alexis333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ρε πετα εξω τον Τεοντοσιτς ... Ελεος ... Οπως να ναι βαραει και νομιζει πως θα τα βαλει επειδη του μπαινουν μια φορα στο τοσο ...
gamanos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ρε πετα εξω τον Τεοντοσιτς ... Ελεος ... Οπως να ναι βαραει και νομιζει πως θα τα βαλει επειδη του μπαινουν μια φορα στο τοσο ... Report η διαιτησία φταίει... :mrgreen: :mrgreen:
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Report η διαιτησία φταίει... :mrgreen: :mrgreen: Αν η διαιτησια ηταν οπως η προχτεσινη τωρα θα ημασταν πισω και παει το ματσακι ..
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ευτυχώς σήμερα βοηθάει αρκετά ώστε να το πάρετε Εσεις δεν ησασταν που λεγατε πως η διαιτησια ηταν μια χαρα την κυριακη ?? Τωρα μας βοηθαει ε ?? Εσας ομως οχι προχτες ... Αυτα ειναι ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αν η διαιτησια ηταν οπως η προχτεσινη τωρα θα ημασταν πισω και παει το ματσακι .. Γιατι τι διαφορα εχει δηλαδη? Στη μια ομαδα εχουν δωσει 22 βολες και στην αλλη 7. Ιδια δεν ειναι η διαιτησια? Εσεις δεν ησασταν που λεγατε πως η διαιτησια ηταν μια χαρα την κυριακη ?? Τωρα μας βοηθαει ε ?? Εσας ομως οχι προχτες ... Αυτα ειναι ... Η διαφορα ειναι οτι εμεις (εγω) κανουμε πλακα, ενω εσας σας τα πε ο Σπανουλης και ο Ιφκοβιτς και τα φαγατε αμασητα-τα πιστεψατε. Δευτερο αιρμπολ ο Χωψωνιδης στο παιχνιδι αχ0αχ0αχ
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν πάτε να τα πείτε στο σχετικό θέμα; Σωστος ... Τελος απο μενα ... Λαθος μου που απαντω ...
kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Πόσο γράφει το κοντέρ με τη σημερινή νίκη; 15-5;
alexis333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Για μενα το πιο κρισιμο ματς της χρονιας ειναι το επομενο της Κυριακης .... Αμα παρουμε αυτο και σπασουμε το break μετα στο σπιτι μας ολα μπορου να γινουν ...
Fluke Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Πόσο γράφει το κοντέρ με τη σημερινή νίκη; 15-5; Ξέχασες να μετρήσεις και τις νίκες σας από το τάβλι.
kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Για μενα το πιο κρισιμο ματς της χρονιας ειναι το επομενο της Κυριακης .... Αμα παρουμε αυτο και σπασουμε το break μετα στο σπιτι μας ολα μπορου να γινουν ... Να μη σου πω ότι μπορεί και να φάμε 20 στο κεφάλι στον 5ο τελικό και 5-6 αγωνιστικές κεκλεισμένων!
gamanos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Sorry και από μένα για το χιουμοράκι. Η καλύτερη απάντηση στα γατάκια, τους κλάψες και τους ψάχνοντες δικαιολογία για την ήττα προχθές, ο τρόπος που έπαιξε σήμερα ο Ιβκοβιτς. Inside game,διεισδύσεις, πολύ Μπουρούσης, από κοντά και οι υπόλοιποι και κωλοτουμπιάστε τώρα. Ο παο πολύ λιγότερες βολές αν και ο Καϊμακόγλου παιζόταν άμυνα από ασσόδυα , πολλά goalfaoul για τον ΟΣΦπ και βρείτε άλλη καραμέλα. Και έλειπε και ο Νεστέροβιτς.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Για μενα το πιο κρισιμο ματς της χρονιας ειναι το επομενο της Κυριακης .... Αμα παρουμε αυτο και σπασουμε το break μετα στο σπιτι μας ολα μπορου να γινουν ... αρα αμα νικησει ο Ολυμπιακος το τελευταιο παιχνιδι στο ΣΕΦ δεν θα ειναι το κρισιμοτερο εκανες τρομερη σκεψη :devil: πες μου εχω αδικο ?
alexis333 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αρα αμα νικησει ο Ολυμπιακος το τελευταιο παιχνιδι στο ΣΕΦ δεν θα ειναι το κρισιμοτερο εκανες τρομερη σκεψη :devil: πες μου εχω αδικο ? Οχι το κρισιμοτερο ειναι το επομενο ... ΤΙ δε καταλαβες ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις