Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 lol! 40 εμείς, 36 όλοι τους! Υ.Γ: Τον Πατέρα βοηθούσε να ξεπλύνει την μπουγάδα ο Δαλούκας. Έ, και πάνω στο ξέπλυμα έγινε ότι έγινε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μιας και ο Chris αναφερεται σε εμενα, να διευκρινησω πως αυτο που ειπα οτι για εμας δεν υπαρχει καμια αποδειξη, το ειπα για το μπασκετ και τις αιτιασεις των Ολυμπιακων για στημενα πρωταθληματα Α1.
Anubis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Παντως ο Πατερας δεν κυκλοφορει με το ονομα Βαγγελας
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Το ξαναείπα ότι το "Βαγγέλη ψάξου" αφορά εσάς και όχι τον Ολυμπιακό. Όταν μιλούσε ο Μπέος για συρραφή, κάτι ήξερε.
Anubis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μενει να αποδειχτει οπως και αλλα..Αλλα εγω αναρωτιεμαι δεν θα επρεπε να περασουν αλλη μια οι κυριοι που εμπλεκονται για ψευδες καταθεσεις? Οι νομοι τηρουνται μονο απο μερικους σε αυτη την χωρα?
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν πρόκειται να αποδειχθεί τίποτα, αλλά εγώ σας τα έχω πει καιρό τώρα και οι ενδείξεις με δικαιώνουν. Ο μόνος πάντως που δεν θα περάσει ξανά από τον εισαγγελέα είναι ο Μπέος. Σπάσε πλάκα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Oι πιο ωραιοι απο αυτες τις ιστοριες ειναι αυτοι που ξερουν, και βγαζουν λεφτα απτο στοιχημα. Ουτε το ονομα τους φαινεται πουθενα. Ουτε διασυρονται δημοσιως. Ουτε τρεχουνε σε δικαστηρια. Ουτε χαιρονται σα χαζοι για τα στημενα κατορθωματα της ομαδας τους. Ουτε λυπουνται σα χαζοι για τις ανελπιστες στημενες γκαφες της ομαδας τους. Και η τσεπη τους παχαινει παραπανω απο ολους τους ανωτερω μαζι.
Dropsreef Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 0-2 με τον Yordanov να μας έχει κάνει τανα Kαι κλασικά 3-2 :lol:
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 3-2 τον πελάτη και πάλι με τρομερό come back από το 0-2. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι ο Καλμαζίδης τους κάνει πλάκα τους βάζελους και τους αφήνει να ελπίζουν, πριν τους τελειώσει.
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τεραστιο κομπλεξ οι παιχτες του παο!! 5η σερι νικη!!!! Πως το λεει το συνθημα; "τι το ηθελες το βολλευ λαγε" λολ! Sent from my iPhone using Insomnia
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Τεραστιο κομπλεξ οι παιχτες του παο!! 5η σερι νικη!!!! Πως το λεει το συνθημα; "τι το ηθελες το βολλευ λαγε" λολ! Sent from my iPhone using Insomnia Και εγώ αν ήμουν απλήρωτος... Θα έχανα με ανατροπή από 2-0 set. Από κάπου πρέπει να βγάλουν λεφτά. Ευτυχώς πήγαμε και άλλοι ταμείο με το ανατροπή από 2-0.
margaritagr Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Και πιτσιρικια Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις