Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εκει στο redplanet εχουν μεγαλη πλακα:

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να αποκλειστεί και αποκλείστηκε. Ο Μάνταλος δεν υπέδειξε τρία πέναλτι, ο βοηθός Τρύφων υπέδειξε τρία ανύπαρκτα οφσάιντ και ο ΠΑΟΚ πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (1-0).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

3 πεναλτι δεν καταλογιστηκαν στον Ολυμπιακο?????

Για ποιο ματς μιλαει? :mrgreen: :mrgreen:

Για τα offsides έχει δίκιο, για τα πέναλτυ θα μπορούσε να δώσει 1 σε κράτημα του Τοροσίδη, και αν ο Μιραλάς δεν έπεφτε για την πλάκα θα το παιρνε από τον Βιερίνια εκεί που άπλωσε το χέρι ο 2ος. Η ουσία είναι άλλη όμως, ότι ήταν το χειρότερα ματς του Ολυμπιακού φέτος ΜΕ διαφορά κι όλας.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος αντικειμενικά να μου πει αν άξιζε ο Βυντρίνιο δεύτερη κίτρινη στο τριανταφεύγα;

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος αντικειμενικά να μου πει αν άξιζε ο Βυντρίνιο δεύτερη κίτρινη στο τριανταφεύγα;

Η φαση που παιρνει 2η κιτρινη δεν ειναι για κιτρινη αλλα για αλλαγη στο πλαγιο.

Δημοσ.

Η φαση που παιρνει 2η κιτρινη δεν ειναι για κιτρινη αλλα για αλλαγη στο πλαγιο.

Αναφέρομαι νωρίτερα, στο 34' σε φαουλ στον Ντιοπ (νομίζω) που τα ραδιόφωνα και οπαδοsite λένε πως του χαρίστηκε.

Δημοσ.

δεν εχω ξαναδει ρε τετοιο πραμα

τα ballboy κρατανε τη μπαλα τη δινουν οποτε γουσταρουν , ο διαιτητης παιζει κοντρα και δινει 7 λεπτα καθυστερησεις και κραταει και 8ο και κανει τον παναθηναικο να παιζει 35 λεπτα με 10 ενω δεν εχει ζητησει να αδιασει το γηπεδο οταν κατι κλασομαγκες μπαινουν μεσα και απειλουν τους παιχτες :angry: :angry: @#$@%#@#@$@#$@ :X

Δημοσ.

δεν εχω ξαναδει ρε τετοιο πραμα

τα ballboy κρατανε τη μπαλα τη δινουν οποτε γουσταρουν , ο διαιτητης παιζει κοντρα και δινει 7 λεπτα καθυστερησεις και κραταει και 8ο και κανει τον παναθηναικο να παιζει 35 λεπτα με 10 ενω δεν εχει ζητησει να αδιασει το γηπεδο οταν κατι κλασομαγκες μπαινουν μεσα και απειλουν τους παιχτες :angry: :angry: @#$@%#@#@$@#$@ :X

Έχω δει εγώ ομάδα να κερδίζει με αναμμένο καπνογόνο στη μικρή περιοχή μου. Τότε που ήσασταν ρε παλληκάρια?

Δημοσ.

Έχω δει εγώ ομάδα να κερδίζει με αναμμένο καπνογόνο στη μικρή περιοχή μου. Τότε που ήσασταν ρε παλληκάρια?

Εδώ δεν ήμασταν; Έχεις παράπονο;

Δημοσ.

Αποβολή του βυντρα στο τακλιν στον ντιοπ και μόνο.

Αστείο εως γελοίο να ζητάει κάποιος κάρτα στη φάση που βάζει ενστικτωδώς τα χέρια στο ύψος του κεφαλιού και μπροστά στον επόπτη.

Και μην αρχίσει κάποιος να ρωτάει αν ο κανονισμός προβλέπει χέρι=κάρτα.

Όχι, κάθε χέρι δεν είναι κάρτα.

Τη φάση του Λέτο δεν την έχω δει, δε μπορώ να πάρω θέση.

Διαβάζω ότι πήγε με φόρα πάνω του αλλά δεν τον χτύπησε, ισχύει?

Γιατί αν ισχύει δεν καταλαβαίνω γιατί να φάει καν κίτρινη.

Επίσης η διακοπή είναι 3,5 λεπτά.

Επίσης αποβάλει τον Βύντρα σε φάση που μόνο από πρόθεση μπορεί να το κάνεις.

Που σημαίνει ότι του την φύλαγε γιατί θα έπεσε τηλέφωνο στο ημίχρονο.

Επίσης από το 70 και μετά έχει δώσει αμέτρητα στημένα έξω από την περιοχή μας, ο πιο εύκολος τρόπος να επηρεάσεις χωρίς να δώσεις πεναλτι....

Τέλος πάντων νομίζω ότι χθες έγινε το παιχνίδι με τον καλύτερο ρυθμό εδώ και πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιτέλους είδαμε αγώνα και τον χαρήκαμε. Κρίμα να συζητάμε για τον άθλιο και απλά ανίκανο διαιτητή. Έκανε λάθη εις βάρος και των δυο (κακώς και εγώ που γράφω γι'αυτόν)

Δημοσ.

Τέλος πάντων νομίζω ότι χθες έγινε το παιχνίδι με τον καλύτερο ρυθμό εδώ και πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το περσινό 4-4 στον τελικό κυπέλλου είναι μακράν καλύτερο από κάθε άποψη, με όλο το θάρρος IMO. ;)

Δημοσ.

μετά μπουκάρουν τα μπουμπούκια της Original μέσα, διακόπτεται για 5 λεπτά ο αγώνας και στο τέλος του ματς έχουν γίνει όλες οι αλλαγές, που σημαίνει 5+3 = 8. Τα 7 που έδωσε ήταν λίγα. Και διαμαρτύρεστε για 40 δευτερόλεπτα, μα είναι δυνατόν?

Το γκολ των "πράσινων" προκάλεσε την οργή μικρής μερίδας φίλων της "Ενωσης" που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν την 3λεπτη διακοπή του ματς.

Αρα 3+3 = 6 αδερφε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...