Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι μου εγραψες?

Οτι μας ενοχλει το 50-50..

Γιατι απο την αρχη τις σεζον δεν ειναι 50-50?Τωρα εγινε?

Βλεπω τι γραφει ο αλλος δεν χρειαζομαι υποδειξεις.

Το οτι σε ενοχλει το 50-50 εσενα και δυο τρεις αλλους αφορα καθαρα εσενα και τους δυο-τρεις και αφορα ΕΝΑΝ αγωνα (μια φαση βασικα) για εσας που την κανατε θεμα και μας λετε εμεσως για τον τυπο που κινει τα νηματα... ονοματι Γοντικα.

Διοτι αυτο ειναι το 50-50. Να μη γινονται ΟΛΑ τα διαιτητικα "λαθη" υπερ της δικης σου ομαδας. Οταν ο διαιτητης ειναι ΚΑΚΟΣ αλλα ειναι 50-50 και δεν σφυριζει με εντολες αλλων, θα κανει λαθος και σε βαρος της ΔΙΚΗΣ σου ομαδας. Που θα σου κοστισει και βαθμους. Ε αυτο δε το αντεχεις, δεν λες να το χωνεψεις, σε θυμωνει, σε βγαζει απτα ρουχα σου, και ανακαλυπτεις οτι οι διαιτητες δεν ειναι καλοι.

Κατα τ'αλλα και για τη φετινη διαιτησια σου απαντησα στα προηγουμενα ποστ, και για την ποιοτητα των ελληνων διαιτητων σου απαντησα, και για το ποτε το θυμασαι εσυ και οι αλλοι 2-3 γαυροι και συμφωνειτε ΞΑΦΝΙΚΑ με τους Παναθηναικους που μιλανε για τους τραγικους τυπους με τα γκρι ενω αλλες περιοδους ειστε αφ'υψηλου ολοι εσεις της ανωτερης ποδοσφαρικης φυλης του Πειραια... Υπαρχουν τα ποστ μου λιγες σελιδες πισω, επιμενω οτι πρεπει να διαβασεις προσεκτικοτερα.

Φυσικα και δεν αλλαζει κατι στην αποψη μου οτι οι διαιτητες στη Σουπερλιγκα ειναι τραγικοι, επειδη ο Κωνσταντινεας σου κοψε 1 βαθμο... στο 93 με την ...Ξανθη.

*Γενικο σχολιο και οχι για σενα: Αυτοι που βλεπαν ψιλονορμαλ τη διαιτησια στο ντερμπι της ντροπης και "αν εγινε κατι ηταν απλα ενα ψιλολαθακι", εχουν τρελαθει με την αποφαση του Κωνσταντινεα. Ουτε ο Λουα Λουα τετοιες κωλοτουμπες. Εδω θα μαστε και φετος...

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το οτι σε ενοχλει το 50-50 εσενα και δυο τρεις αλλους αφορα καθαρα εσενα και τους δυο-τρεις και αφορα ΕΝΑΝ αγωνα (μια φαση βασικα) για εσας που την κανατε θεμα και μας λετε εμεσως για τον τυπο που κινει τα νηματα... ονοματι Γοντικα.

Διοτι αυτο ειναι το 50-50. Να μη γινονται ΟΛΑ τα διαιτητικα "λαθη" υπερ της δικης σου ομαδας. Οταν ο διαιτητης ειναι ΚΑΚΟΣ αλλα ειναι 50-50 και δεν σφυριζει με εντολες αλλων, θα κανει λαθος και σε βαρος της ΔΙΚΗΣ σου ομαδας. Που θα σου κοστισει και βαθμους. Ε αυτο δε το αντεχεις, δεν λες να το χωνεψεις, σε θυμωνει, σε βγαζει απτα ρουχα σου, και ανακαλυπτεις οτι οι διαιτητες δεν ειναι καλοι.

Κατα τ'αλλα και για τη φετινη διαιτησια σου απαντησα στα προηγουμενα ποστ, και για την ποιοτητα των ελληνων διαιτητων σου απαντησα, και για το ποτε το θυμασαι εσυ και οι αλλοι 2-3 γαυροι και συμφωνειτε ΞΑΦΝΙΚΑ με τους Παναθηναικους που μιλανε για τους τραγικους τυπους με τα γκρι ενω αλλες περιοδους ειστε αφ'υψηλου ολοι εσεις της ανωτερης ποδοσφαρικης φυλης του Πειραια... Υπαρχουν τα ποστ μου λιγες σελιδες πισω, επιμενω οτι πρεπει να διαβασεις προσεκτικοτερα.

Φυσικα και δεν αλλαζει κατι στην αποψη μου οτι οι διαιτητες στη Σουπερλιγκα ειναι τραγικοι, επειδη ο Κωνσταντινεας σου κοψε 1 βαθμο... στο 93 με την ...Ξανθη.

*Γενικο σχολιο και οχι για σενα: Αυτοι που βλεπαν ψιλονορμαλ τη διαιτησια στο ντερμπι της ντροπης και "αν εγινε κατι ηταν απλα ενα ψιλολαθακι", εχουν τρελαθει με την αποφαση του Κωνσταντινεα. Ουτε ο Λουα Λουα τετοιες κωλοτουμπες. Εδω θα μαστε και φετος...

Δεν ειπα οτι με ενοχλει το 50-50..

αν δεν κανω λαθος εσυ μου ειπες οτι μολις μας σφυριξαν 50-50 βγηκαμε και φωναζουμε διοτι χασαμε την πρωτια και απαντησα λεγοντας οτι απο την αρχη τις σεζον μας σφυριζουν 50-50..δεν αναφερθηκα ΜΟΝΟ για το ματς τις Ξανθης.

Επισης επιδη μιλαμε οι δυο μας σε κανενα ποσταρισμα μου δεν ανεφερα το ονομα Γοντικας..

Εγω δεν βγαινω φιλε μου απο τα ρουχα μου ξερω να βλεπω ποδοσφαιρο και ποτε αδικειται η ευννοειται η ομαδα μου και να εισαι σιγουρος οτι θα βγω να το πω αλλα εχω δει και ποιο παλια να σφαζουν τον Ολυμπιακο στα πετρινα χρονια τοτε που κυριαρχουσε ο καουμποης οποτε δεν μου λεει κατι το οτι εγινε ενα διατητικο λαθος και δεν δοθηκε πεναλντι στον Τοροσιδη.

Επισης σου ανεφερα και εγω οτι ποτε στην ελλαδα δεν ειχαμε καλη διατησια αμα ψαξεις ποιο πισω θα δεις τα ποστ μου.

Και για να κλεισουμε γιατι ορισμενοι τα εχουν βαλει με την ορθογραφια μου λες και δινουμε πανελληνιες θα σου πω οτι κακος εγραψα εδω γιατι πραγματικα ακομα και στο γηπεδο δεν ασχολουμαι με την διατησια Και ουτε εχουμε να χορησουμε τιποτα μεταξυ μας απλα μια συζητηση καναμε στην οποια δεν συμφωνουμε..Δε τρεχει και τιποτα! :)

Δημοσ.

Φαντάζομαι περιμένουμε ανακοίνωση μαρινάκη.

Ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ παναθηναικού και πανιώνιου είναι εγκλήματα κατά της Ελλάδας, της δημοκρατίας και της ανθρωπότητας

Δημοσ.

Οσοι σκουζανε για το πεναλτι του Τοροσιδη με τη Ξανθη, να αναμενουμε να σκουξουν και τωρα για τη φαση πεναλτι-μαρς του Εργοτελη στο 28...?

Η πρωτη κιτρινη στον Χιμπλινγκερ (που ειχε ως αποτελεσμα ο Τελης αργοτερα να μεινει με 10), ενταξει μια χαρα ε?

θα κατακλυσετε ολα τα τοπικ να μας υπενθυμισετε ποσο κακους διαιτητες εχει η Σουπερλιγκα οπως κανατε 5 μερες πριν?

Εσεις μιλαγατε για παραγκες του Γοντικα?

Δημοσ.

Οσοι σκουζανε για το πεναλτι του Τοροσιδη με τη Ξανθη, να αναμενουμε να σκουξουν και τωρα για τη φαση πεναλτι-μαρς του Εργοτελη στο 28...?

Η πρωτη κιτρινη στον Χιμπλινγκερ (που ειχε ως αποτελεσμα ο Τελης αργοτερα να μεινει με 10), ενταξει μια χαρα ε?

θα κατακλυσετε ολα τα τοπικ να μας υπενθυμισετε ποσο κακους διαιτητες εχει η Σουπερλιγκα οπως κανατε 5 μερες πριν?

Εσεις μιλαγατε για παραγκες του Γοντικα?

Το σκούξιμο τώρα δικαιώνεται.

Έπιασε τόπο. smilie.png

Δημοσ.

Ήταν σωστός και ακριβοδίκαιος ο Κάκος. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προσέξουμε εμείς και να είμαστε πιο επαγγελματίες στα δικά μας μαρκαρίσματα. Πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους διαιτητές, να είμαστε πιο συνεπείς και πιο επαγγελματίες".

http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/kyriakidhs-swstos-o-kakos.1595553.html

το ματς το ειδα μετα τις αποβολλες οποτε γνωμη δε μπορω να εχω...παντως αφου ειχαν φαει τις κοκκινες, ειδα οτι συνεχιζαν τα σκληρα μαρκαρισματα πχ φαουλ στον ντιογκο

Δημοσ.

Ήταν σωστός και ακριβοδίκαιος ο Κάκος. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να προσέξουμε εμείς και να είμαστε πιο επαγγελματίες στα δικά μας μαρκαρίσματα. Πρέπει να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους διαιτητές, να είμαστε πιο συνεπείς και πιο επαγγελματίες".

http://www.redplanet.gr/podosfairo/super_league/kyriakidhs-swstos-o-kakos.1595553.html

Καλα τα λεει το παιδι.

Και δεν υπαρχουν φιλικα σωματεια, το υπεγραψε και η Λιγκα (με προεδρο τον προεδρο του Εργοτελη).

το ματς το ειδα μετα τις αποβολλες οποτε γνωμη δε μπορω να εχω...παντως αφου ειχαν φαει τις κοκκινες, ειδα οτι συνεχιζαν τα σκληρα μαρκαρισματα πχ φαουλ στον ντιογκο

Του Χιμπλινγκερ ειναι γελοια η 1η κιτρινη. Μην πεις "και τι σημασια εχει η 1η κιτρινη"

Ειναι σαν να φορτωνεις σεντερ με 3 φαουλ. Αλλη διαχειρηση μπορει να κανει το δυαρι αλλη το σεντερ

Το μεγαλειο ειναι του Μπουντιμιρ το πεναλτυ που ειναι ταμαμ με του Τοροσιδη στην Ξανθη

ΥΓ. Ειναι απλα γελοια τα γαυροΜΜΕ. Γελοια αλλα τα καταλαβαινω γιατι εν μεσω οικονομικης κρισης και με τις κυκλοφοριες στον πατο αφου υπαρχει και το ιντερνετ, κανεις δεν τις διαβαζει πια

Δημοσ.

Του Χιμπλινγκερ ειναι γελοια η 1η κιτρινη. Μην πεις "και τι σημασια εχει η 1η κιτρινη"

Ειναι σαν να φορτωνεις σεντερ με 3 φαουλ. Αλλη διαχειρηση μπορει να κανει το δυαρι αλλη το σεντερ

Α, εσύ λες για την πρώτη κίτρινη της πρώτης αποβολής. Γιατί την θεωρείς τραβηγμένη? Έχεις δει την φάση? Ξέρεις τι έγινε, η το διάβασες από τα prasinanea ας πούμε?

Δημοσ.

Το ζουμι ειναι το ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΡΣ στο 26 που ειναι μπροστα ο Κακος με φουλ οπτικο πεδιο και δεν δινει τιποτα.

1:12 στο βιντεο:

http://www.dailymotion.com/greeksuperleague#videoId=xo4gsr

ΥΓ. Οι γαυροι θα περιμενουν να δουν το παιχνιδι του ΠΑΟ με τη Δοξα και θα λογκαρουν, αν και μονο αν υπαρξει φαση στην οποια θα ευνοηθει ο ΠΑΟ για να πουν "μιλατε εσεις για το πεναλτι του Τελη στο 26 που ο εποπτης δεν εδωσε οφφσαιντ 3 εκατοστων?". Μπας και καλυψουν την τεραστια κωλοτουμπα τους με αυτον τον τροπο.

ΥΓ2. Αξιολογη η προσπαθεια της nova, ειδικα στη φαση του πεναλτι. ΜΟΝΟ ενα ριπλει για το πεναλτι-μαρς και αυτο απο την πιο μακρινη καμερα ΚΑΙ παιχτηκε στο ημιχρονο. Για να μη γκρινιαζει ο χοντρος για την "αντιμετωπιση της ομαδας του" απτη nova και απειλει με λυση συνεργασιας. Φανταστειτε οταν ελεγχει την nova τοσο ευκολα, το τι γινεται με τη διαιτησια...

Δημοσ.

Α, εσύ λες για την πρώτη κίτρινη της πρώτης αποβολής. Γιατί την θεωρείς τραβηγμένη? Έχεις δει την φάση? Ξέρεις τι έγινε, η το διάβασες από τα prasinanea ας πούμε?

Oχι, περιμενα να ανεβει το video στο redplanet

http://www.youtube.com/watch?v=pczr8KXhZRM&feature=player_embedded

Λεγε που ειναι η 1η κιτρινη για να εχουμε κατι να γελαμε μεσα στη μερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...