Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ακόμα να βγει η Τρέμη για τη σφαλιάρα του βάζελου στον Μπουρούση? Ο Πρετεντέρης την σφαλιάρα στον Πελεκάνο την είδε?
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τέλος το σίχαμα. Τώρα τα τζιγγεροκάναλα θα βαλουν τίτλο για ντέρμπυ της ντροπής;
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κανεις κατι διαφορετικο εσυ, οταν απαντας μονιμος "ο ορισμος" μιστερ αντιτρολλ? Είσαι στο τόπικ του Ολυμπιακού, μπαίνεις και γράφεις για δεύτερους και πελάτες, και το συνεχίζεις;
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 A ΡΕ Π@@##στη Παπαλουκα!!! 3 εκατομμύρια το χρόνο... ρε φιλε μια να εβαζε,μια ρε γαμωωωωω
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κρίμα..παιδιά ...παρόλο που είμαι Παναθηναικός θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός..Εχω βαρεθεί να νικάμε συνέχεια στο μπάσκετ.
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παπαλουκά, είχες μία ευκαιρία να αποχωρήσεις από την αγαπημένη σου ομάδα (όπως λες) σαν πρωταθλητής. Και τα έφερε η πόρνη η τύχη έτσι, ώστε να κρατάς στα χέρια σου εσύ τη μοίρα της ομάδας. Κι εσύ τι έκανες? Έχασες τις 2 κρισιμότερες βολές της ζωής σου. Στο καλό και από το ΣΕΦ ελπίζω να περνάς μόνο για να πηγαίνεις Olympico.
kirileman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παπαλουκά, είχες μία ευκαιρία να αποχωρήσεις από την αγαπημένη σου ομάδα (όπως λες) σαν πρωταθλητής. Και τα έφερε η πόρνη η τύχη έτσι, ώστε να κρατάς στα χέρια σου εσύ τη μοίρα της ομάδας. Κι εσύ τι έκανες? Έχασες τις 2 κρισιμότερες βολές της ζωής σου. Στο καλό και από το ΣΕΦ ελπίζω να περνάς μόνο για να πηγαίνεις Olympico. Νομίζω έχασε και ένα σχεδόν σίγουρο καλάθι μετά.
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κρίμα..παιδιά ...παρόλο που είμαι Παναθηναικός θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός..Εχω βαρεθεί να νικάμε συνέχεια στο μπάσκετ. καλα κανεις,επομενος...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Είσαι στο τόπικ του Ολυμπιακού, μπαίνεις και γράφεις για δεύτερους και πελάτες, και το συνεχίζεις; Δεν κανω τιποτα διαφορετικο απο εσας οποτε κερδιζετε στο πολο βασικα
jason_rethymno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 καλα κανεις,επομενος... τι εννοείς επόμενος;
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Νομίζω έχασε και ένα σχεδόν σίγουρο καλάθι μετά. Από τα 3 μέτρα αμαρκάριστος. Ο άνθρωπος έτρεμε σαν το ψάρι. Δεν με νοιάζει για τον Σπανούλη, εγώ είχα πει εξαρχής ότι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική αρλούμπα που κάναμε ποτέ. Αλλά από τον Παπαλουκά, περίμενα τουλάχιστον τις βολές. 2 βολές και θα έμενε στην ιστορία ο γελοίος. Και τώρα έμεινε στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που έχασε ένα πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του.
dimitris_greek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πάντως συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για ένα ακόμα που πρωτάθλημα που πιστεύω οτι κέρδισε δίκαια Συγχαρητήρια και στον ΟΣΦΠ για την προσπάθεια που κατέβαλε σήμερα αλλά πιστεύω οτι η σειρά κρίθηκε μετά το 0-1. Από οτι φάνηκε φέτος οι δύο ομάδες ειναι πλέον ισοδύναμες και αν δεν έρθουν του χρόνου τα πάνω κάτω θα δούμε πάλι σειρά τελικών που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αλλά από τον Παπαλουκά, περίμενα τουλάχιστον τις βολές. 2 βολές και θα έμενε στην ιστορία ο γελοίος. Και τώρα έμεινε στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που έχασε ένα πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του. Για κατι τετοιες χαμενες βολες τον ειχατε ξαναδιωξει ως αποτυχημενο και πηγε στην ΤΣΣΚΑ και εκανε παπαδες και μετα τον φερατε πισω με 3μυρια σαν σουπερσταρ. Μαθετε να εκτιματε και να μη κρινετε απο 2 χαμενες κρισιμες βολες εναν παιχτη που ουτως η αλλως δεν εχει φορτε τις βολες. Ο Παπαλουκας σημερα ηταν πολυ καλος αμυντικα αλλα και επιθετικα. Οκ εχασε τις βολες, δεν εκανε κανα εγκλημα. Ο αλλος ομως που χανει τη μπαλα μεσα απτα χερια του χωρις λογο, ε ναι ειναι λουζερ.
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Για κατι τετοιες χαμενες βολες τον ειχατε ξαναδιωξει ως αποτυχημενο και πηγε στην ΤΣΣΚΑ και εκανε παπαδες και μετα τον φερατε πισω με 3μυρια σαν σουπερσταρ. Μαθετε να εκτιματε και να μη κρινετε απο 2 χαμενες κρισιμες βολες εναν παιχτη που ουτως η αλλως δεν εχει φορτε τις βολες. Ο Παπαλουκας σημερα ηταν πολυ καλος αμυντικα αλλα και επιθετικα. Οκ εχασε τις βολες, δεν εκανε κανα εγκλημα. Ο αλλος ομως που χανει τη μπαλα μεσα απτα χερια του χωρις λογο, ε ναι ειναι λουζερ. αστο ρε φιλε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις