Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω χαρηκα οσο τπτ που αποκλειστηκε ο συμπαθεστατος μουρινιο, λυπαμε που χασαμε ενα μεγαλειωδη τελικο ρεαλ - τσελσυ. Με τους δυο γκουρου του.. πουλμαν, θα βλεπαμε το καλυτερο παιχνιδι.. μηλων ολων των εποχων.. εντεκα απο την μια, εντεκα απο την αλλη και οποιος ακουμπησει την μπαλα εξω :mrgreen:

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε το πα καλά μάλλον,εννοώ μετράει το αποτέλεσμα,άμυνα-επίθεση,όποιος βάλει τα περισσότερα και φάει τα λιγότερα,όχι το 80% κατοχή,39 σουτ στο τέρμα και 657 πάσες

Α οκ, παρεξήγησα.

Δημοσ.

Ενω χαρηκα οσο τπτ που αποκλειστηκε ο συμπαθεστατος μουρινιο, λυπαμε που χασαμε ενα μεγαλειωδη τελικο ρεαλ - τσελσυ. Με τους δυο γκουρου του.. πουλμαν, θα βλεπαμε το καλυτερο παιχνιδι.. μηλων ολων των εποχων.. εντεκα απο την μια, εντεκα απο την αλλη και οποιος ακουμπησει την μπαλα εξω :mrgreen:

Στα ζαρια θα το παιζαν ρε. Φαρδος εναντιον φαρδους. Να μη ταλαιπωρειται ο Μουρινιο και ο καραφλας να επινοουν τακτικες πουλμαν.

Δημοσ.

Σωστά, γιατί χθες οι της Ρεάλ ήταν έξω βόλτα, ούτε μπήκαν μετά στο φόρουμ να τρολάρουν...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!

Στην καφετέρια που ήμουν κάτω έπεσαν σαν σίδερα στην δεύτερη απόκρουση... Χθες δεν ξέρω τι έγινε. Το είδα στο σπίτι.

Δημοσ.

Ως μη γενόμενο, να πούμε το φετινό. Και του χρόνου πάλι η Μπάρτσα με 4άρα στη Μάρκετιγνκ. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο!!!!

Στην καφετέρια που ήμουν κάτω έπεσαν σαν σίδερα στην δεύτερη απόκρουση... Χθες δεν ξέρω τι έγινε. Το είδα στο σπίτι.

Ούτε μπήκες στο φόρουμ, ούτε διάβασες εφημερίδες σήμερα, πχ την Πράσινη, το Ντέρμπυ, κλπ κλπ

Δημοσ.

Κι επιμένω ότι πέρασε πανάξια,με 10 παίχτες,χάνει 2-0 και το κάνει 2-2 σε εκτός έδρας αγώνα και με την Μπαρτσελόνα,όχι τον Αθηναικό,τι άλλο έπρεπε να κάνει;Να έχει κατοχή,περισσότερες πάσες και περισσότερα σουτ στο τέρμα;Είπαμε η άμυνα είναι μέρος του ποδοσφαίρου,και όποιος παίζει καλή άμυνα είναι το ίδιο άξιος με αυτόν που παίζει καλά επιθετικά,αυτό

Nαι γι'αυτο αξιζουν συγχαρητηρια αλλα ο κωλος τους ηταν μεγαλυτερος απο του Ρεχαγκελ και στα 2 ματς.Χαμενες κλασσικες ευκαιριες,χαμενο πεναλτι και δοκαρια απο τη Μπαρτσα και η Τσελσι με 5(μηπως λεω πολλα) σουτ on target τα 3 μπηκαν μεσα.Επισης ισως το λεω επειδη δεν ειναι ομαδα μου,αλλα αυτο που ειδα ηταν βιασμος ποδοσφαιρου απο τη μερια τους.Και η Ρεαλ επαιζε την Μπαρτσα αμυντικα αλλα εβγαινε εξυπνα στη κοντρα.Αυτοι λες και αρνιουνταν να περασουν τη σεντρα.Δεν τους κατηγορω,με τη Μπαρτσα επαιζαν και ειπα μαγκια τους που περασαν αλλα μονο δικαιο δεν το βλεπω.

Δημοσ.

Ούτε μπήκες στο φόρουμ, ούτε διάβασες εφημερίδες σήμερα, πχ την Πράσινη, το Ντέρμπυ, κλπ κλπ

Κάτι σε εμποδίζει να κατανοήσεις μάλλον τι "λέει" κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Δημοσ.

Κάτι σε εμποδίζει να κατανοήσεις μάλλον τι "λέει" κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Η χαρά!!! :mrgreen:

Έγραψες.

