Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παντα ολα (αρχισανε οι κωλοτουμπες τωρα "δεν μιλουσα για Ευρωπαικο μπασκετ εγω").

Στα περι προσωπικου, εγω μπορω και μιλαω με καποιους Ολυμπιακους που εχουν διαθεση για συζητηση. Εν αντιθεση με εσενα που απτην μερα που ειδες φως και μπηκες στο section (το τελευταιο 5ημερο σε βλεπω τακτικο εδω) διαφωνεις και ερχεσαι μονιμως σε αντιπαραθεσεις οχι μονο με οποιον Παναθηναικο σου μιλησε αλλα ακομα και με Ολυμπιακους. Γιαυτο λεω οτι η κοινη λογικη εχει πεθανει εδω μεσα.

Anyway καλως ορισες στο section και καλη συνεχεια απο μενα, δεν το συνεχιζω αλλο.

Δημοσ.

Τα παντα ολα.

Εγω μπορω και μιλαω με καποιους Ολυμπιακους που εχουν διαθεση για συζητηση. Εν αντιθεση με εσενα που απτην μερα που ειδες φως και μπηκες στο section σε βλεπω να διαφωνεις και να ερχεσαι μονιμως σε αντιπαραθεσεις οχι μονο με οποιον Παναθηναικο σου μιλησε αλλα ακομα και με Ολυμπιακους.

Anyway καλως ορισες στο section και καλη συνεχεια απο μενα, δεν το συνεχιζω αλλο.

Βλεπεις οτι δεν εχω διαθεση για συζητηση απο τα τοσα posts που σου γραφω ? Σιγα φιλε μου το section που ειδα φως και μπηκα σιγα πια ...Γραφω στο gavros.gr με ονομα και photo απο την ημερα που δημιουργηθηκε και εχω αναγκη να μπω στο section σου εδω να στην μπω εσενα ? Τι εισαι εσυ πια δηλαδη ελεος ...Εδω χαναμε με 19 ποντους σε τελικο και εστελνα post σε thread που εγραφαν και βαζελοι και ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που κανω κατι τετοιο και εσυ τωρα καθεσαι και τρωγεσαι με τις τριχες σου .με Ολυμπιακους και με Παναθηναικους δεν εχω κανενα προβλημα .

Τα παντα ολα (αρχισανε οι κωλοτουμπες τωρα "δεν μιλουσα για Ευρωπαικο μπασκετ εγω").

Ξανα παμε ...Μαθε να διαβαζεις ,να τι εγραψα."Σου ξαναλεω ξεκολλα και μαθε να διαβαζεις ...Ειπα εγω οτι μιλησε ο Πριντεζης για το ευρωπαικο πρωταθλημα ? ...αλλα και που δεν μιλησε εγω στο ανεφερα απο αντιπροχθες σαν μια δικη μου εκτιμηση που ειναι και εκτιμηση των Παναθηναικων οχι μονο των Ολυμπιακων "

Που την ειδες την κωλοτουμπα ,ο Πριντεζης λεω αναφερθηκε στο ελληνικο πρωταθλημα και εγω συμπληρωματικα απο προχθες σου ειπα για το μπασκετ γενικα το Ευρωπαικο .Ποια κωλοτουμπα εκανα ?Ειδες που σου λεω οτι δεν διαβαζεις τα posts ?

Δημοσ.

εγω παντως φανταζομαι μια αλλη σκηνη. Σκοτεινο δωματιο να παιζει μονο μια τηλεοραση, στο βαθος να ακουγονται οι πανηγυρισμοι απο ραδιοφωνο και ο ζοτς απλυτος, ιδρωμενος, βρωμιαρης, να βλεπει ατελειωτες ωρες βιντεο ετοιμαζοντας την εκδικηση της πεμπτης.

επισης σε ενα μισοσκοτεινο γηπεδο, με τα ηχεια του γηπεδου να παιζουν στην διαπασον τον συριγο να τελειωνει, ο φανερα εξουθενομενος δδ να βαραει ατελειωτα τριποντα και βολες..

Και αυριο να μπαινουν στο γηπεδο και να γινεται το ελα να δεις :mrgreen:

Δημοσ.

Vlacha εσύ τελικά είσαι Ολυμπιακός στη μπάλα και βάζελος στο μπάσκετ; Θα μας τρελάνεις; :P

Δημοσ.

χαχαχαχ

Εγω ειμαι εργοτελης στην μπαλα και φιλαθλος στο μπασκετ, τα εχουμε ξαναπει

Στο μπασκετ συμπαθω περισσοτερο τον ολυμπιακο, λογω και φ4 ρωμης που ειμουν μεσα, αλλα αν εισαι.. μπασκετοκαβλος, δεν γινεται να μην γουσταρεις αυτον τον κολοσσο που λεγεται παναθηναικος ρε φιλε.. Αυτη την τελεια ρυθμισμενη μπασκετικη killing machine.

(Που ακομα και οταν κατι δεν της παει καλα, υπαρχει παντα ενα σπρωξιματακι απο 3 φιλους και γνωστους που εχουν κανει τα τελευταια χρονια (midi βαρα με ΤΩΡΑ) :mrgreen: )

Δημοσ.

Βρε τον Πέρο...

(Κι ό,τι αναρωτιόμουν πώς αντιμετωπίζουν το θέμα "Μακεδονία" οι συμπαίχτες, φίλοι, πρόεδροι και λοιποί στην φετεινή του ομάδα, σε σχέση με το πώς πιθανώς εκδηλώνεται περί αυτού, όταν τυχόν το φέρνει η κουβέντα...).

Δημοσ.

Αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι δε θα ασχολιόμασταν καν με τη συγκεκριμένη φωτό. Δεν είδα να κάνει κάποιος σχόλιο όταν γνωστός Αμερικάνος παίχτης παλαιότερα φιλούσε τη σημαία του ή όταν ο Κολντεμπέλα έκανε το ίδιο στα αποδυτήρια της ομάδας του με την Ιταλική σημαία.

Μπορεί να έχουμε κόντρα με τα Σκόπια, με τον παίχτη όμως όχι. Ειναι επαγγελματίας, έχει μεγαλώσει με αυτή τη σημαία. Ο Σπανούλης καλά έκανε που έσπευσε στα πλαίσια του αθλητισμού να φωτογραφιθεί μαζί του δείχνοντας πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε οι παίχτες.

Δημοσ.

Αν θέλουμε να λεγόμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι δε θα ασχολιόμασταν καν με τη συγκεκριμένη φωτό. Δεν είδα να κάνει κάποιος σχόλιο όταν γνωστός Αμερικάνος παίχτης παλαιότερα φιλούσε τη σημαία του ή όταν ο Κολντεμπέλα έκανε το ίδιο στα αποδυτήρια της ομάδας του με την Ιταλική σημαία.

Ευστοχοι παραλληλισμοι ( :rolleyes: ), τα παραδειγματα που αναφερεις ειναι παρομοιες περιπτωσεις.

Για να μη παρεξηγηθω. Το θεμα προφανως δεν ειναι σοβαρο, αλλα ενα-δυο σχολια θα μας επιτρεψεις, πριν μας πεις απολιτιστους, ε?

Μπορεί να έχουμε κόντρα με τα Σκόπια, με τον παίχτη όμως όχι. Ειναι επαγγελματίας, έχει μεγαλώσει με αυτή τη σημαία. Ο Σπανούλης καλά έκανε που έσπευσε στα πλαίσια του αθλητισμού να φωτογραφιθεί μαζί του δείχνοντας πως δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε οι παίχτες.

Ακριβως αυτο ειπα κι εγω. Ηγετης, επαγγελματιας, open minded, Σπανουλης. Τα ευσημα στον αρχηγο που βοηθησε τον Περο να νιωσει σαν στο σπιτι του την ωρα που εβγαζε φωτος με την Σκοπιανη (ε σορρυ Μακεδονικη τωρα που γιναμε κι εμεις open minded) σημαια..

Δημοσ.

Φαντάζομαι πόσο θα χέστηκε από τη χαρά του ο άλλος όταν ο Σπανούλης δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί του με τη σημαία. Προσπαθήστε να μη βγάζετε εσφαλμένα συμπεράσματα. Μερικά πράγματα είναι εντελώς ανθρώπινα και δεν έχουν σχέση με πολιτική.

Και κάτι σχετικό-άσχετο, αν είχατε οποιαδήποτε επαφή με Σκοπιανούς, θα σιχαινόσασταν τους Έλληνες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...