fantasmenos-87 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 τα περαστικα σε σας, που ως πρωταθλητες ευρωπης χρειαστηκατε παλι τις σφυριχτρες για να κερδισετε τον οσφπ του ενος σεντερ. αυτος ο παο με τον οσφπ πληρη, κουπα δεν εβλεπε. Χαχα πολυ κλαψα ειστε και προσπαθειτε να τα ριξετε στην διαιτησια. Κλασικοι Ελληνες. Αδικησαν οι διαιτητες τον Ολυμπιακο? Εγω δεν ειδα τιποτα τετοιο αλλα οκ το κατανοω πρεπει να βρειτε λογο που χασατε, κλασικοι Ελληνες δεν ξερετε να χανετε και τα ριχνετε αλλου.... Τελοσπαντων ωραια ματσακια θα δουμε ειδικα εμεις που δεν υποστηριζουμε κανεναν, πεφτουν κορμια, ματς ως το τελευταιο δευτερολεπτο, ωραια πραγματα και χωρις την αγωνια που εχουν οι φιλαθλοι των 2 ομαδων για το αποτελεσμα.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Για σου ρε Σπανούλαρε μεγάλε ηγέτη που σου έδωσαν και τα κλειδιά της ομάδας!
firewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά, έτσι είναι οι διαιτησίες στο μπάσκετ. Δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο.
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 τα απανωτα σκριν φαουλ του Μπατιστ..το ενα μαλιστα κατεληξε σε 3ποντο.. το επιθετικο του Μπατιστ στον μιλος που το δωσε αμυντικο ενω του χε κανει σμακνταουν... του καλαθη πανω στον Μιλος στο 3ποντο που δεν εδωσε τιποτα.. το ματς κριθηκε στις λεπτομερειες κι εκει ειχατε αβαντα κι εμεις απουσια, αυτο ειναι το γεγονος. Τωρα αν εσεις βλεπετε αλλα οκ εχω κραξει την ομαδα μου οταν επρεπε αλλα σημερα πληρωσε αυτα τα 2. επισης να ευχαριστειτε τον Ντουντα που αφησε τοσο στον παγκο τον Χαλπεριν.
gamanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Πάντως αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά, ο Παναθηναϊκός σε αυτήν την πολυδιαφημισμένη υπεροπλία παιχτών στο ασσο-δυο του Ολυμπιακού, αντέταξε έναν καταστροφικό επιθετικά Νίκολας που όμως ανέλαβε και έφερε ανέλπιστα επιτυχώς ρόλο οργανωτή, έναν σταθερό Διαμαντίδη, έναν Καλάθη προ play-off euroleague και έναν Τεπιτς. Με δαιμονισμένο Τεόντοσιτς και τον Μπουρούση σε εξαιρετική φόρμα, με αρκετή φθορα φαουλ των παιχτων του Παναθηναϊκού και καταφέρατε να χάσετε, παρα το μίνι-μπλακ-αουτ του Παο στο τελευταίο πεντάλεπτο.
dimitris_greek Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 margaritagr, σαν Ολυμπιακός σου λέω οτι καλύτερα να μην ψάχνουμε δικιολογίες σε τέτοια θέματα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει το ρόστερ να κοντράρει τον ΠΑΟ που έχει ένα βασικό κορμό εδώ και χρόνια και παίρνει για πλάκα το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο. Ίσως με το περσινό ρόστερ και προπονητή τον Ιβκοβιτς κάτι να γινόταν που και πάλι αμφιβάλλω.
fantasmenos-87 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά, έτσι είναι οι διαιτησίες στο μπάσκετ. Δεν είναι όπως στο ποδόσφαιρο. Χαχα καλα τους λες. Εχουν καλομαθει με το 70-30 στο ποδοσφαιρο και το 50-50 περιπου τους ξενιζει.... :lol:
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Με δαιμονισμένο Τεόντοσιτς και τον Μπουρούση σε εξαιρετική φόρμα, με αρκετή φθορα φαουλ των παιχτων του Παναθηναϊκού και καταφέρατε να χάσετε, παρα το μίνι-μπλακ-αουτ του Παο στο τελευταίο πεντάλεπτο. Ναι όντως, είχατε όμως το πλεονέκτημα στους ψηλούς σήμερα.
gamanos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 το επιθετικο του Μπατιστ στον μιλος που το δωσε αμυντικο ενω του χε κανει σμακνταουν... Πες στον Μίλος ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλος παίχτης και δεν χρειάζεται να κάνει αυτά τα καραγκιοζιλίκια με το κεφάλι κάτω. Ίσως μάλιστα αρχίζουν να τον παίρνουν σοβαρά και οι διαιτητές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εχω κραξει την ομαδα μου οταν επρεπε αλλα σημερα πληρωσε αυτα τα 2. επισης να ευχαριστειτε τον Ντουντα που αφησε τοσο στον παγκο τον Χαλπεριν. κι οχι μονο γι αυτο..γενικα ο Δασκαλος σημερα εκανε χοντρες βλακειες
pamaxon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Α ρε και να είχε Τεόντοσιτς ο Ζοτς τότε που τον πήρατε,τι άλλο θα έκανε τώρα μπορεί να μου πει κάποιος???Ο παίκτης δεν παίζεται,με μελανό σημείο τα καραγκονέικα που κάνει ώρες ώρες,τι να λέμε τώρα υπερπαίκτης!!!!!Σας το είπα και παλιά 3 guard δεν μπορούν να πάρουν ματς πως να το κάνουμε.Ευτυχώς που έβαλε Σπανούλη στο α ημίχρονο και μαζέψαμε διαφορά,δεν είναι έτοιμος ακόμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις