Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαίνεται η απουσία του ντουντου:-D

Ποτουρίδης χαραμίζεται αμυνα

βάλτον 10αρι:mrgreen:

Αυτα τα δύο σχόλια ακριβώς ήθελα να κάνω!

Μου έχει σπάσει κι η νόβα τα νεύρα, μόνο στο supersports hd το έχει σε συνεχή ροή και με το δεκτή μου δεν βλέπω το hd, οπότε αρκούμαι στο εναλλάξ με αλλα παιχνίδια.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

ο Ποτουριδης ΔΕΝ μπορει.. οποτε εχει παιξει ειναι ο ο ορισμος της γκελας. ναι ειπαμε μικρος ειναι αλλα..

Δημοσ.

ο Ποτουριδης ΔΕΝ μπορει.. οποτε εχει παιξει ειναι ο ο ορισμος της γκελας. ναι ειπαμε μικρος ειναι αλλα..

Mια χαρα μπορει ..

Ενταξει επαιξε 2-3 ματς και τον καναμε αχρηστο ...

Και σε αυτα τα λιγα παιχνιδια που εχει παιξει εγω θυμαμαι οτι ειχε δειξει πολυ καλα στοιχεια ...

Εδω αλλοι παιζουν παραπανω και ακομα τους δινουμε ευκαιριες ..

Και τον μικρο τον κρεμασαμε ακομα δε μπηκε ....

Αυτα ΜΟΝΟ στην Ελλαδα γινονται ....

Δημοσ.

Ο Ποτουριδης εβγαζε ματια σε αλλα σοβαροτερα παιχνιδια

Απλα ετυχαν καποιες φασεις σημερα που η ομαδα δεν κατεβηκε καν να παιξει

Δημοσ.

Ιντερ για Παπαδοπουλο!

Γιατι δε μας εκανε αυτος ειπαμε ??

Μηπως το παιδι ΔΕΝ μπορουσε οπως ο Ποτουριδης που τον βγαλαμε ασχετο αμεσως .. ??

Δε ξέρω για τον Ποτουρίδη, αλλά ως αμυντικό μέσο τον είχε δοκιμάσει ο Τιμούρ αν δεν απατώμαι στο φιλικό με...Τότεναμ ;

Και τα είχε πάει περίφημα. Νομίζω αμυντικός μέσος έπαιξε στο παιχνίδι εναντίον Inter.

Είναι πολύ δυνατό παιδί και στον Ολυμπιακό ως CB ήταν υπερβολικός πολλές φορές, άτσαλος παίχτης. ( όπως είναι και ο Αβραάμ βέβαια )

Δημοσ.

ακριβως, σαν αμυντικο χαφ επαιξε πανω στον σναιντερ και τον εξαφανισε.

Και στον ολυμπιακο μια φορα επαιξε επι τιμουρ και τον φαγανε (τον τιμουρ) οτι παει να χαλασει το ταλεντο..

Εγω απο την πρωτη φορα που τον ειδα, ειπα οτι μεχρι τα 23 του θα παιζει σε μια εκ τον κορυφαιων ομαδων στον κοσμο, ητε λεγεται ρεαλ ητε μιλαν ητε ιντερ. Ως τωρα με επιβεβαιωνει..

Δημοσ.

Πάντως σαν Cb που ήταν η θέση του ήταν επιρρεπής στο τσαφ και στα πέναλτι. Επίσης, όποιος είδε το 2-5 στο Μεάτσα, δεν μπορεί να μην παρατήρησε ότι ήταν ο παίχτης ο οποίος έτρεχε λιγότερο από όλους, αλλά κρατούσε τη θέση του άριστα και πάσαρε υποδειγματικά.

Τέλος τον Κυριάκο τον δώσαμε για να κονομήσει ο Κόκκαλης φεύγοντας και όχι επειδή δεν μας έκανε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...