Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να κερδίσω με κανονικό πέναλτι στο 90' τον καλύτερο μου πελάτη και αυτός να κλαίει και να δέρνει διαιτητές? Όχι έχει ξανά γίνει.

Τον καλύτερο σου πελάτη? Με καλόπουλο ή χωρίς? Ρε βγάζεις γέλιο εσύ

Φαντάζομαι πως όχι, πρέπει να έχουμε κερδίσει και άλλες φορές στο παρελθόν με κανονικό πέναλτι στο τέλος του παιχνιδιού.

Εμένα να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μάλλον είμαι ο μοναδικός που είδε τον λέτο να βουτάει.

Αρχικά μου έκανε εντύπωση που όλοι το είδαν καθαρό.

Μετά είδα και το δικό σας και το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως όταν δίνεται μούφα πέναλτι και στους δυο μεγάλους την ίδια αγωνιστική τα λάθη δεν είναι δυο αλλά μηδέν. Το ένα ακυρώνει το άλλο. Οι υπόλοιποι στο πρωτάθλημα είναι κομπάρσοι.

Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να κάνω λάθος και να είναι πέναλτι, τι να πω.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O τσινγκολεLeto βουτάει λίγο καραγκουνιστικα αλλά από την στιγμή που περνάει την μπάλα από τον αμυντικό ο οποίος κάνει τάκλιν δεν γίνεται να μην δώσει πέναλτι. (Ότι θα προσπαθούσα να πείσω παναθηναϊκό πως το πέναλτι που τους έδωσαν είναι κανονικό δεν το περίμενα)

Βέβαια αν το πάμε με την δική σου λογική του "ευνοηθήκαμε και οι δυο άρα είμαστε πάτσι", το πέναλτι το δικό μας έγινε στο 3-0 και μάλιστα δεν το βάζουμε, ενώ το δικό σας σας δίνει την νίκη. Μην τα θες όλα δικά σου λοιπόν. :P

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα έναν παίχτη σαν τον μπαLeto στην ομάδα μου μπας και βάλουμε και κανένα πέναλτι... :-(

Δημοσ.

Πάλι άγριο κράξιμο σε Μαριδάκη από όλους...

Αστείοι και αυτοί από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός που μόλις άκουσαν τον χοντρό τους έφυγε το καφάσι και "έπρεπε" να απαντήσουν λέγοντας πως έπρεπε ο Ν. Πανιώνιος να παίζει με 9.

Δημοσ.

Πάλι άγριο κράξιμο σε Μαριδάκη από όλους...

Αστείοι και αυτοί από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός που μόλις άκουσαν τον χοντρό τους έφυγε το καφάσι και "έπρεπε" να απαντήσουν λέγοντας πως έπρεπε ο Ν. Πανιώνιος να παίζει με 9.

Αναλογικά, ο γόντικας είναι αξιοπρεπέστατος εως τώρα.

Δημοσ.

Αναλογικά, ο γόντικας είναι αξιοπρεπέστατος εως τώρα.

Συγκρινόμενος με τον Λαυρεντιάδη, ίσως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχασαν πάλι φάσεις οι επόπτες σήμερα. Εκ των οποίων μία σημαντική.

Πέναλτι και στον Τοροσίδη. Καλά έκανε και δεν το έδωσε όμως. Έχουν μάθει όλοι μέσα στην περιοχή και τσουπ σωριάζονται.

Τον Ζέκα δεν ξέρω αν τον βρίσκει. Εμπιστεύομαι τον διαιτητή.

Δημοσ.

Πέναλτι και στον Τοροσίδη. Καλά έκανε και δεν το έδωσε όμως. Έχουν μάθει όλοι μέσα στην περιοχή και τσουπ σωριάζονται.

Πειστικό επιχείρημα. Έχω και άλλα. Διαλέγει ο καθένας το δικό του.

"Καλά έκανε και δεν το έδωσε όμως..."

1)... Να δουν οι γαύροι πως ένιωθαν οι αντίπαλοι τα προηγούμενα χρόνια.

2)... Έτσι, βεντούζα.

3)... Που μου θέλει και πέναλτι ο Τοροσίδης δεν πρόλαβε να μπει αλλαγή.

4)... Δεν έσταξε και αίμα.

5)... Το χα παίξει άσσο.

Δημοσ.

Πειστικό επιχείρημα. Έχω και άλλα. Διαλέγει ο καθένας το δικό του.

"Καλά έκανε και δεν το έδωσε όμως..."

1)... Να δουν οι γαύροι πως ένιωθαν οι αντίπαλοι τα προηγούμενα χρόνια.

2)... Έτσι, βεντούζα.

3)... Που μου θέλει και πέναλτι ο Τοροσίδης δεν πρόλαβε να μπει αλλαγή.

4)... Δεν έσταξε και αίμα.

5)... Το χα παίξει άσσο.

Αυτά σε αυτού που σκέφτονται έτσι, όχι σε εμένα.

Α, και στην πρόταση μου δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...