Cygnus Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ξέχασες τη Leeds των Viduka, Bowyer, Kewell, Ferdinard. Έπαιζε μπαλάρα το 2000-2001.
katz Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ελα ρε συ... Εγω χθες μολις τελειωσε ηθελα αλλα 2 ημιχρονα..Ανετα θα μπορουσα να βλεπω 5 ωρες αυτο το πλειστεισον Αυτες τις ομαδες που λες,αποψη μου, η τωρινη μπαρτσα τους εκανε παρτυ οπως το χτεσινο... Τετοιο θεαμα δεν ξαναδα..Και για οσους λενε για τελικες,δες χθες ποσα σουτ και ευκαιριες ειχε η μπαρτσα (και σε τελικο μαλιστα) Δεν πρεπει να εχει ξαναγινει τετοιο σφυροκοπημα σε τελικο(εκτος του ρεαλ-λεβερκουζεν 3-0 αλλα τοτε ηταν της πλακας ο αντιπαλος)
kirileman Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 17-3 οι τελικές. Κατά τα άλλα παίζει αργό και βαρετό ποδόσφαιρο. Α, και 2 γκολ από μακρινά σουτ (χώρια 4-5 ακόμα που δε βρήκαν δίχτυα). Κατά τα άλλα, δε σουτάρουν.
VAssassin Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 (εκτος του ρεαλ-λεβερκουζεν 3-0 αλλα τοτε ηταν της πλακας ο αντιπαλος) Με Βαλένθια θα εννοείς (καθόλου της πλάκας νομίζω, δύο συνεχόμενους τελικούς είχε πάει). Με Neverkusen είχε πάει 2-1 (γαμώ τις ομάδες κι αυτή και τα έχασε όλα στην τελική ευθεία).
katz Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 17-3 οι τελικές. Κατά τα άλλα παίζει αργό και βαρετό ποδόσφαιρο. Α, και 2 γκολ από μακρινά σουτ (χώρια 4-5 ακόμα που δε βρήκαν δίχτυα). Κατά τα άλλα, δε σουτάρουν. Αυτο ακριβως! ΥΓ.Της πλακας ηταν και η λεβερκουζεν του 2002 και η μονακο πχ του 2004 Η μονη ομαδα που μπορει να αντισταθει στην μπαρτσα ειναι η ρεαλ,ισως του χρονου που θα εχουν δεσει και περισσοτερο!Εχει παιχταραδες,και εναν προπονητη που με αντιποδοσφαιρο εκνευριζει την μπαρτσα
VAssassin Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Σίγουρα ανώτερη απ' τη Μονακό. Μπάλακ (είχε κάνει απίστευτη χρονιά), Σνάιντερ, Λούσιο, Μπαστούρκ, Ζε Ρομπέρτο...
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Το ποδόσφαιρο που παίζει η Μπάρτσα μπορεί να είναι σούπερ και διαστημικό αλλά όμορφο δεν το λες. Τουλάχιστον εγώ.
alexis333 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Το ποδόσφαιρο που παίζει η Μπάρτσα μπορεί να είναι σούπερ και διαστημικό αλλά όμορφο δεν το λες. Τουλάχιστον εγώ. Πολυ ασχημο το ποδοσφαιρο που παιξαμε χτες ... Οντως , εχεις δικιο ...
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εμένα αυτό το πράγμα που ξέρεις ακριβώς τι και πως θα γίνει, δεν μου αρέσει. Γούστα είναι αυτά.
kirileman Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δηλαδή, όταν έχει τη μπάλα ο Μέσι, ξέρεις τι θα γίνει; Όταν την έχει ο Τσάβι, ξέρεις τι θα γίνει;
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εννοείτε. Θα γίνουν 24 πάσες μέχρι να πάει σε αυτούς η μπάλα, θα ξεφτιλίσουν ένα δύο παίκτες και θα γίνει ευκαιρία για γκολ.
kirileman Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Α, με τόση ακρίβεια ξέρεις τι θα γίνει. Εντάξει τότε.
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Από την στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα να τους κοντράρει, δεν μου αρέσει που ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη. Σαν να πας να δει αγώνα αγωνιστικών οχημάτων και το ένα να φοράει κινητήρα jet. Το άλλο που δεν μου αρέσει είναι η συνεχής μίρλα για διάφορα κανονικά μαρκαρίσματα (δεν λέω για τα αντιαθλητικά). Π.χ. ένα μαρκάρισμα που κάνουν στον Ντρογκμπα, Ρουνει κτλ που δεν θα λέγαμε τίποτε αν το κάνουν στον Μέσι θα λένε "Τι κάνει ο φονιάς" κ.τ.λ. Κυρίως φέτος το παρατηρώ αυτό. Πέρσι δεν θυμάμαι να γινόταν τόσο.
katz Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ε αρα δεν φταιει η μπαρτσα,αλλα οι αντιπαλοι οτι δεν μπορουν να την κοντραρουν..Σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις