Dropsreef Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Σχετικά με τον χθεσινό ματσάκι καλή η "καζούρα" αλλά η ομάδα χωρις Ρασο δεν μπορεί να βγάλει ούτε ένα σωστο pick n roll. O Ντιρκ Μπουρούσης θυμήθηκε καλές εποχές ενώ ο Γλυνια δεν μπορεί ούτε να καρφώσει.(Δεν περιμένω τρελές κινήσεις από τον Ανδρέα αλλά ρε αγόρι μου 2,15 είσαι κατέβασε την μπασκέτα).Του έσπασε τον τσαμπουκά ο Μπατίστ με τα γαλλικά που του έριξε Βάλαμε και 2-3 τρελά σουτ χθες που δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπούν..Γενικότερα η ομάδα δεν μου άρεσε.Έδειξαν ένα "τσαμπουκά" αλλά ως εκεί.Αν δεν ανεβάσουν στροφές Τεοντοσιτς και Σπανούλης δύσκολα τα πράγματα(απο την στιγμή που οι ψηλοί μας δεν είναι και για πολλά πολλά).Ας μην ξεχνάμε πως στα play-off o Παναθηναϊκός θα παίζει για την νίκη και οχι για να καλύψει την διαφορά που θα δίνει ο Οπαπ στο στοίχημα. Τα τελευταία δευτερόλεπτα για γέλια.Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πάει παράταση το παιχνίδι και δεν κάνει φαουλ.Ο Παναθηναϊκός θέλει την παράταση και ο Διαμαντίδης παραλίγο να σκοράρει απο τα 6,75.Η μπάλα στα χέρια του Μπουρου o οποίος αντι να δει γήπεδο χαίρεται που κέρδισε το rebound. Όσον αναφορά τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Παρντο αγόρι μου μας κάνεις τεράστια χάρη ειλικρινά.Ο Βαλβερδε σε προόριζε για βασικό και μακάρι να απαλλαχτούμε από εσένα. Μαρινάκη φέρε τον Stekelenburg που το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου :lol:
gnsX Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Βασικός τερματοφύλακας του πρωταθλητή που θα παίξει C.L και είναι παράλογο να παίρνει 1 μύριο αλλά επίσης παράλογο να παίρνει 200 χιλιάρικα.Ο κηπουρός πόσα έπαιρνε για να κλαδεύει γύρω γύρω απο τον πάγκο; Αν τον θέλετε για 2ο,3ο,4ο καλά κάνει να μην του τα δώσει,αν βγάλει την επόμενη χρονιά με αυτόν καλά κάνει και τα ζητάει και ότι πάρει
margaritagr Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δεν υπαρχει περιπτωση να ζητησε αυτα τα χρηματα. Παλιες καλες τακτικες Σωκου! Sent from my iPhone using Insomnia
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Παλι φιεστα σημερα Βαρεθηκαμε Καποιοι χαιρονται και αλλοι ...... 11-1 οι νικες φετος στα ντερμπυ η κανω λαθος ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Παλι φιεστα σημερα Βαρεθηκαμε Καποιοι χαιρονται και αλλοι ...... 11-1 οι νικες φετος στα ντερμπυ η κανω λαθος ? Ποια ντερμπυ ειναι αυτα τα 12 αν επιτρεπεται?
Coddoc Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 To φετινο παντως στη μπαλα το μετραμε σιγουρα....Λιγο ντροπη ρε δε βλαπτει.
Chris_85 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ρε οταν λεω 1,5 pg, σιωπη. Απαραδεκτο ματς του Παο, εμεις χωρις Βασιλοπουλο/Νιλσεν/Νεστεροβιτς και με τραυματια τους Σπανουλη/Μιλος, και καταφεραν να χασουν! Ο Μαριτς καταφερε να γινει αλογο απο τον .. Μαυροκεφαλιδη, ο Χαλπεριν εκανε πλακα σε οποιον τον μαρκαρε, ο Γκορντον ηταν το γνωστο (σουπερ) πολυεργαλειο ενω και ο Σατο βοηθησε αρκετα το παιδι.. Ο Καλαθης το ειπα και θα το ξαναλεω για να μαθαινετε, δεν εχει παιξει ουτε μισο ματς σαν πλευ μεικερ φετος. Με τη Μπαρτσελονα ηταν καλος αμυντικα, χτες σκοραρε αλλα απο δημιουργια ΜΗΔΕΝ. Υ.Γ. Πρωταθλημα μην περιμενετε. Πρωτον επειδη χωρις τον Νεστο ειμαστε 60% κατω στους ψηλους, αλλά κυριως επειδη εχτες η διαιτησια εδειξε τις προθεσεις της. Απαραδεκτοι και πληρως κατευθυνομενοι.
adi32 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 2 ποδοσαφαιρο 2 μπασκετ 3 πολο και 5 βολλευ δεν ειναι ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Α μετρας το βολλευ και το πολο. ΟΚ. Και γιατι δε μετρας το βολλευ γυναικων ας πουμε?
Anubis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ρε οταν λεω 1,5 pg, σιωπη. Απαραδεκτο ματς του Παο, εμεις χωρις Βασιλοπουλο/Νιλσεν/Νεστεροβιτς και με τραυματια τους Σπανουλη/Μιλος, και καταφεραν να χασουν! Ο Μαριτς καταφερε να γινει αλογο απο τον .. Μαυροκεφαλιδη, ο Χαλπεριν εκανε πλακα σε οποιον τον μαρκαρε, ο Γκορντον ηταν το γνωστο (σουπερ) πολυεργαλειο ενω και ο Σατο βοηθησε αρκετα το παιδι.. Ο Καλαθης το ειπα και θα το ξαναλεω για να μαθαινετε, δεν εχει παιξει ουτε μισο ματς σαν πλευ μεικερ φετος. Με τη Μπαρτσελονα ηταν καλος αμυντικα, χτες σκοραρε αλλα απο δημιουργια ΜΗΔΕΝ. Υ.Γ. Πρωταθλημα μην περιμενετε. Πρωτον επειδη χωρις τον Νεστο ειμαστε 60% κατω στους ψηλους, αλλά κυριως επειδη εχτες η διαιτησια εδειξε τις προθεσεις της. Απαραδεκτοι και πληρως κατευθυνομενοι. Κραταω το ποστ..Θα το θυμηθω στις αρχες Ιουνιου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Κραταω το ποστ..Θα το θυμηθω στις αρχες Ιουνιου Δεν προσεξες το ΥΓ. Τοτε, αρχες Ιουνιου θα φταιει η διαιτησια. Το δειξε και χθες αλλωστε
Chris_85 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Κραταω το ποστ..Θα το θυμηθω στις αρχες Ιουνιου Θα μου πεις δηλαδη στις αρχες Ιουνιου, οτι ο Καλαθης επαιξε ολη τη χρονια γαματα σαν ασσος, και οτι ο Μαυρο δεν εκανε χτες αλογο τους ψηλους σας? 'Η πως ο Σατο δεν ηταν τραγικος χθες? Γιατι να περιμενεις μεχρι τοτε? Σημερα δεν εχεις αποψη?
insomniaK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μίλα μας λίγο για τη διαιτησία. Είναι ενδιαφέρον...
Anubis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Θα μου πεις δηλαδη στις αρχες Ιουνιου, οτι ο Καλαθης επαιξε ολη τη χρονια γαματα σαν ασσος, και οτι ο Μαυρο δεν εκανε χτες αλογο τους ψηλους σας? 'Η πως ο Σατο δεν ηταν τραγικος χθες? Γιατι να περιμενεις μεχρι τοτε? Σημερα δεν εχεις αποψη? Εχω κραξει αρκετες φορες την ομαδα φετος αλλα αν κανει το 3/3 η το 2/3 μπορω να πω οτι πετυχε τους στοχους της. σωστα? Λοιπον ασε με να κρινω συνολικα.
Chris_85 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εχω κραξει αρκετες φορες την ομαδα φετος αλλα αν κανει το 3/3 η το 2/3 μπορω να πω οτι πετυχε τους στοχους της. σωστα? Λοιπον ασε με να κρινω συνολικα. Φυσικα. Άλλο ομως το ενα, άλλο το άλλο. Ειμαι σιγουρος πως αντιλαμβανεσαι τη διαφορα. Μίλα μας λίγο για τη διαιτησία. Είναι ενδιαφέρον... Σας εσφαξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις