Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, ας δώσουμε λοιπόν επίσημα τα πρωταθλήματα για τα επόμενα 10 χρόνια στον ολυμπιακάκο να μην αγχώνεται και ο βαγγελάκης... Ετσι δεν θα χρειαστεί να εχει παράγκα. ΑΑΑ θα δώσουμε και 15εκατομμυρια για τηλεοπτικά δικαιώματα, απ τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου που πάνε στην ΕΡΤ. Και θα ασχολιόμαστε οι άλλοι για την 2η θέση και κάτω. Να δίνουν και ένα ψευτοκύπελλο στον 2ο για να μας φεύγει και η χαρά να ούμε.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, καλύτερα να δίνουμε εισιτήρια με καπέλο στον Χατζηχρήστο, ε αγαπούλα? :rolleyes:

Ειδικά για αυτό το άτομο δεν έχω πει καλό σχόλιο ποτέ μου. Δεν είμαστε σαν κάποιους που προσκυνάνε τον Τσουκαλά.

Αγαπούλα.

Δημοσ.

lol όντως, με το που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο σήμερα ως δια μαγείας σταμάτησαν οι "αποκαλύψεις" στα αντικειμενικά sites. Έ ρε κουτόχορτο!

Δημοσ.

lol όντως, με το που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο σήμερα ως δια μαγείας σταμάτησαν οι "αποκαλύψεις" στα αντικειμενικά sites. Έ ρε κουτόχορτο!

Αυτό έφταιγε. Όχι οτι έχει 48η απεργία....

Δημοσ.

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις ανοίξει ούτε τηλεόραση σήμερα. :P

Έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση εδώ και πολύ καιρό. Μόνο απο ίντερνετ ενημερώνομαι, αμα την δείς εντωμεταξύ είναι τίγκα στην σκόνη

Δημοσ.

http://www.sportdog.gr/article/39627/den-epiasan-stoihema

Εμείς, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι πιο συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, πρέπει να αναφέρουμε τα δύο σενάρια που «ακούγονται». Το πρώτο είναι η συμφωνία με ομάδα της Αργεντινής και το δεύτερο η… τρέλα που είχε ο «Κινέζος» με το στοίχημα…

ωχχχχχ.....

Δημοσ.

Μόνο η τιμωρία στον Μπέο με 4 χρόνια αποκλεισμό και 50.000 πρόστιμο για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα εμ τον Παναθηναϊκό απ'οτι διάβασα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...