαντης...Αφου λεει οτι ο Αχιλλεας παπαραι του κανει ο νικος
Dropsreef Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Αν θυμάμαι καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μάνταλος ήταν αψεγάδιαστος. Σε άλλο τα έκανε μαντάρα. Δεν παραθέτω το συγκεκριμένο απόσπασμα λόγω διαιτητικών λαθών στο εν λόγω παιχνίδι.(Δεν υπήρχαν άλλωστε).Αλλά για δημιουργήματα και αφεντικά Ο Νίκος είναι μάλλον αυτός της Κέρκυρας.Ο Πατέρας παντού αναφέρετε με το επίθετο. Ο Νίκος που είναι το αφεντικό και δεν είναι πλεον στο προσκήνιο και χάρηκε με την ήττα του Ολυμπιακού είναι ο Νίκος της Κέρκυρας.Ο.Κ οχι ρε ο μαρινακης ειναι οπ εξυγιαντης...Αφου λεει οτι ο Αχιλλεας παπαραι του κανει ο νικος Τσούκου. Οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου είναι ο ψηλός (που κάποιος του βάζει πλάτη), ο καραβοκύρης που παίρνει κάτι τηλέφωνα (και κρατάει στο χέρι τον ψηλό) και ο judge dredd που πηδάει κάτι μάντρες
geovard Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Να κάνω μιά πραγματική ερώτηση σε ένα υποθετικό σενάριο. Αν αποδειχτεί υπαιτιότητα του Μαρινάκη και τιμωτηθεί σκληρά ο Ολυμπιακός οι οπαδοί του Ολυμπιακού τι θα κάνουν? Θα δεχτούν τη νομιμότητα ή θα πουν νόμος είναι το δίκιο του χοντρού? Ζητείται απάντηση.
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ο Νίκος που είναι το αφεντικό και δεν είναι πλεον στο προσκήνιο και χάρηκε με την ήττα του Ολυμπιακού είναι ο Νίκος της Κέρκυρας.Ο.Κ ε καλά εσείς νομίζετε τον μπέο αφεντικό και τον μαρινάκη αθώο σε αυτό θα κολλήσουμε τώρα. Να κάνω μιά πραγματική ερώτηση σε ένα υποθετικό σενάριο. Αν αποδειχτεί υπαιτιότητα του Μαρινάκη και τιμωτηθεί σκληρά ο Ολυμπιακός οι οπαδοί του Ολυμπιακού τι θα κάνουν? Θα δεχτούν τη νομιμότητα ή θα πουν νόμος είναι το δίκιο του χοντρού? Ζητείται απάντηση. Αν?εδώ κανόνιζε ποιος θα πέσει και εμείς ακόμα ψάχνουμε το μεγάλο κεφάλι και το ΑΝ αποδειχθεί ένοχος?
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Να κάνω μιά πραγματική ερώτηση σε ένα υποθετικό σενάριο. Αν αποδειχτεί υπαιτιότητα του Μαρινάκη και τιμωτηθεί σκληρά ο Ολυμπιακός οι οπαδοί του Ολυμπιακού τι θα κάνουν? Θα δεχτούν τη νομιμότητα ή θα πουν νόμος είναι το δίκιο του χοντρού? Ζητείται απάντηση. Να πέσει.Στα παπάκια μου. Αφού παίζουμε το παιχνίδι των ερωτήσεων να κάνω και εγω μία? Αν εγω ηχογραφήσω εσένα και τον Anubis (είστε συνεταιράκκαι και ανταγωνιστές μου σε κάποιο δημόσιο έργο π.χ) συνεπάγεται οτι εγω είμαι αθώος και καθαρός για την δικαιοσύνη?Προσπαθώ να καθαρίσω ως τιμωρός την πιάτσα απο λαμόγια ή προσπαθώ να σας εξοντώσω για προσωπικό όφελος?
DKNI Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τσούκου. Οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου είναι ο ψηλός (που κάποιος του βάζει πλάτη), ο καραβοκύρης που παίρνει κάτι τηλέφωνα (και κρατάει στο χέρι τον ψηλό) και ο judge dredd που πηδάει κάτι μάντρες Δεν ειναι ο "πρεπει να τους προστατεψουμε" και ο "διδαξαμε ηθος" που ηθελε να πεσει ο Ηρακλης, να μεινει ο νιωνιος και μετα αν γινεται να μεινει και ο Αστερας? (ολα τα πετυχε, ουτε ο Γκαλης να ηταν) Ο Ψηλος που στις συνομιλιες τον εβριζε ο μπερναΜπεος "καλα αυτον μου εβαλες ρε..." και του απαντουσε "καλα θα το κανονισω?" Αυτο ο Ψηλος ειναι για πολλα φυγε. Δουλικο του Μπεου και του Μαρινακη Αν εγω ηχογραφήσω εσένα και τον Anubis (είστε συνεταιράκκαι και ανταγωνιστές μου σε κάποιο δημόσιο έργο π.χ) συνεπάγεται οτι εγω είμαι αθώος και καθαρός για την δικαιοσύνη?Προσπαθώ να καθαρίσω ως τιμωρός την πιάτσα απο λαμόγια ή προσπαθώ να σας εξοντώσω για προσωπικό όφελος? Οχι, δεν συνεπαγεται αυτο. Αλλα δεν χρειαζεται να συνεπαγεται τιποτα. Αν καποιος πιστευει οτι εσυ εισαι βρωμικος και θελει να το καταγγειλει, να στειλει στοιχεια, αλλιως εισαι αθωωος Αλλιως ο geovard και ο Anubis ειναι ενοχοι και εσυ εισαι απλα καποιος που τους κατειγγηλε. Απλο?
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δουλικο του Μπεου και του Μαρινακη Ο έχω βαρεθεί να του βάζω πλάτη και εμεις τον κρατάμε πιο πολύ στο χέρι? Οχι, δεν συνεπαγεται αυτο. Αλλα δεν χρειαζεται να συνεπαγεται τιποτα. Αν καποιος πιστευει οτι εσυ εισαι βρωμικος και θελει να το καταγγειλει, να στειλει στοιχεια, αλλιως εισαι αθωωος Αλλιως ο geovard και ο Anubis ειναι ενοχοι και εσυ εισαι απλα καποιος που τους κατειγγηλε. Απλο? Απλό,κατανοητό,βολικό και πάνω απ'όλα εξυγιαντικό.Αφου τους έδωσες και κελάηδησες μείνε αγόραρε στην απ'έξω και ας ακούγεται το ονοματάκι σου.
KilliK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 παιδια υπαρχει καποιο λινκ που να εχει μαζεμενες ολες τις συνομιλιες που εχουν διαρευσει; μην καθομαι τωρα να τις ψαχνω μια μια στο γοογλε.
DKNI Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ο έχω βαρεθεί να του βάζω πλάτη και εμεις τον κρατάμε πιο πολύ στο χέρι? Ναι, ο "θα τα κανονισω Αχιλλεα" Απλό,κατανοητό,βολικό και πάνω απ'όλα εξυγιαντικό.Αφου τους έδωσες και κελάηδησες μείνε αγόραρε στην απ'έξω. Σ'αρεσει δεν σ'αρεσει, ετσι δουλευει το συστημα Ειναι τουλαχιστον γραφικο να στηριζεσαι στις κραυγες Μπεου περι "προδοτων και ρουφιανων" Δηλαδη στους απατεωνες, τους κλεφτες, τους ληστες, του τραμπουκους, τους δολοφονους (βλ. Τσακογιαννη και 5 σκαμπιλια στον Κουγια, τυπος που εχει παει για φονο) τους πειραξε και ειναι σοβαροτερο οτι καποιος τους "εδωσε"? Ειμαστε σοβαροι? Ειδικοτερα οταν αυτος ο καποιος δεν ειναι στην κλικα τους, αρα δεν ειναι καν ρουφιανος αλλα ανταγωνιστης? Τα δεδομενα μεχρι στιγμης ειναι οτι α. Καποιοι εχουν μπλεξει πλεον, και με στοιχεια β. Δεν ξερουμε ποιος τους εδωσε αλλα σημασια εχει πρωτα να τιμωρηθουν οι ενοχοι Ολα τα υπολοιπα ειναι θεωριες. Ξερουμε ολοι οτι 99% τους εδωσε ο Πατερας αλλα και? Ουτε αυτο ειναι το σημαντικοτερο ούτε εχουμε στοιχεια για αυτο Αλλα ακομα και να το εκανε, τι εγινε? Ειχε να κανει με Αγιους και Οσιους και επρεπε να κρυψει ο,τι στοιχεια εχει? Ο Νικος Πατερας ειναι, οχι ο Ενταρντ Σταρκ
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Το θέμα δεν είναι τι νομίζουμε και τι θεωρούμε εμείς ποιος έχει κάνει τι. Το θέμα είναι τι βλέπουμε από την δουλειά των αρμόδιων οργάνων μέχρι τώρα. Επειδή (μέχρι τώρα) για τον Πατέρα δεν προκύπτει κάτι που μπορεί να σταθεί δίπλα σε αυτά των άλλων πρέπει να βγουν λάδι και οι υπόλοιποι; Αν έχει κάνει ο Πατέρας τις "δουλειές" του Μαρινάκη/Μπέου και των άλλων καλόπαιδων θα βγει στον αφρό και αυτός. Όπως όλοι οι φελλοί. Ας τσακίσουμε μέχρι αηδίας αυτούς που ξέρουμε τις βρομιές τους και για τους υπόλοιπους βλέπουμε. Ξέραμε όλοι τι θα πει Μπέος. Λέγαμε, δεν θα του βγουν σε καλό του Μαρινακη τα κολητιλίκια με τον επαγγελματία παράγοντα/κατακάθι. Το έχει πάρει για μαθητούδι τον μπούλη ο Αχιλλέας. Διάλεξε τον εύκολο δρόμο ο Μαρινάκης. Άτυχος αυτός, τυχερό το έρμο Ελληνικό ποδόσφαιρο, πιάστηκε αυτός και ο φίλος του με τα παντελόνια κάτω.
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Άτυχος αυτός, τυχερό το έρμο Ελληνικό ποδόσφαιρο, πιάστηκε αυτός και ο φίλος του με τα παντελόνια κάτω. Aν αύριο το πρωί δηλαδή εξαφανιστούν Μαρινάκης-Μπέος το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μυρίζει kleenex.Θα θυμηθούμε εποχές 2009-2010 με το καθαρότερο πρωτάθλημα ever.
Erwdios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ξέραμε όλοι τι θα πει Μπέος. Λέγαμε, δεν θα του βγουν σε καλό του Μαρινακη τα κολητιλίκια με τον επαγγελματία παράγοντα/κατακάθι. Το έχει πάρει για μαθητούδι τον μπούλη ο Αχιλλέας. Διάλεξε τον εύκολο δρόμο ο Μαρινάκης. Άτυχος αυτός, τυχερό το έρμο Ελληνικό ποδόσφαιρο, πιάστηκε αυτός και ο φίλος του με τα παντελόνια κάτω. Αυτό πες το και στους από πάνω που μας λένε ότι ο ΒΜ είναι ο εγκέφαλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις