traganeus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Πο ρε παρωπίδες!!!!! Δηλαδή αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει σε άλλους. Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί ολυμπιακοί που τις έχουν βγάλει......
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γιατί αυτά που προκύπτουν για τον Πατέρα προέρχονται από ομιλίες τρίτων. Θα κληθεί για κατάθεση σίγουρα. Από την δικογραφία όμως (έως τώρα) δεν μπορούν να προκύψουν κατηγορίες. Μπορεί επίσης να είναι σε άμεση συνεργασία με τις αρχές. Και η εθνική στο κόλπο σύμφωνα με τα "Νέα".
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 βρε κόλλημα με τον πατέρα.έτσουξε πολύ πάντως τους γαύρος που ο πατέρας δεν είναι στην λίστα.Φαίνεται και από το γαυρο derby.Χοντρέ περαστικά. έτσι και αλλιώς οι ίδιοι τον βγάζουν λάδι που λέγανε στις συνομιλίες που ανακάλυψαν οι γκουρού σε ένα γαυροsite ότι τι να κλάσει τώρα αυτός, ούτε ομάδα δεν έχει ούτε τίποτα είναι.Όλοι στα αρχ..... τους τον γράφουν.
traganeus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 O Kώστας Νικαλακόπουλος σχολιάζει τα σενάρια τιμωρίας του Ολυμπιακού. Αναλυτικά το άρθρο του: • Τελικά, δεν μας λέτε, μείον πέντε βαθμοί σας φτάνουν; Για τη νέα σεζόν εννοώ, αφαίρεση πέντε βαθμών. Είναι μία ποινή που μπορεί να την αποφασίσει η αθλητική δικαιοσύνη. • Ξεκινάει το πρωτάθλημα με μείον πέντε ο Ολυμπιακός. Είναι καλά; Θέλω να πω σας φτάνει η διαφορά η, δεν το παίρνετε το πρωτάθλημα ούτε ξεκινώντας με αβάντα πέντε πόντων; Γιατί τα περισσότερα από τα 13 πρωταθλήματα στα 15 χρόνια, ο Ολυμπιακός τα έχει πάρει με διαφορά πάνω από δέκα πόντους. Προσέξτε. Από Γενάρη-Φλεβάρη πάνω από δέκα πόντους. • Α, παρεμπιπτόντως, τα όσα ακούγονται περί…υποβιβασμού του Ολυμπιακού (!!!) είναι το ανέκδοτο του καλοκαιριού. • Το δε άλλο, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι το ανέκδοτο όλης της χρονιάς. • Εδώ θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, ο άλλος Ολυμπιακός. Μόνο αν ο ίδιος το ζητήσει δεν θα παίξει! Πηγή: sport-fm.gr Ρε οι άνθρωποι είναι προκλητικοί ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused:
SlimData Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δεν είναι προκλητικός, απλά έχει χεστεί πάνω του και γκεμπελίζει, "λέγε-λέγε κάτι θα μείνει".. Άσε που προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα. Εκει που προχθές μας λέγανε ότι δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο τώρα μας παρουσιάζει ως "λογική" ποινή το μείον 5. Έτσι ώστε όταν φάει την καρπαζιά να βγει και να μιλάει για σκάνδαλο. Ξέρεις τι θα είναι για τους χειροκροτητές αν ο γαύρος φάει από χοντρή τιμωρία εως πέσει κατηγορία? Θα πέσουνε τα πρόβατα να τους φάνε γιατί τόσο καιρό τους πιστεύανε.. Εν τω μεταξύ, είναι δεδομένο ότι ο "βαγγέλη ψάξου" θα φέρει μεγάλο όνομα τώρα, ακριβώς με το ίδιο κίνητρο. Το ξέρει ότι θα φάει χοντρή τιμωρία. Αλλά τότε θα βγει και θα λέει ότι "εγώ βάζω λεφτά, χτίζω ομαδάρα, φέρνω παιχταράδες μπλα μπλα μπλα και αυτοί πολεμάνε τον ολυμπιακό"
gchris7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Γιατί αυτά που προκύπτουν για τον Πατέρα προέρχονται από ομιλίες τρίτων. Θα κληθεί για κατάθεση σίγουρα. Από την δικογραφία όμως (έως τώρα) δεν μπορούν να προκύψουν κατηγορίες. Μπορεί επίσης να είναι σε άμεση συνεργασία με τις αρχές. Και η εθνική στο κόλπο σύμφωνα με τα "Νέα". Δηλαδή τι να πούμε για τον Αβρααμ Παπαδόπουλο που τον κάλεσαν χωρίς όχι μόνο να μην υπάρχει καμία συνομιλία αλλά ούτε καν να έχει αναφερθεί ευθέος το όνομα του. Πολύ βρομιά η όλη υπόθεση...
johnyboy Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 μεγαλύτερη βρωμιά από το σωματείο σου δεν υπάρχει.Αλλά νταξ κάτι πρέπει να πεις και εσύ.
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δηλαδή τι να πούμε για τον Αβρααμ Παπαδόπουλο που τον κάλεσαν χωρίς όχι μόνο να μην υπάρχει καμία συνομιλία αλλά ούτε καν να έχει αναφερθεί ευθέος το όνομα του. Πολύ βρομιά η όλη υπόθεση... http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/h_epafh_toy_vaggelh_me_ypoyrgous.1127217.html Τι φοβαται ο βαγγελας και βαζει πολιτικο μεσο?
firewalker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τον Αβραάμ για στοίχημα δεν τον κάλεσαν; Μάλλον το "Μου είπε ένας ποδοσφαιριστής διεθνής μεγάλης ομάδας να του βγάλω κωδικό για παράνομο στοίχημα και του έβγαλα τον 10135" και μετά ο Αβραάμ φαίνεται να έχει στείλει μήνυμα "Άνοιξε μου έναν κωδικό" στον ίδιο αριθμό παίρνοντας απάντηση "Ο κωδικός σου είναι 10135" κρίθηκε αρκετό για να κληθεί σαν ύποπτος και να του αποδοθούν κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό. Χα χα χα χα!!! Δεν μπορώ άλλο! Έχω λιώσει! http://kontra.gr/Soccer/Hellas/330507.html * Όπου Α ο Αχιλλέας Μπέος και όπου Β ο Μάκης Ψωμιάδης Β: Πώς τα βλέπεις τα πράγματα; Α: Εδώ μαστίζεται όλη η Ελλάδα και αυτά βρήκαν τώρα να ρίξουν την κοινή γνώμη εκεί επάνω, γιατί το ποδόσφαιρο έχει λαϊκό έρεισμα. Κι έχουν βάλει όλα τα μ…. τα άπλυτα, τους δημοσιογράφους και βαράνε σε όλα τα κανάλια, τις εφημερίδες και τα ράδια να αποσυντονίσουν τον κόσμο από όλα τα προβλήματα και να τα ρίξουν στο ποδόσφαιρο. Και βγαίνει ο καθένας. Β: Και μας περιμένουν στη γωνία να μας γ… εμένα και εσένα. Α: Και κόβουν τα λεφτά… Τι να μου κάνουν εμένα; Έμενα έχει έρθει από τον Αύγουστο μήνα μέχρι σήμερα τέσσερις φορές το ΣΔΟΕ με εντολή του υπουργείου Οικονομικών. Β: Και σε μένα, αγόρι μου. Α:Στα α… μου! Ένα τετρακόσια πενήντα έχω δώσει σε δύο χρόνια. Β: ΦΠΑ. Και εγώ Α: ΦΠΑ, φόρο μισθωτών υπηρεσιών και αυτά… δεν πάνε να γ…! τι να κάνω λοιπόν; Επειδή εμένα δεν με γουστάρει φερ’ ειπείν ο Βενιζέλος; Στα α… μου! Τι είναι ο Βενιζέλος; Β: 140.000 ΦΠΑ πλήρωσα τον προηγούμενο μήνα εγώ και 49.000 περαίωση, 189.000 πλήρωσα. Α: Γίνανε κάποιες μ… με τον Βαγγέλη, εντάξει… Β: Ναι, αλλά μη μας πάρει η μπάλα…. (ακατάληπτο). Α: Ε, να ηρεμήσουμε λιγάκι τώρα. Και ο Παναθηναϊκός το τραβάει πολύ, δεν ξέρω γιατί. Βγαίνει και αυτό το άπλυτο μ… ο Αδαμίδης και λέει να διακοπεί το πρωτάθλημα. Β: Ναι, ναι, ναι. Μην κάνεις καμία μ… και τσακωθείς την Παρασκευή. Α: Θα πάω ρε εγώ! Β: Μην πας καθόλου, ούτε εγώ θα εμφανιστώ, ούτε τίποτα, κανείς. Και να σου πω και κάτι, ο Βαγγέλης πρέπει να το ηρεμήσει λίγο το θέμα. Α: Το ηρεμεί, βγήκε από τον υπουργό, εντάξει, το ηρεμεί. Έτσι μου είπε! Β: Ποιον υπουργό; Α: Είχε πάει στον Νικητιάδη και τον Γερουλάνο. Β: Τι να κλάσουν αυτοί, αυτό πάει για πιο ψηλά το θέμα, το γραφείο του Παπανδρέου έχει μπει στη μέση. Άκου που σου λέω φίλος σου είμαι. Α: Το ξέρω, ναι το ξέρω. Β: Κατ’ αρχάς και τα κανάλια που το παίζουν όλα, έχει μπει το μ… ο Βαρδινογιάννης και τα κινεί όλα, έτσι από μόνα τους το παίζουν; Α: Ναι μωρέ. Β: Μην πάθουνε καμιά ζημιά με τα λεφτά, εγώ δεν έχω πάρει φράγκο από τα τετρακόσια. Εσύ έχεις πάρει τίποτα πρόλαβες; Α: Την πρώτη δόση. Πως δεν πήρες; Υπέγραψες και δεν πήρες; Β: Στην φιλία μας, σε ό,τι έχω ιερό σου λέω! Α: Πως υπέγραψες τότε; Β: Δεν έχει έρθει ρε αγόρι μου, προχθές, την προηγούμενη εβδομάδα υπέγραψα, γιατί είμαι μ… της παρέας εγώ, μου… (ακατάληπτο): «Μην υπογράψεις, μην υπογράψεις» και δεν υπογράψαμε, την προηγούμενη εβδομάδα υπογράψαμε. Α: Ρε παιδί μου, κι εγώ, εγώ υπέγραψα παραμονές Χριστουγέννων, τον Δεκέμβριο. Β: Εγώ Φεβρουάριο, τώρα υπέγραψα, 15 του μηνός υπογράψαμε. Α: Εγώ με την υπογραφή μου έβαλαν τα λεφτά μέσα. Β: Έχουμε υπογράψει και έχουν βάλει τίποτα. Α: Κακώς. Αυτό αφορά την κεντρική διαχείριση, δεν αφορά τις ατομικές συμβάσεις. Έχεις εμπορική συναλλαγή, θα τον πας στα δικαστήρια και θα του γ… το σπίτι. Θα τον δυσφημίσεις στο χρηματιστήριο, δεν είναι έτσι απλά. Η σύμβαση θα τηρηθεί, δεν θα δώσουν λεφτά στην Super League, στην κεντρική διαχείριση. Β: Άμα δε δώσουν θα πάμε όλοι στο betshop, πως το λένε, μια μ… άλλη. Πως δεν δώσουν; Αφού μας παίζουνε στο στοίχημα, δηλαδή κονομάνε του κόσμου τα λεφτά! Από τη μονή δουλειά που βγάζουν λεφτά είναι το στοίχημα. Α: Εντάξει, σε αφήνω τώρα.
traganeus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δηλαδή τι να πούμε για τον Αβρααμ Παπαδόπουλο που τον κάλεσαν χωρίς όχι μόνο να μην υπάρχει καμία συνομιλία αλλά ούτε καν να έχει αναφερθεί ευθέος το όνομα του. Πολύ βρομιά η όλη υπόθεση... γκούχου γκούχου.....................
geovard Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Ρε οι άνθρωποι είναι προκλητικοί ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused: Ο Νικολακόπουλος είναι ένας καλός υπάλληλος. Ένα πιστό σκυλί τι ήθελες να πεί? Αλλά έχει και λίγο μυαλο. Και δεν μπορεί να καταλάβει ότι με το να λέει ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχει πάρει δεκατρία πρωταθλήματα με πάνω από δέκα πόντους διαφορά έκαστο, δεν μπορεί να καταλάβει σε συναδυασμό αυτό που σήμερα γίνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ακι στη διακιοσύνη, ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό γιά μιά ομάδα που ελέγχει τα πάντα να παίρνει άνετα το πρωτάθλημα με τόση διαφορά βαθμολογική. Μυαλό κουκούτσι ο τύπος. Εξάλλου η απογοήτευσή μας εμάς των Παναθηναϊκών ήταν και είναι ότι και να κερδίσουμε στα ντέρμπυ τον Ολυμπιακό εκεί δηλαδή που έχουμε τη δυνατότητα να του κόψουμε βαθμούς(αν και αυτό είναι υπό συζήτηση αν δούμε το τελευταίο ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη) θα τους πάρει αλλού και άνετα! Δεν γλυτώνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο παρά μόνο αν τον ρίξουν στη Δ' Εθνική τον Ολυμπιακό. Γιά μερικά χρόνια θα παίζονται όλα στα ίσα, μέχρι να ξαναβγεί πάλι να ελέγχει τα πράγματα. Πάντως όποιος έπεσε από τα σύννεφα με τις τελευταίες εξελίξεις ζεί σε άλλη χώρα. Τα ξέραμε τα λέγαμε και δεν μας εκπλήσσει. Μας εκπλήσσει όμως ευχάριστα η δικαιοσύνη που επιτέλους έκανε καλή κίνηση.
gchris7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τελικά τι σας φταίει ρε παιδιά και είστε ανύπαρκτοι τόσα χρόνια...? Ο Ολυμπιακός?, ο Κόκκαλης? ο Μαρινακης?, ο Μπεος?, ο Βαρδινογιάννης?, η Πολυμετοχηκότητα?, ο Τεν Κατε, ο Βγενοπουλος? οι Γκουμο-Μπασιναδες? ο Κατσουρανης?, Ο Γκοτζος?, το Γηπεδικό? Τι φταίει τελικά, θα μας πείτε?
KilliK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τελικά τι σας φταίει ρε παιδιά και είστε ανύπαρκτοι τόσα χρόνια...? Ο Ολυμπιακός?, ο Κόκκαλης? ο Μαρινακης?, ο Μπεος?, ο Βαρδινογιάννης?, η Πολυμετοχηκότητα?, ο Τεν Κατε, ο Βγενοπουλος? οι Γκουμο-Μπασιναδες? ο Κατσουρανης?, Ο Γκοτζος?, το Γηπεδικό? Τι φταίει τελικά, θα μας πείτε?
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τελικά τι σας φταίει ρε παιδιά και είστε ανύπαρκτοι τόσα χρόνια...? Ο Ολυμπιακός?, ο Κόκκαλης? ο Μαρινακης?, ο Μπεος?, ο Βαρδινογιάννης?, η Πολυμετοχηκότητα?, ο Τεν Κατε, ο Βγενοπουλος? οι Γκουμο-Μπασιναδες? ο Κατσουρανης?, Ο Γκοτζος?, το Γηπεδικό? Τι φταίει τελικά, θα μας πείτε? Η παραγκα σου και τα παραρτηματα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις