Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω και οτι ημουν ετοιμος να πω οτι μαρεσε ο Ιβανσιτς αλλα αστο καλυτερα :-D :-D

Mια χαρα ηταν ο Ιβα και για εμενα, μεχρι να παραγκωνιστει και να βγει εκτος ρυθμου, οπως και ο Ματος, ομως δεν εκανε στον Τεν Κατε. Και σε πολυ κοσμο του ΠΑΟ επισης. Kι αυτος εφυγε ενω δεν υπολογιζοταν στο ροστερ για πολυ καιρο. Στη Γερμανια ειναι η αληθεια πως δεν ξερω την πορεια του, περαν των εμφανισεων του με το που εφυγε, που τα πηγε καλα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως προσπαθώ να θυμηθώ έστω και έναν παίχτη που να έφυγε αδίκως ως αποτυχημένος από την ομάδα μου, που υποτίθεται τα θυμάμαι καλύτερα, και δεν τα καταφέρνω με τίποτα. Θυμάται κανείς έστω και έναν?

Δημοσ.

Έλεος ρε συ με τον Μιχαλάκη και τα παρδαλά κατσίκια γελάνε.

Εμ ειδες που εισαι το ζωνταντο παραδειγμα αυτου που λεμε τοση ωρα στο τοπικ?

Ο Μιχαλακης με το που εφυγε απο Ελλαδα, καρφωνει αβερτα γκολ μεχρι και σημερα στα 35 του. Παρδαλα ξεπαρδαλα κατσικια θεος εγινε στην Ομονοια μεχρι να την προδωσει και αυτην:D

Ποιοι είναι είναι αυτοί του ΑΠΟΕΛ?

Παρντο, Κοντης (μεχρι να αρωστησει). Τον Πουρσαιτιδη δεν τον βαζω γιατι περασε απο παρα πολλες ομαδες πριν φτασει στο ΑΠΟΕΛ.

Ο Παρντο που ηταν για σας ο Κοστανζο της τοτε εποχης, αν εχεις χρονο κατσε και δεστον στο Τσου Λου τι εκανε εφετος. Θα θελατε πολυ να τον εχετε ειδικα φετος:)

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128900236

Ψέματα θα λέει...

Αν δεν δώσει το όνομα του παράγοντα καλά τους κάνουν. Και από την στιγμή που δεν το έγραψε στο φύλλο αγώνα...

Ελα ρε, ποια παραγκα, ποιος υποκοσμος, ποια μηχανη που πηρε μπροστα αμεσως μετα το ματς με τον Αστερα. Ουστ παλιοβαζελε.

Η αλητεια δεν εχει ορια. Aν δεν μπουν φυλακη οι αυτουργοι και οχι μονο οι δορυφοροι που ειναι μεσα τωρα, δεν αλλαζει τιποτα.

ΥΓ. Σιγα μη δωσει το ονομα "Μαρινακης". Δυσκολες εποχες για να βγαινεις στην ανεργια.

ΥΓ2. Η παραγραφος κλειδι στο αρθρο ειναι αυτη

"Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής» πολλοί από τους διαιτητές καταγγέλλουν ανάλογα περιστατικά με τον ίδιο (μεγαλοπαράγοντα) για πρωταγωνιστή!"

Και ερχονται μετα οι γαυροι και κανουν διαλεξεις για την καλυτερη ομαδα της Ελλαδας :rolleyes:

Δημοσ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128900236

Ψέματα θα λέει...

Αν δεν δώσει το όνομα του παράγοντα καλά τους κάνουν. Και από την στιγμή που δεν το έγραψε στο φύλλο αγώνα...

Ε οχι μου φαινεται απιστευτο...Τι μου θυμιζει? Τι μου θυμιζει?

Κατα τα αλλα ο κυριος ηταν αθωος μαζι με τον Αβρααμ...Μηπως το μαζι τα φαγαμε γινει μαζι τα στησαμε?

Δημοσ.

αυτος ο παικτης η θα γινει υπερπαικτουρας και στην ευρωπη, η θα καταντησει σαν τον ρομπινιο... ντριπλιτσες και κολπακια για να μενουν με ανοιχτο το στομα τα 12χρονα..

Δημοσ.

Έχει, όμως, σημασία και σε τι ηλικία θα έρθει. Πάντα χρειάζεται και κάποιος χρόνος προσαρμογής και ήδη πηγαίνει στα 20.

On 9 November 2011, Neymar and Santos agreed to a contract extension that would see the player stay with the club until after the 2014 World Cup in Brazil. The deal reportedly increased Neymar's wages by 50%, to the levels that top European clubs would be paying him.

Από Wikipedia.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...