Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για βουλευτής ή δημοσιογράφος το'χεις πάντως...το "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" σου διέφυγε μόνο! :rolleyes:

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη

2.για τις άλλες ομάδες που εμπλέκονται, δε βγήκε ακόμα απόφαση.

3. επειδή η καβαλα και ο βόλος είναι άμεσα εμπλεκόμενοι λόγω ψωμιάδη k peou, πήραν πρώτοι τον πούλο.

4.ο ηρακλής δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει supalig εκτος αν γίνει το θαύμα του CAS.

5.για τον ίδιο λόγο που την πλήρωσε η καβαλα k ο βόλος λόγω των μαλακίων των προεδρων τους, έτσι την πλήρωσε και ο ηρακλής. όλοι συμφωνούν, εκτος του ηρακλειδείς φυσικά..

όλοι είμαστε μαλακες ξέρω...

Δημοσ.

Για βουλευτής ή δημοσιογράφος το'χεις πάντως...το "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" σου διέφυγε μόνο! :rolleyes:

Και για παπάς και για στριπτιζέζ... η ουσία είναι όμως ότι μόνο αν θέλεις να σώσεις το τομάρι σου με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος γράφεις και υποστηρίζεις απόψεις σαν και αυτές που διαβάζουμε από σένα.

Δημοσ.

5.για τον ίδιο λόγο που την πλήρωσε η καβαλα k ο βόλος λόγω των μαλακίων των προεδρων τους, έτσι την πλήρωσε και ο ηρακλής. όλοι συμφωνούν, εκτος του ηρακλειδείς φυσικά..

Βρες μου έναν Ηρακλειδέα που να διαφωνεί σε αυτό...

alexzzz μόνο το CAS με σώζει εμένα,σε περίπτωση που δεν το'χεις καταλάβει...αλλά και να με σώσει έχω σιχαθεί τόσο που δεν θέλω να δω μπάλα ούτε ζωγραφιστή...

Δημοσ.

alexzzz μόνο το CAS με σώζει εμένα,σε περίπτωση που δεν το'χεις καταλάβει...αλλά και να με σώσει έχω σιχαθεί τόσο που δεν θέλω να δω μπάλα ούτε ζωγραφιστή...

Εγώ το ξέρω... εσύ αρχίζεις να τα ρίχνεις σε προέδρους και να αναρωτιέσαι αν οι ομάδες είναι άλλο κεφάλαιο από τους προέδρους τους

Δημοσ.

alexzzz εγώ κουβέντουλα κάνω,δεν γράφω ούτε γιατί απαιτώ λύσεις ούτε γιατί προσπαθώ να βγάλω άκρη απ'τα ανακόλουθα posts σας!

Το ότι λέω "έπρεπε να την πληρώνουν τα φυσικά πρόσωπα και όχι οι ομάδες" το λέω γιατί έτσι πιστεύω για όλες τις περιπτώσεις,όχι γιατί έχω κάνα θέμα εγώ ως Ηρακλειδέας...

Τέσπα τζάμπα γράφω,ό,τι θέλει το μυαλό του καθενός καταλαβαίνει εδώ μεσα! :mad:

Δημοσ.

όταν πολλά μυαλά μαζί εδώ μέσα έχουν την ίδια άποψη για σένα τότε σου έχω άσχημα νέα για το ποιος τελικά δεν καταλαβαίνει τα σωστά

Δημοσ.

οντως, το 3-0 ολα τα λεφτα..

οσο για τον ηρακλη, μιλαμε για μια ομαδα που υποβιβαστηκε 2 φορες εξωαγωνιστηκα και παρα λιγο και 3 αν προχωρουσε η συνενωση...

και μονο να συνομιλεις με τον κατηγορουμενο μακη για διοικητικα ειναι τραγικο... επρεπε να τον χλευασει ολη η ελλαδα για να τα παρατησουν... οτι να΄ ναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...