Παραλίγο να μας μείνουν στα χέρια οι της Μπαρθελόνα όταν έπιασε το δεύτερο ο Κασίγιας. Δεν κατάλαβα την "κόψιμο" που είχαν.

Το ίδιο "κόψιμο" που είχαν οι οπαδοί της Ρεάλ όταν έχανε πέναλτι ο Μέσι, όταν έσπαγαν τα δοκάρια κλπ

Πες μου τώρα τί δεν κατάλαβες.

Δημοσ.

Από το site της Uefa θα τα βρούμε;

Θα σε γελάσω. Κάνε και μια ερώτηση στα thread των Ρεάλ/Μπαρθελόνα. Μπορεί να είχε κλείσει κάποιος και να μην το θέλει τώρα.

Δημοσ.

ρε παιδια!!!ευτυχως που μας το ειπαν σημερα!!η ερτ εφερε το champions league στην ελλαδα!!!

με τα 10.000.000 που δινει μας προσφερει το champions league που ειναι δικαιωμα μας να το βλεπουμε!

Δημοσ.

ρε παιδια!!!ευτυχως που μας το ειπαν σημερα!!η ερτ εφερε το champions league στην ελλαδα!!!

με τα 10.000.000 που δινει μας προσφερει το champions league που ειναι δικαιωμα μας να το βλεπουμε!

Γιατι να μην δινει 10 800 000 € για να δουμε το Τσαμπιονς Λιγκ? Παραλογα λεφτα ειναι?

Πχ διαβασε:

Να ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργήματα σε βάρος του επικεφαλής και δύο στελεχών της ΕΡΤ, ζητά από την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, σχετικά με την υπόθεση των καταγγελιών για μεγάλο κόστος με το οποίο η κρατική τηλεόραση εξασφάλισε την μετάδοση των αγώνων Champions League.

Παρά την άποψη της εισαγγελέως, ο κ. Πεπόνης ζητά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών να ασκήσει διώξεις για απιστία στην υπηρεσία κατά συναυτουργία σε βάρος των Λάμπη Ταγματάρχη, διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Στυλιανού Στεφάνου, μέλους του Δ.Σ και Δημήτρη Χατζηγεωργίου, δημοσιογράφου- υπευθύνου αθλητικού προγράμματος .

Στην παραγγελία του ο εισαγγελέας εκτιμά , σύμφωνα με πληροφορίες, ότι από τους έξι μάρτυρες που κατέθεσαν οι τέσσερις περιέγραψαν συμπεριφορές και δράσεις που θεμελιώνουν το αδίκημα της απιστίας.

Οι ΕΡΤ και οι... άλλοι

Παραθέτει επίσης τις προσφορές που υποβλήθηκαν για τα επίμαχα δικαιώματα για την τριετία 2012-2015, σύμφωνα με τις οποίες ο Σκάι προσέφερε 600.000 ευρώ ετησίως, το MEGA 2 εκατ. ευρώ, ο ΑΝΤ1 3,5 εκατ. ευρώ και η ΕΡΤ 10.800.000 ευρώ.

Ο κ. Πεπόνης θεωρεί ότι η προσφορά της ΕΡΤ για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων που είχε "κραυγαλέα απόκλιση" σε σχέση με τις υποβληθείσες από τα ιδιωτικά κανάλια προσφορές, αποκαλύπτει "παραβίαση των κριτηρίων της συνετούς οικονομικής διαχείρισης", σε συνδυασμό με την κάθετη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης.

Υποστηρίζει δε, ότι η επιμελής και ορθολογική διαχείριση των εσόδων της ΕΡΤ αφορά όλους τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι μόνο τον τηλεθεατή ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Ωραιο φαγοποτι πρεπει να γινεται εκει περα. Εννοω φυσικα οτι στην ΕΡΤ στα διαλειμματα εχουν ωραιο μπουφε και τρωνε καλα, ετσι εχω ακουσει.

2 εκατομμυρια ευρω δινει το ΜΕΓΚΑ, 3.5 εκατομμυρια Ευρω δινει ο ΑΝΤ1 και η ΕΡΤ για να ειναι σιγουρη ανεβαζει λιγο μωρε την προσφορα για εμας τους τηλεθεατες, για το καλο μας, για να εχουμε ελευθερο/δωρεαν(?? :mad: ) Τσαμπιονς Λιγκ και την παει στα 10.8 εκατομμυρια!!!! :-(

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να βρεθούν 2 εισιτήρια για τελικό;

Εγώ πριν 3 χρόνια όταν πήγα στον τελικό στο Μπερναμπέου τα είχα κλείσει από τον Δεκέμβριο και με 1000 ζόρια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...