Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο δευτερος ποιος ειναι?

Αν ο ΠΑΟΚ δε βγεί ούτε φέτος προκριματικά ΤσουΛου προτείνω να το κλείσουν το μαγαζί, δεν κάνω πλάκα..

Δημοσ.

Αν ο ΠΑΟΚ δε βγεί ούτε φέτος ΤσουΛου προτείνω να το κλείσουν το μαγαζί, δεν κάνω πλάκα..

το ιδιο θαλεγα κ για την ΑΕΚ

Δημοσ.

Ποιαν ΑΕΚ ρε κοροιδεύεις?αχαχαχαχχαχ

Έχουν διαλυθεί και δεν το ξέρουν αυτοί, αν πρέπει να διαλυθεί και ο ΠΑΟ για να βγει 2ος ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει πόσο πιο μικρή ομάδα απ αυτές της Αθήνας είναι.

Δημοσ.

Μακάρι να κληρωθούμε με καμιά Βίσλα αν περάσει. 4ο γκρουπ δε θα ναι λογικά?

γκαντεμηδες εσεις φταιτε που το εφαγαν οι κυπριοι?? κριμα την μπαλα που παιζουν..

μην και αποκλειστουν, θα σας καρφωσω :mrgreen:

Εσείς για ποιο λόγο δεν κάνετε μια συγχώνευση με ΟΦΗ που θέλει ο Παπουτσάκης απ ότι λέει να κάνετε σωστή ομάδα ρε φίλε? :D

Δημοσ.

Εσείς για ποιο λόγο δεν κάνετε μια συγχώνευση με ΟΦΗ που θέλει ο Παπουτσάκης απ ότι λέει να κάνετε σωστή ομάδα ρε φίλε? :D

πρωτον η ομαδα μου ειναι μια χαρα σωστη. δεν χρωσταω 7+ εκ οπως ο συμπολιτης, ουτε γινομαι το κοκκινο παραρτημα με δανεικους και λεφτα κατω απο το τραπεζι για να σωθω οπως καποιοι αλλοι.

Ειμαι ενα απο τα ελαχιστα σωματεια στην Ελλαδα που δεν χρωστανε, δεν εχω δανειστει ΠΟΤΕ παικτη απο μεγαλη ομαδα (αν δεν με απαταει η μνημη μου, μονο τον ολισε απο πανθρακικο με option αγορας) ενω περυσι τερματισα 8ος (η 6ος μετα την αποβολη των 2 ομαδων). Τα παιδικα τμηματα δουλευουν μια χαρα, εχω δωσει και 2 παικτες σε μεγαλες ομαδες, ενω ψηνονται κιαλλοι...

Αρα αυτο δεν θα ειναι συγχωνευση, αλλα βασικα απορροφηση ενος παραπεοντος συλλογου. Ευχαριστω, δεν θα παρω...

Btw, ειμαι πολυ γουρλης στους κυπριους, εγραψα και εβαλαν γκολ. οχι οπως ΕΣΕΙΣ :mrgreen:

Δημοσ.

Το να δανειστείς παίκτες δε σε κάνει παράρτημα κατ αρχήν. Σε όλο τον κόσμο δύο σύλλογοι έχουν καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους απ ότι δύο άλλοι κλπ. Τον Αναστόπουλο έχουν προπονητή, φυσικό είναι να έχει κάποια κονε παραπάνω για να πάρει παίκτες απ τον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν τον κάνει παράρτημα φίλε, ούτε πιστεύω ότι θα τους πει καθήστε χάστε όταν θα παίξουν εναντίον μας.

Για τα σωστά οικονομικά του Εργοτέλη μαζί σου και στην παρούσα φάση τα οικονομικά του ΟΦΗ πιστεύω είναι ο βασικός λόγος που δεν πάιζει να γίνει ποτέ συγχώνευση.

Γενικά όμως εγώ θα μουν υπερ είτε υποστήριζα τη μια ομάδα είτε την άλλη. Δε νοείται πόλη σαν τον Ηράκλειο να χει 2 ομάδες στην Superleague. Εσείς και το Μάντσεστερ..

Μένω Καλλιθέα. Αν παρακολουθείς μπασκετάκι μόλις έγινε η συγχώνευση Έσπερου - Ίκαρου Καλλιθέας, άλλαξε εντελώς δυναμική η ομάδα.

Δημοσ.

Το να δανειστείς παίκτες δε σε κάνει παράρτημα κατ αρχήν. Σε όλο τον κόσμο δύο σύλλογοι έχουν καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους απ ότι δύο άλλοι κλπ. Τον Αναστόπουλο έχουν προπονητή, φυσικό είναι να έχει κάποια κονε παραπάνω για να πάρει παίκτες απ τον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν τον κάνει παράρτημα φίλε, ούτε πιστεύω ότι θα τους πει καθήστε χάστε όταν θα παίξουν εναντίον μας.

Για τα σωστά οικονομικά του Εργοτέλη μαζί σου και στην παρούσα φάση τα οικονομικά του ΟΦΗ πιστεύω είναι ο βασικός λόγος που δεν πάιζει να γίνει ποτέ συγχώνευση.

Γενικά όμως εγώ θα μουν υπερ είτε υποστήριζα τη μια ομάδα είτε την άλλη. Δε νοείται πόλη σαν τον Ηράκλειο να χει 2 ομάδες στην Superleague. Εσείς και το Μάντσεστερ..

Μένω Καλλιθέα. Αν παρακολουθείς μπασκετάκι μόλις έγινε η συγχώνευση Έσπερου - Ίκαρου Καλλιθέας, άλλαξε εντελώς δυναμική η ομάδα.

καλα κατσε να παιζει ο οφη με 4 βασικους απο τον ολυμπιακο, και θα σου πω εγω τι θα γινει στα μεταξυ τους παιχνιδια.

επισης δεν ειναι μονο οι δανεικοι. ποιος νομιζεις οτι συντηρει τον οφη εδω και 1.5 χρονο? με μεταγραφες τυπου μονιακη κλπκλπ.. τεσπα, καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε.

Το παραδειγμα σου για το μπασκετ καλλιθεας λιγο ατοπο. οι ιστοριες και των δυο ομαδων ειναι απο τις μεγαλυτερες στην Ελλαδα (χωρις υπερβολη) και ας μην το δικαιολογει η θεση τους στην βαθμολογια. αρα δεν ειναι τοσο απλο μια τετοια συγχωνευση, και λογω της εχθρας μεταξυ των 2 ομαδων..

Και το ηρακλειο ειναι ο τριτος μεγαλυτερος δημος στην Ελλαδα, γιατι δλδ να εχει η θεσσαλονικη 3 ομαδες και εμεις 1?? Ε, αν ειναι τοτε να εχουμε 1, ας ειναι η πιο ιστορικη, η πιο καθαρη, η πιο συμπαθης. η κιτρινομαυρη δλδ :rolleyes:

Δημοσ.

Κατ αρχήν η Θεσσαλονίκη έχει πια 2 ομάδες.. :P

Τώρα απ τις πιο μεγάλες και πιο ιστορικές ομάδες που μου λες, βλέπω ότι μέχρι τώρα είσαι αντικειμενικός και μιλάς σωστά, αλλά τι μεγάλες και τι ιστορικές ομάδες ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης ρε φίλε, ειδικά ο Εργοτέλης..

Για τα θέματα δανεισμών εφόσον δεν ξέρουμε και δεν υπάρχουν και αποδείξεις με υποθέσεις να κατηγορούμε είναι λίγο μαλακία..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...