Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μπαστια πριν παρει την κιτρινη εχει κανει κ αλλο φαουλ που ηταν για καρτα. Τωρα αν εσυ θες να ειρωνευτεις οκ...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Μπαστια πριν παρει την κιτρινη εχει κανει κ αλλο φαουλ που ηταν για καρτα. Τωρα αν εσυ θες να ειρωνευτεις οκ...

Δεν κρατιέμαι ρε συ Μαργαρίτα... Νιώθω μ@λ@κ@ς πλέον που κάθομαι και μετράω πόντους για να δω αν θα βγω ευρώπη ή θα πάρω κύπελλο... Είναι σαν να διαβάζουμε εμείς οι 2 για να δώσουμε πανελλήνιες και διορθωτής των γραπτών μας είναι ο πατέρας σου..

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι 1, ΜΟΝΟ 1 πέναλτι ανύπαρκτο πήρε ο ΟΣΦΠ (και το καταδικάζουμε οι γαύροι ) και έπεσαν όλοι να τον φάνε, ο ΠΑΟ έχει πάρει το λιγότερο 3 φέτος και συνεχόμενα μάλιστα και δε βλέπω να λένε τίποτα, ούτε για τα γκολ που ακυρώθηκαν αντικανονικά του ΟΣΦΠ ( βλέπε κάτι εργοτέληδες και σία ).

Ελλάς το μεγαλείο σου!

Δημοσ.

Το αστείο είναι ότι 1, ΜΟΝΟ 1 πέναλτι ανύπαρκτο πήρε ο ΟΣΦΠ (και το καταδικάζουμε οι γαύροι ) και έπεσαν όλοι να τον φάνε, ο ΠΑΟ έχει πάρει το λιγότερο 3 φέτος και συνεχόμενα μάλιστα και δε βλέπω να λένε τίποτα, ούτε για τα γκολ που ακυρώθηκαν αντικανονικά του ΟΣΦΠ ( βλέπε κάτι εργοτέληδες και σία ).

Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΑΑΑαααα όλα κι όλα, εγώ σας βρίζω όλους !!!

Σαν γνήσιος ελληνάρας μόνο για τον παοκ μου το βουλώνω !

Δημοσ.

ε ενταξει, το εχετε και συνηθειο να μανουριαζετε και να κλαιγεστε με το οτιδηποτε εχει να κανει εστω και 1-2 χιλιομετρα νοτιοτερα της θεσσαλονικης!

1-2 χιλιόμετρα νότια της θεσσαλονίκης είναι και πάλι θεσσαλονίκη

βεβαια..αν εισαι ικανοποιημενος να εχετε 23 γκολ ενεργητικο και 18 παθητικο και με βαση αυτα πιστευεις οτι θα επρεπε να ειστε και πρωτοι και να παιρνετε σερι πρωταθληματα...παω πασο :)

ας μας σφύριζαν υπέρ 10 χρονάκια σερί και θα σου έδειχνα μετά ποσα ενεργητικά και ποσα παθητικά γκολ θα είχαμε :rolleyes:

Δημοσ.

Εγω βλεπω τωρα σκαι κ επιμενω οτι ειναι θεμα ανικανοτητας των διαιτητων. Αν βλεπαμε και τα σφυριγματα που δινονταν στα αλλα ματς, δε θα λεγαμε τοσο για τους μεγαλους

Δημοσ.

Ποια ανικανότητα ;;;;; Δεν είδαν και οι δυο διαιτητές ότι οι αμυντικοί έδιωξαν μπάλα και δεν ανέτρεψαν τους επιθετικούς ;;; Έλεος δηλαδή. Εξοφθαλμη σφαγή ήταν και στα 2 γήπεδα

Δημοσ.

Να πω την αληθεια ντραπηκα σημερα με το πεναλντι που μας εδωσε...

Γιατι ενιωσα οτι δεν το χρειαζομασταν,θα μπορουσαμε να το παρουμε το παιχνιδι στην τριπολη...

Παντως δειτε αντιδραση μετα το πεναλντι του οσφπ και μετα το πεναλντι του παο εδω στο φορουμ...

Δημοσ.

Κοσμα οταν βλεπεις και τις φασεις στα αλλα ματς, που επισης ηταν καθαρες και σφυριζονται αναποδα, λες οτι γενικα κατι δε παει καλα!!

Και για το δικο μας(που υπηρχε ΚΑΙ καθαρο πριν που δε δωθηκε) εγινε ο κακος χαμος, για του παο...

Δημοσ.

Ε ναι εντάξει. Και στην τούμπα χτες τα ίδια στο δεύτερο ημίχρονο . Ευτυχώς δεν πεφταν μέσα στην περιοχή

Δημοσ.

Τι να δηλώσει. Πως να δικαιολογηθεί ο Κουκουλάκης που είναι στα 4 μέτρα πίσω , βλέπει οτι ο αμυντικός διώχνει την μπάλα , το σκέφτεται λίγο και δίνει το πέναλτι.

Δημοσ.

Η σημερινη διαιτησια υπερ του ΠΑΟ ειναι η απαντηση μου - επιβεβαιωση για αυτα που ελεγα.. Δε προκειται να μπω σε καποια αντιπαραθεση και να απαντησω στα ποστς (ευχαριστω οσους απαντησαν κανονικα και χωρις ειρωνειες) γιατι ο καθενας εχει τη γνωμη του και αυτο δεν αλλαζει.. Το οτι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ σπρωχνονται περισσοτερο απο τους αλλους ειναι δεδομενο.. Το οτι θα "ευαισθητοποιουνται" περισσοτεροι οταν ευνοειται ο Ολυμπιακος και αυτο το θεωρω δεδομενο.. Για το πεναλτι στον Τοροσιδη δε βλεπω να υπαρχει ιδια "ευαισθησια" παντως.. Αν ηθελε το εδινε και ηταν και καλυμενος..

Δημοσ.

Βασικά η ανικανότητα βγαίνει και υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά και του ΠΑΟ.

...είπε κάποιος, ελάχιστο καιρό πριν. Και για άλλη μια φορά, δικαιώθηκα πανηγυρικά.

E όχι. Θα υποθέσω ότι επηρεάζεσαι απ' τη φασαρία που έγινε με την ΑΕΛ.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ (εκεί αναφέρεται το συγκεκριμένο quote), θα υποθέσω ότι εσύ επηρεάζεσαι από το ότι δεν παίρνεις σφυρίγματα από ΠΑΟ και Ολυμπιακό και δε σε απασχολεί όταν αδικούνται ομάδες που "δεν υπάρχουν" στο χάρτη.

Καμία σχέση με την ΑΕΛ το σχόλιό μου. Έχουμε αδικηθεί 10 φορές φέτος (το νούμερο δεν είναι στρογγυλεμένο). Σιγά μην κολλήσω σε μια συγκεκριμένη. Άμα ήταν να γράψω ότι όσες ομάδες ευνοήθηκαν απέναντι στη δική μου ευνοούνται γενικώς, θα έπρεπε να αναφέρω σχεδόν όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Επί τη ευκαιρία, ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι rival στους οπαδούς της ΑΕΛ, αλλά για εμένα προσωπικά δεν ισχύει αυτό. Ο πατέρας μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και ο παππούς μου από την Κων/πολη και έχω μια άλλη σχέση.

Δημοσ.

ΟΚ περιμένω να μου πεις 4-5 αγώνες τουλάχιστον εφόσον υποστηρίζεις ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται συστηματικά, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ποιες ομάδες που "δεν υπάρχουν στο χάρτη" αδικήθηκαν σε ματς με τον ΠΑΟΚ;

Ποια παιχνίδια κέρδισε χάρη στη διαιτησία ο ΠΑΟΚ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...