Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι φετινές σας μεταγραφές ειδικά έκαναν πάταγο.

Αυτό το παραμύθι περί Ευρώπης έχει πάει άπατο, όταν σαν πρωταθλητής Ευρώπης έφαγες 35 στο κεφάλι. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Δημοσ.

Ξέρω ξέρω, σαπάκι Σάτο, κουλός Μάριτς, 1,5 pg, που πάμε με Μπατίστ και κυρίως χωρίς Σπανούλη

Ξέρω ξέρω, τρεις νίκες χωρίς Μάριτς, την μία με εμπύρετο Διαμαντίδη, την άλλη με ηθελημένη "προσφυγή" στην παράταση και την άλλη τρεις μέρες μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Ξέρω ξέρω, ενώ έφταιγε ο Μπαναώτης, οι μεταγραφες, οι Αγγελόπουλοι, ο χοντρός, τελικά φταίγαν οι διαιτητές

Ξερω ξέρω, 35 πόντους ενώ έλειπε ο Ντομινικ (μην ακούσω κανέναν γραφικό να λέει για εφτάρες και ποδόσφαιρα τώρα), ο γέγονε γέγονε αλλά και μεις τίποτα τριαντάρες δεν σας εχουμε ρίξει

Όταν καταλάβετε ότι είμαστε πρώτα από όλα ΟΜΑΔΑ , μπορεί να βρειτε και τον τρόπο να μας εκθρονίσετε

Δημοσ.

Πολύ αστεία για να τα σχολιάσω.

Ένα πράγμα μόνο. όταν έφαγα εγώ τις τριαντάρες, έπαιζα με τους Αγαδάκους, δεν έφερα τον τίτλο του (ψευτό) πρωταθλητή Ευρώπης.

Δημοσ.

Ενώ ο ΠΑΟ χωρίς Ντομινίκ, έπαιζε με Γιούιν ψηλό, ο' νιλ τεσσάρι, γκάλη άσσο και τζόρνταν πίπεν δυαροτρίαρα.

πώς έχω την εντύπωση ότι όταν έπαιζες με τους Αγαδάκους ο ΠΑΟ έπαιζε στο ΟΑΚΑ, ο ένας έπινε καφέ με τον άλλο, η διατησία σε έσφαζε και μετά έπαιρνε θεσμικές θέσεις (έλα ρε, τι σχέση έχει τώρα ο Γκαγκάτσης και ο Τσιρώνης, ας είμαστε λίγο σοβαροί) ;

Να δεις σε πόστ σου πρέπει να το διάβασα...

Όσο για το ΕΞΑΚΙΣ ψευτοπρωταθλητής ευρώπης, α καλό εεεε!

Δημοσ.

Ρε πράσινε μασόνε :mrgreen: , ώρα είναι να πεις πώς παίζει ρόλο η απουσία του Νεστέροβιτς και όχι οι διαιτητές.

Ή προς θεού ότι δεν έχεις άλλο σκληρό πεντάρι και αναγκάστηκες να μην πας σε παιχνίδι λόου ποστ και επαφών και έκανε πάρτι ο ΠΑΟ στα σοφτ τεσσαροπεντάρια σου που στο γραφικό βίντεο που ποσταρίστηκε για τα διαιτητικά εγκλήματα της σφαγής και της ντροπής βλέπεις σε κάθε φάση να σηκώνει αμέσως το χέρι ο ψηλός και να κράζει τους συμπαίχτες του που δεν τον καλύπτουν και τον αφήνουν με τον κοντό να τον τρέχει σε χαμηλό παιχνίδι και να τον πάει στα πόδια για να κερδίσει το φάουλ.

Δημοσ.

Παραθέτω την άποψη μου σε spoiler καθώς είμαστε λιγάκι offtopic

Ωραία η ανάλυση απο τον φίλο σου.Δες όμως την πρώτη φάση στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον Χαλπεριν που δεν δίνεται φαουλ και σύγκρινε με τα φαουλ σε Παπανικολάου,Μαυροκεφαλίδη με Μπατιστ και Γλυνιαδάκη με Νίκολας (το πρωτο φαουλ) και θα καταλάβεις την διαφορετική προσέγγιση σε σφυρίγματα.Για τα επιθετικά ριμπαουντ δεν θα αναφερθώ γιατι εμεις δεν ξέρουμε πως να τα διεκδικήσουμε ενω ο Παναθηναϊκός πάντα ξέρει (σαν τον Chuck ένα πράγμα)

Δες επίσης και στο 60-60 ποτε κάνει ο Παπαλουκάς το φαουλ και τί δινουν οι διαιτητές.

Δημοσ.

Aκομα και ετσι 2-3 φαουλ ηταν υπερβολικα που δωθηκαν στον ολυμπιακο. Δειτε το αναλογο ποστ στο τοπι της διαιτησιας.

Edit:Νταξει και στο γλυνιαδακη χαμηλα γινεται το φαουλ καλαθι και φαουλ το μετρησαν. Tα 2-3 υπερβολικα τα αναφερει ορθως ο Dropsreef

Δημοσ.
Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ… Σοβαρά επεισόδια στην περιοχή του Γκύζη και της Κυψέλης, με άγριες συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ωστόσο οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός οπαδού του Ολυμπιακού.

http://www.sport-fm.gr/article/478980

Λέτε να έχουμε καμία αναβολή ή τώρα που είναι στο 2-0 δεν τρέχει κάστανο?

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Δημοσ.

Γέλα, γέλα... :P :P :P :P

Ποινική δίωξη σε βάρος του Κόκκαλη για τον ΟΠΑΠ

Δίωξη σε βάρος του Σωκράτη Κόκκαλη και ακόμη τεσσάρων προσώπων, στελεχών του ΟΠΑΠ και της ΙΝΤΡΑΛΟΤ της περιόδου 2005 – 2007, άσκησε κατά περίσταση το Οικονομικό Τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, για τα κακουργήματα της απιστίας από κοινού και κατ' εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας στην απιστία, για υπόθεση ζημιογόνας σύμβασης, που αφορούσε στην προμήθεια πληροφοριακών συστημάτων στον ΟΠΑΠ. ...

http://www.contra.gr/Life/News/325768.html

Δημοσ.

Ωραίος ο Socratis τα ανέλυσε πολύ καλά,αλλά όσοι δεν ξέρουν δεν μπορούν να το καταλάβουν.Και το άρθρο=θέατρο του παραλόγου που postare ο φίλος παραπάνω είναι για γέλια επιεικώς.Η καραμέλα με το 1,5 guard δεν θα πάψει πια???Δλδ εσείς που βάζετε 3 μαζί δεν βλέπετε ότι όταν ένας έχει μπάλα 2 κοιτάνε χωρίς να κάνουν κίνηση,το μπάσκετ είναι απλό εσείς δεν το καταλαβαίνετε!!!!!!!

Ο Σπανούλης τώρα τι ψάχνει,δεν μπορώ να καταλάβω,είναι ντροπή του γιατί είναι μεγάλος παίκτης,δλδ όταν αυτός κέρδιζε και κερδίζει επιθετικά φάουλ με θέατρο τότε δεν τον πειράζει???Τέλος πάντων κατάφεραν και μας ξενέρωσαν πάλι,ας κλείσουν το μαγαζάκι που λέγετε μπάσκετ και ας πιάσουμε όλοι το τάβλι γιατί μόνο γι'αυτό είμαστε!

Δημοσ.

Κανονικα να θα πρεπε αλλα δε παιζει.

Απλα μωρε θα πανε θα τα σπασουν, θα παιξουν λιγο με τα ματ, θα διακοπει το ματς κ δατς ολ. Ο,τι εγινε και περυσι.

Με παιρνει και μια φιλη μου σημερα και μου λεει θες εισιτηριο; Της ειπα οτι δε μου χουν λειψει τα δακρυγονα , ευχαριστω :P

Θα γουσταρα πολυ να γεμισει και να μη γινει το παραμικρο. Μονο συνθηματα και κανα πανο. Αλλα δε το κοβω

iphone.png

Δημοσ.

Δεν γίνεται να πάνε με γιαταγάνια στα ραντεβουδάκια αυτά και να αληλλοσφαχτούνε; Όσο ποιο πολύ νεκροί από δαύτους τόσο το καλύτερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...