Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α, αν η "προστασία" του οσφπ αρχίσει να πετάει δακρυγόνα ανεξέλεγκτα να θυμάσαι ότι το πρόβλεψα στις 1/2/2011 στις 12:11 !

Ρε συ we will rise, είσαι και μεγάλη συμπάθειά μου, αλλά τι δουλειά έχει να ρίξει δακρυγόνα η αστυνομία σε αγώνα κεκλεισμένων?

Έχουν καμία δουλειά να μαζευτούν απ' έξω Παόκια? Όσοι πάνε απ' έξω, καλά θα κάνουν και δακρυγόνα να φάνε και ξύλο αμα λάχει. Το ίδιο θα έλεγα και για τους γαύρους που αν γινόταν ένα ντέρμπι με βάζελο, κεκλεισμένων, σίγουρα απ' έξω θα την έβγαζαν.

Δηλαδή αν κερδίσει ο Ολυμπιακός και έχει 50.000 κόσμο απ' έξω, τι θα γίνει? Θα τους πάρουν με ελικόπτερο? Δυστυχώς, η βαρύτατη τιμωρία της Uefa δεν δείχνει να έχει πιάσει τόπο.

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ we will rise, είσαι και μεγάλη συμπάθειά μου, αλλά τι δουλειά έχει να ρίξει δακρυγόνα η αστυνομία σε αγώνα κεκλεισμένων?

Έχουν καμία δουλειά να μαζευτούν απ' έξω Παόκια? Όσοι πάνε απ' έξω, καλά θα κάνουν και δακρυγόνα να φάνε και ξύλο αμα λάχει. Το ίδιο θα έλεγα και για τους γαύρους που αν γινόταν ένα ντέρμπι με βάζελο, κεκλεισμένων, σίγουρα απ' έξω θα την έβγαζαν.

Δηλαδή αν κερδίσει ο Ολυμπιακός και έχει 50.000 κόσμο απ' έξω, τι θα γίνει? Θα τους πάρουν με ελικόπτερο? Δυστυχώς, η βαρύτατη τιμωρία της Uefa δεν δείχνει να έχει πιάσει τόπο.

Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, κι εγώ σε πάω :D

Θα μαζευτούν απ'έξω για να φωνάξουν σαν να ήταν μέσα, να βοηθήσουν την ομάδα τους σαν να ήταν μέσα, να πανηγυρίσουν σαν να ήταν μέσα. Αυτό θα δείξει ότι:

1) θεωρούν άδικη την τιμωρία, και έπρεπε να είναι στο γήπεδο.

2) αν η τιμωρία είχε σκοπό να "σβήσει" την δύναμη της τούμπας που είναι η ατμόσφαιρά της δεν τα κατάφερε.

ΩΣ ΕΚΕΙ !

Αν γίνει το παραμικρό φυσικά και θα πρέπει να παρέμβει η αστυνομία, και να κάνει και συλλήψεις και να κάνει και ό,τι θέλει.

Εμένα η ένστασή μου είναι, ότι δεν πρέπει να αρχίσουν τα όργανα αν δεν γίνει τίποτα. Να μην αγριέψουν τον κόσμο χωρίς λόγο.

Αν κερδίσει ο οσφπ με 50.000 κόσμο απ'έξω ο Θεός να βάλει το χέρι του...

edit: αφού θα φέρουν που θα φέρουν ελικόπτερο, ας φέρουν αυτό, ώστε αν κερδίσετε να φύγετε αρτιμελείς και να μην πέσουμε κι εμείς στο τοπικό...

Δημοσ.
Ο Ζαγοράκης είπε ότι οι οπαδοί προκλήθηκαν (τους πετάξανε χημικά χωρίς λόγο), όχι ότι δεν τα έσπασαν/έκαψαν...

απ οσο ξερω ολα ξεκινησαν οταν καμια 100στη ατομα πηγαν να κανουν ντου. Ε κι οι αλλοι δε θελουν πολυ, αντι για 1 χημικο να ριξουν 3. Αλλα αυτο δε γινεται μονο με σας. Ρωτα εμενα τι χημικο εχω φαει σε αγωνα βολλευ, χημικο σε ματς με τον Αρη στο Καραισκαη, και τι ειχε γινει περυσι στο ΣΕΦ. Εκει φιλε μου ειχαν ριξει ΜΕΣΑ στο γηπεδο κι ετρεχε ο κοσμος να σωθει γιατι δε μπορουσε ν αναπνευσει.

Απλα αν δεν ειχαν κανει οι δικοι σας το ντου, δε θα χε γινει τιποτα. Και ακουστηκαν και πολλα για μεσα στην πολη με αποκορυφωμα τη ληστεια του περιπτερου ενος αναπηρου παιδιου που τους παρακαλεσε να μη την ληστευσουν κι αυτοι απαντησαν δε γινεται οπου παμε κανουμε τα ιδια. Κι αυτο δεν ειναι αρδια.

Οποτε ναι κραξε την αστυνομια για το οτι γενικα γουσταρει να ριχνει, αλλα να λες οτι πανω απ ολα φταινε οι δικοι μας.

Την τεταρτη αν δεν πανε στο γηπεδο οι οπαδοι σας, δε θα γινει το παραμικρο. Και παλι δηλαδη στο χερι σας ειναι :-)

Δημοσ.

απ οσο ξερω ολα ξεκινησαν οταν καμια 100στη ατομα πηγαν να κανουν ντου. Ε κι οι αλλοι δε θελουν πολυ, αντι για 1 χημικο να ριξουν 3. Αλλα αυτο δε γινεται μονο με σας. Ρωτα εμενα τι χημικο εχω φαει σε αγωνα βολλευ, χημικο σε ματς με τον Αρη στο Καραισκαη, και τι ειχε γινει περυσι στο ΣΕΦ. Εκει φιλε μου ειχαν ριξει ΜΕΣΑ στο γηπεδο κι ετρεχε ο κοσμος να σωθει γιατι δε μπορουσε ν αναπνευσει.

Απλα αν δεν ειχαν κανει οι δικοι σας το ντου, δε θα χε γινει τιποτα. Και ακουστηκαν και πολλα για μεσα στην πολη με αποκορυφωμα τη ληστεια του περιπτερου ενος αναπηρου παιδιου που τους παρακαλεσε να μη την ληστευσουν κι αυτοι απαντησαν δε γινεται οπου παμε κανουμε τα ιδια. Κι αυτο δεν ειναι αρδια.

Οποτε ναι κραξε την αστυνομια για το οτι γενικα γουσταρει να ριχνει, αλλα να λες οτι πανω απ ολα φταινε οι δικοι μας.

Την τεταρτη αν δεν πανε στο γηπεδο οι οπαδοι σας, δε θα γινει το παραμικρο. Και παλι δηλαδη στο χερι σας ειναι :-)

Σύμφωνα με άτομο που ήταν στα γεγονότα και θεωρώ ότι σε μένα τουλάχιστον δεν είχε λόγο να πει ψέματα.. Ξέρεις για ποιο λόγο έγινε το ντου;; Επειδή 3000 κόσμο τους είχαν 1 ώρα όρθιους και τους έβαζαν οι αστυνόμοι έναν έναν κάνοντας όόόόσο πιο αργά μπορούσαν (αυτό νομίζω λέγεται πόλεμος νεύρων, όποιος έχει πάει γήπεδο ξέρει σε καυτό ματς ξέρει)... Ε, τα πήραν και οι δικοί μας οι καφρομεθύστακες και νομίζοντας ότι είναι στην 4 (τα παλιά τα χρόνια έτσι γινόταν) έγινε το ντου μπας και μπούνε. Και μετά είδαμε τι έγινε...

Δημοσ.

Να σου πω εγω καταλαβαινω τα νευρα τη στιγμη που μου λες!! Το ιδιο πραγμα εγινε στον περσινο τελικο στο Σεφ. Ειχαν αφησει μια εισοδο μονο, ειχαν κλεισει τις αλλες με λεωφορεια, ειχαν κανει ενα μικρο(γιατι η εισοδος δεν ηταν μεγαλη) "τειχακι" καμια 20αρια ματατζηδες, και αφηναν να περναμε ανα 5αδες καθε 5 λεπτα! 2000 ατομα ημαστε κι εν τω μεταξυ εσπρωχναν οι απο πισω, οι ματατζηδες κραταγαν κοντρα, κι οσοι φταναμε μπροστα κοντευαμε να σκασουμε "εγκλωβισμενοι" αναμεσα σε δικους μας και την αστυνομια. :mad: :mad:

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαίνεις ;;; Ο ΠΑΟΚ ευνοήθηκε από την τιμωρία ;;; Έφερες Χ μέσα στην έδρα σου και στον επαναληπτικό (δες πως τα'φερε η ζωή), θα παίξεις σε άδειο γήπεδο, το οποίο (δες πως τα'φερε η ζωή) φημίζεται για την καυτή ατμόσφαιρα... Επίσης η λογική έλεγε ότι από την έφεση το γήπεδο θα άνοιγε όπως άνοιξε το ΟΑΚΑ, αλλά (δες πως τα'φερε η ζωή) δεν άνοιξε :) Ακόμα δεν καταλαβαίνεις ;;

Kαι σε ξαναρωτάω που και πως εμπλέκεται ο Ολυμπιακός σε μία απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης οπου ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκος...

Δημοσ.

Να σου πω εγω καταλαβαινω τα νευρα τη στιγμη που μου λες!! Το ιδιο πραγμα εγινε στον περσινο τελικο στο Σεφ. Ειχαν αφησει μια εισοδο μονο, ειχαν κλεισει τις αλλες με λεωφορεια, ειχαν κανει ενα μικρο(γιατι η εισοδος δεν ηταν μεγαλη) "τειχακι" καμια 20αρια ματατζηδες, και αφηναν να περναμε ανα 5αδες καθε 5 λεπτα! 2000 ατομα ημαστε κι εν τω μεταξυ εσπρωχναν οι απο πισω, οι ματατζηδες κραταγαν κοντρα, κι οσοι φταναμε μπροστα κοντευαμε να σκασουμε "εγκλωβισμενοι" αναμεσα σε δικους μας και την αστυνομια. :mad: :mad:

ολόιδιο σκηνικό, ΟΛΟΙΔΙΟ έχω ζήσει 2-3 φορές... Άσχημο πράμα η ασπίδα στο μάγουλο...

Kαι σε ξαναρωτάω που και πως εμπλέκεται ο Ολυμπιακός σε μία απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης οπου ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκος...

ααα λάθος μου, παρανόησα. Νόμιζα ότι ρωτούσες πως εμπλέκεται ο οσφπ στην έφεση του παοκ. Στην περίπτωση του παο προφανώς δεν είχε κανένα όφελος ο οσφπ !

Δημοσ.

Εγω ενα πραγμα ξερω. Περυσι που ειχε μια χαρα ομαδα ο παοκ, ουτε επεισοδια, ουτε διαμαρτυρια για διαιτησιες, ουτε το κατεστημενο της αθηνας και η παραγκα του ολυμπιακου.

φετος που η ομαδα εχει μεινει πολυ πισω, που η διοικηση την αφησε να παιζει με τον τσουκαλα, ξαφνικα τα θυμηθηκαν ολα τα προηγουμενα, με επεισοδια και τιμωριες.

Τις προαλλες μαλωνα με τον συγκατοικο μου για αυτο το πραγμα. Οταν δεν εχεις λεφτα και ομαδα, τοτε βγαινουν στην επιφανεια τα προηγουμεα... με τον κοσμο του παοκ/ολυμπιακου/παο/αεκ να την πληρωνει καθε φορα..

Δημοσ.

Δε μου λες ρε we_will_rise, αν εκει που προχωράς στο δρόμο σε πιάσει ένας ψυχάκιας αστυνομικός και σε σπάσει στο ξύλο, εσυ για αντιδραση θα αρχίσεις να σπας οτι βρεις μπροστά σου? Και εγω σου λέω οτι η αστυνομία σας προκάλεσε και φταίει 100% για την πρόκληση σας. Τα σπασμένα καθίσματα και οι φωτιές τι ρόλο βαράνε? Οι υπάλληλοι τους σταδίου και τα λεφτά των ταμείων τι σας φταίγανε? Κάντε ντου στους μπάτσους και γίνετε μαλλιά κουβάρια. Τα υπόλοιπα δεν σας φταίνε πουθενά. Έχετε 1000% άδικο. Όσο για τον Παναθηναικο που δεν τιμωρήθηκε, αν κάποιος βιάσει ένα ανηλικο και δεν τιμωρηθεί, θα πας και συ να βιάσεις ενα ανήλικο? Όλοι πρέπει να τιμωρούνται και ολοι πρέπει να είμαστε υπερ αυτου ασχετα με το αν κάποιοι δεν τιμωρηθήκανε. Και τον φινάλε αν δεν τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ, ο ολυμπιακος δεν έχει καμμία σχέση με αυτο. Βρειτε τα με τον ΠΑΟ που σας κάνει χορηγίες και δεν αντιδράτε πουθενα τόσα χρόνια.

Απο εκει και πέρα αυτο το υπονούμενο "όλως τυχαίως φάγαμε την τιμωρία πριν το παιχνίδι με τον ολυμπιακό", δεν ειναι όλως τύχαίως. Απο τη στιγμή που τα σπάσατε πριν απο παιχνίδι με τον ολυμπιακό, θα τιμωρηθείτε σε αυτο. Πολύ απλο. Ακομα και εσυ που λες οτι είσαι αγνός φίλαθλος, αντι να τους καταδικάσεις, μπαίνεις στη λούμπα (α!γιατι αυτοι δεν τιμωρηθήκανε και εμεις τιμωρηθήκαμε). Προσωπικά έκοψα το μπάσκετ για αυτα που γινόντουσαν γιατι τα θεωρώ εμετικά και είπα καλά να πάθουμε για τις 8 αγωνιστικές (το έχω γραψει εδω μολις βγήκε η απόφαση). Ασχετα αν στο ΟΑΚΑ γίνονται τα ιδια και δεν τρώει 8 αγωνιστικές.

Όσο για τα προβατα και τη συνδεση της πολιτικης με το ποδοσφαιρο, ξέρουμε πολυ καλά και οι 2 οτι παπαγεωργόπουλος και νομαρχίδης βγαίναν τόσα χρόνια λόγω της διαμάχης τους με "το κράτος των αθηνών". Άρα μετα λύπης μου αντιλαμβάνομαι οτι η πλειοψηφία των θεσσαλονικαίων έχουν ένα μικρό προβληματακι ακομα και με τα τσιμέντα της χαβούζας που λέγεται Αθήνα (απορώ πως μου λες οτι θα έμενες εδώ).

Δημοσ.

Δε μου λες ρε we_will_rise, αν εκει που προχωράς στο δρόμο σε πιάσει ένας ψυχάκιας αστυνομικός και σε σπάσει στο ξύλο, εσυ για αντιδραση θα αρχίσεις να σπας οτι βρεις μπροστά σου?

όχι, θα του κάνω μήνυση κι αν δεν βρω το δίκιο μου, θα τον βρω μια μέρα και θα τον σπάσω κι εγώ στο ξύλο για να πατσήσω.

Και εγω σου λέω οτι η αστυνομία σας προκάλεσε και φταίει 100% για την πρόκληση σας. Τα σπασμένα καθίσματα και οι φωτιές τι ρόλο βαράνε?

Η φωτιά καταπίνει το δακρυγόνο. Το κάθισμα μέσα στην φωτιά μεγαλώνει την φωτιά. Προφανώς τους κατακρίνω που το κάνανε και δεν παίρνω το μέρος του, αλλά να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα... Στις Σέρρες, στην Ξάνθη, στην Καβάλα, στην Κρήτη, σπάσανε/κάψανε τίποτα;;; Έτσι απλά τους την έδωσε το πανθεσσαλικό και είπαν να το σπάσουν;;; Είναι βλακόβλακες και θύματα που το έκαναν, αλλά δεν το έκαναν για να τραμπουκίσουν...

Οι υπάλληλοι τους σταδίου και τα λεφτά των ταμείων τι σας φταίγανε?

Urban legend είναι αυτό.. Κανέναν δεν κλέψανε. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει κυληκείο εκεί που έγιναν τα επισόδεια (αυτό είπε τουλάχιστον στην υπεράσπισή της η παε -αν λέει ψέματα πάσο-)...

Κάντε ντου στους μπάτσους και γίνετε μαλλιά κουβάρια. Τα υπόλοιπα δεν σας φταίνε πουθενά. Έχετε 1000% άδικο. Όσο για τον Παναθηναικο που δεν τιμωρήθηκε, αν κάποιος βιάσει ένα ανηλικο και δεν τιμωρηθεί, θα πας και συ να βιάσεις ενα ανήλικο? Όλοι πρέπει να τιμωρούνται και ολοι πρέπει να είμαστε υπερ αυτου ασχετα με το αν κάποιοι δεν τιμωρηθήκανε. Και τον φινάλε αν δεν τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ, ο ολυμπιακος δεν έχει καμμία σχέση με αυτο. Βρειτε τα με τον ΠΑΟ που σας κάνει χορηγίες και δεν αντιδράτε πουθενα τόσα χρόνια.

Απο εκει και πέρα αυτο το υπονούμενο "όλως τυχαίως φάγαμε την τιμωρία πριν το παιχνίδι με τον ολυμπιακό", δεν ειναι όλως τύχαίως. Απο τη στιγμή που τα σπάσατε πριν απο παιχνίδι με τον ολυμπιακό, θα τιμωρηθείτε σε αυτο. Πολύ απλο.

Όχι δεν θα βιάσω ανήλικο, αλλά αν είμαι τόσο βόδι ώστε να κάνω το ίδιο, όταν έρθει η ώρα να λογοδοτήσω θα χρησιμοποιήσω το δεδικασμένο για να την γλιτώσω. Κατά τ'άλλα συμφωνώ, όλοι πρέπει να τιμωρούνται.

Στην σπόντα με τις χορηγίες του παο, σου λέω ότι και ο Γλου μας έκανε μια ωραιότατη χορηγία, άρα και σε σας έπρεπε να μην αντιδράμε, αλλά δεν το κάνουμε ! Όπως προείπα, αν χρειαστεί και ο παο θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με σας!

Ακομα και εσυ που λες οτι είσαι αγνός φίλαθλος, αντι να τους καταδικάσεις, μπαίνεις στη λούμπα (α!γιατι αυτοι δεν τιμωρηθήκανε και εμεις τιμωρηθήκαμε). Προσωπικά έκοψα το μπάσκετ για αυτα που γινόντουσαν γιατι τα θεωρώ εμετικά και είπα καλά να πάθουμε για τις 8 αγωνιστικές (το έχω γραψει εδω μολις βγήκε η απόφαση). Ασχετα αν στο ΟΑΚΑ γίνονται τα ιδια και δεν τρώει 8 αγωνιστικές.

Όσο για τα προβατα και τη συνδεση της πολιτικης με το ποδοσφαιρο, ξέρουμε πολυ καλά και οι 2 οτι παπαγεωργόπουλος και νομαρχίδης βγαίναν τόσα χρόνια λόγω της διαμάχης τους με "το κράτος των αθηνών". Άρα μετα λύπης μου αντιλαμβάνομαι οτι η πλειοψηφία των θεσσαλονικαίων έχουν ένα μικρό προβληματακι ακομα και με τα τσιμέντα της χαβούζας που λέγεται Αθήνα (απορώ πως μου λες οτι θα έμενες εδώ).

Πόσες φορές ρε συ τους έχω καταδικάσει ;;; Είπα ποτέ ότι "καλά έκαναν" ;;;

Άμα δεν μπω στην λούμπα που λες στο τέλος θα βγω και μ@λ@κ@ς!! Σε στυλ: δεν πειράζει βρε που τα έχετε κανονίσει μεταξύ σας, εγώ θέλω να είμαι σωστός, τιμωρήστε με!!! Στην Ελλάδα ο καλός θεωρείται βλάκας και χαζός και επειδή δεν προτίθεται κανείς να αλλάξει τον τρόπο σκέψης όλων παίζουν όλοι βρώμικα. That's all !

Ε βέβαια, είναι γνωστό ότι ψηφίζουμε πάντα όποιον μισεί πιο πολύ την Αθήνα.. Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά ρε συ. Δήμαρχος και Νομάρχης βγαίνανε τόσα χρόνια γιατί παραδοσιακά η θεσσαλονίκη έβγαζε ΝΔ. Μετά λύπης μου αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον εσύ έφαγες την προπαγάνδα και φαντάζεσαι εχθρούς... Σου ξαναλέω ότι θα έμενα εκεί, είμαι νοήμον άνθρωπος, όχι πρόβατο..!

Δημοσ.

«Η Τούμπα ανήκει στον ΠΑΟΚ»

Ωραίος ο Ζαγορ,οπου μόνο αυτός κάνει κουμάντο στην Τούμπα

Δεν μας είπε όμως οτι αν λεω αν σπάσουν κάψουν τραυματίσουν απο ποιον θα ζητήσουμε ευθύνες...Απο τους κατοίκους της Τούμπας,απο την Παε,απο την αστυνομία? Απο ποιον?

Το θέατρο του παραλόγου θα έλεγα εγω.Απο την μια κράζουμε γιατι δεν υπάρχει επαρκης αστυνόμευση(κλασική δικαιολογία σε περιπτώσεις βανδαλισμών) απο την άλλη ξανακράζουμε γιατι η μπόλικη αστυνόμευση θεωρείται προκλητική...

Δημοσ.

Ε βέβαια, είναι γνωστό ότι ψηφίζουμε πάντα όποιον μισεί πιο πολύ την Αθήνα.. Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά ρε συ. Δήμαρχος και Νομάρχης βγαίνανε τόσα χρόνια γιατί παραδοσιακά η θεσσαλονίκη έβγαζε ΝΔ. Μετά λύπης μου αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον εσύ έφαγες την προπαγάνδα και φαντάζεσαι εχθρούς... Σου ξαναλέω ότι θα έμενα εκεί, είμαι νοήμον άνθρωπος, όχι πρόβατο..!

Τι θα πει παραδοσιακά ρε συ? lol που λένε και τα πιτσιρίκια. Δηλαδη εσένα αν ο πατέρας σου ψήφιζε τον Χ, ο οποίος Χ ερχότανε και σε απέλυε απο δημόσιο υπάλληλο, εσυ θα τον ξαναψήφιζες επειδη παραδοσιακά τον ψηφίζει η οικογένεια? Έλεος. Οι παπούδες το καταλάβαίνω που ειναι κολλημένοι στον εμφύλιο. Η νεολαια τους ψήφιζε για το κράτος των αθηνών. Ψήφο θα ρίξεις ή απο άγνοια ή επειδη θεωρείς οτι σου κάνει καλό. Στη θεσσαλονική οποιος λαικίζει λέγοντας τη μαγική φράση "το κράτος των αθηνών" είναι ήρωας και ψηφίζεται. Εκτός αν θεωρείς οτι ο λαος της θεσσαλονικής ψηφίζει απο αγνοια. Και στις 2 περιπτώσεις off βγαίνει.

Δεν φαντάζομαι κανεναν εχθρό και δεν υπάρχει κανενας λόγος να το κάνω αυτο. Εχω προσωπικές εμπειρίες άσχετες απο οπαδικά. 6 μέρες έχω πάει στη ζωη μου Θεσσαλονίκη και έτυχα σε 4 σκηνικά που περιπαίζαν την Αθηνα χωρίς καμμία αφορμη :

1. Ραδιοφωνικός μουσικός σταθμος : Η ώρα είναι 5:10 ή 10 λεπτά με τις 5 που λενε και την Αθήνα (ααχχαχαχαχαχα...τζιζ)

2. Έξω απο everest, 2 25άρηδες. Τρώγανε σάντουιτς (whatever) και έλεγε ο ένας "Στην Αθήνα μας θεωρούν μαλάκες κτλ κτλ" χωρίς να έχει γίνει κάτι. Ετσι για να ανοίξει κουβέντα. Δεν θυμαμαι τα υπόλοιπα που έλεγε.

3. Τις άλλες 3 μέρες είχα παει 3ήμερη με το σχολείο (πριν 13 χρόνια) και είχαν πιάσει κάτι άτομα που βρισκόντουσαν σε κάτι Goodys ενα παιδί απο ένα άλλο σχολείο και το είχαν βάλει σε ένα κάδο σκουπιδιών. Το παιδί φόραγε κασκόλ του Σπόρτινγκ (αθηναικό σημάδι).

4. Στα μπουζουκια τα σχετικα κομματια με τον πειραια που παραγγέλναμε δεν τα παίζανε.

Τέλος έχω πιάσει άπειρες συζητήσεις με άτομα, που μου λένε οτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Αθήνα αλλα το στάζουν το φαρμάκι τους όποτε χρειαστεί για την αδικία σχετικα με το οτι όλα υπάρχουν στην Αθήνα και εμάς δεν μας προσέχουν. Ενω εδώ στην Αθήνα τι να σου πω, είναι όλοι ευχαριστημένοι με την προσοχή που μας δίνουν. Ουτε μποτιλιάρισμα, ουτε εγκληματικότητα, συντριβάνια και πράσινο παντού.Χαμός σου λέω.

Anyway, πρέπει να ξεκολλήσουν ορισμένοι.

Δημοσ.

Έχουν καμία δουλειά να μαζευτούν απ' έξω Παόκια? Όσοι πάνε απ' έξω, καλά θα κάνουν και δακρυγόνα να φάνε και ξύλο αμα λάχει.

Χουντα εχουμε? ΕΤΣΙ θελουμε να παμε εξω. επειδη ειμαι σε συνδεσμο αυτο που σχεδιαζουμε ειναι ειρηνικοτατο. θελουμε απλα οι παικτες να νιωθουν οτι ειμαστε κοντα τους. θελουμε να ακουν τις φωνες μας.

Ποιος θα απαγορευσει πολιτη να παει σε δημοσιο χωρο επειδι....επειδη το ζητησε ο προεδρος οτυ Ολυμπιακου. Χουντα εχουμε????????????

αλλα αστο αυτο.

Πες οτι ενας μη-φιλαθλος θελει να παει να κανει μια βολτα απο εξω? γιατι η αστυνομια να μην τον αφησει? χουντα εχουμε?

αλλα αστο και αυτο.

την λαικη της ημερας γιατι την απαγορευσαν? επειδη θελει η αστυνομια να περιφρουρει τον χωρο απο το πρωι????

και γιατι παρακαλω θελει να τον περιφρουρει??? ας μου δωσει εναν σοβαρο λογο. Αφου δεν θα εχει φιλαθλους τι θελουν παραπανω?

αυτους τους ανθρωπους που θελουν να πουλησουν τα πραγματα τους ποιος θα τους αποζημιωσει που περιμενουν πως και πως την λαικη της Τεταρτης να πουλησουν τα πραγματα τους. Που θα τα πουλησουν τωρα?

δεν μας νοιαζει?

γιατι αυτη η προστασια δηλαδη ειδικα υπερ του Ολυμπιακου? γιατι πρεπει καθε φορα που ο Ολυμπιακος διαταζει να τρεχει η αστυνομια να τον υπηρετει?

Ναι αλλά αθωώθηκε, άρα έπρεπε να αθωωθεί και ο ΠΑΟΚ.

Ναι ακριβως συνοπαδε μου, αυτο ειναι που μας πειραζει καταλαβετε το!!!!!!!!!

Τα 2 μετρα και 2 σταθμα. Οπως αθωωθηκε ο Παναθηναικος ετσι και εμεις επρεπε να αθωωθουμε. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.

Αυτο ειναι που μας πειραζει! Τα 2 μετρα και 2 σταθμα. Η διαφορετικη αντιμετωπιση!!

Δεν λεμε οτι ειμαστε αθωα περιστερια.

Λεμε οτι οπως οι αλλοι για ιδια πραγματα αθωωνονται ετσι πρεπει να γινει και με εμας εστω και αν ειμαστε ενοχοι!

Οποτε αυτη η αδικια ειναι που γενναει ολο αυτο το μισος για τους κατω.

Αδικαιολογητο? Οχι φυσικα!!

ΟΚ?

Καλως σας βρηκα. :-D

«Η Τούμπα ανήκει στον ΠΑΟΚ»

Ωραίος ο Ζαγορ,οπου μόνο αυτός κάνει κουμάντο στην Τούμπα

Δεν μας είπε όμως οτι αν λεω αν σπάσουν κάψουν τραυματίσουν απο ποιον θα ζητήσουμε ευθύνες...Απο τους κατοίκους της Τούμπας,απο την Παε,απο την αστυνομία? Απο ποιον?

Με αυτη τη λογικη σε καθε ματς θα επρεπε να υπαρχει η μιση αστυνομια απο εξω απο το γηπεδο.

δεν υπαρχει ομως. γιατι τωρα να υπαρξει?

Δημοσ.

Τι θα πει παραδοσιακά ρε συ? lol που λένε και τα πιτσιρίκια. Δηλαδη εσένα αν ο πατέρας σου ψήφιζε τον Χ, ο οποίος Χ ερχότανε και σε απέλυε απο δημόσιο υπάλληλο, εσυ θα τον ξαναψήφιζες επειδη παραδοσιακά τον ψηφίζει η οικογένεια? Έλεος. Οι παπούδες το καταλάβαίνω που ειναι κολλημένοι στον εμφύλιο. Η νεολαια τους ψήφιζε για το κράτος των αθηνών. Ψήφο θα ρίξεις ή απο άγνοια ή επειδη θεωρείς οτι σου κάνει καλό. Στη θεσσαλονική οποιος λαικίζει λέγοντας τη μαγική φράση "το κράτος των αθηνών" είναι ήρωας και ψηφίζεται. Εκτός αν θεωρείς οτι ο λαος της θεσσαλονικής ψηφίζει απο αγνοια. Και στις 2 περιπτώσεις off βγαίνει.

Δεν φαντάζομαι κανεναν εχθρό και δεν υπάρχει κανενας λόγος να το κάνω αυτο. Εχω προσωπικές εμπειρίες άσχετες απο οπαδικά. 6 μέρες έχω πάει στη ζωη μου Θεσσαλονίκη και έτυχα σε 4 σκηνικά που περιπαίζαν την Αθηνα χωρίς καμμία αφορμη :

Για όνομα του Θεού ρε συ.. Τώρα σοβαρά τα πιστεύεις αυτά;;;

1. Ραδιοφωνικός μουσικός σταθμος : Η ώρα είναι 5:10 ή 10 λεπτά με τις 5 που λενε και την Αθήνα (ααχχαχαχαχαχα...τζιζ)

2. Έξω απο everest, 2 25άρηδες. Τρώγανε σάντουιτς (whatever) και έλεγε ο ένας "Στην Αθήνα μας θεωρούν μαλάκες κτλ κτλ" χωρίς να έχει γίνει κάτι. Ετσι για να ανοίξει κουβέντα. Δεν θυμαμαι τα υπόλοιπα που έλεγε.

3. Τις άλλες 3 μέρες είχα παει 3ήμερη με το σχολείο (πριν 13 χρόνια) και είχαν πιάσει κάτι άτομα που βρισκόντουσαν σε κάτι Goodys ενα παιδί απο ένα άλλο σχολείο και το είχαν βάλει σε ένα κάδο σκουπιδιών. Το παιδί φόραγε κασκόλ του Σπόρτινγκ (αθηναικό σημάδι).

4. Στα μπουζουκια τα σχετικα κομματια με τον πειραια που παραγγέλναμε δεν τα παίζανε.

Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω για όλα αυτά που λες, αλλά σου λέω ότι στα 9 τελευταία χρόνια που ζω εδώ:

1) Την συγκεκριμένη φράση δεν την έχω ακούσει ποτέ αλλά νταξει δεν βλέπω κάτι άσχημο. Είναι υποτιμητικό το 5:10 ή το 10 λεπτά μετά τις 5; Ή είναι κακό ότι εδώ το λένε έτσι, εκεί αλλιώς, anyway...

2) Αν του κατέβηκε απ'το κεφάλι και το'πε έπρεπε να τον βρίσεις..

3) Για αθηναϊκό σημάδι δεν σε βάζουν σε κάδο. Αν φορούσε κασκόλ Σπόρτιγνκ Λισσαβώνας και έλεγε: @(#*$@#*($ τον ΠΑΟΚ σας ρε !(*$@#! καλά του κάνανε και τον έβαλαν στα σκουπίδια και έπρεπε να φωνάξουν και το απορρηματοφόρο να τον μαζέψει.

4) Πειραιάς = Ολυμπιακός, δυστυχώς τέτοια κομμάτια μόνο κάτω από Λάρισσα θα τα ακούσεις. Το εννοώ το δυστυχώς... Αλήθεια, τέτοια κομμάτια ακούγονται εκτός Θεσσαλονίκης ;

Σε γενικές γραμμές από τα συμβάντα που μου λες το θεωρώ λογικό να είσαι προκατειλλημένος αλλά επιμένω ότι αυτά που είδες δεν είναι η πλειοψηφία. Απλά ήσουν τραγικά γκαντέμης :P

Τέλος έχω πιάσει άπειρες συζητήσεις με άτομα, που μου λένε οτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Αθήνα αλλα το στάζουν το φαρμάκι τους όποτε χρειαστεί για την αδικία σχετικα με το οτι όλα υπάρχουν στην Αθήνα και εμάς δεν μας προσέχουν. Ενω εδώ στην Αθήνα τι να σου πω, είναι όλοι ευχαριστημένοι με την προσοχή που μας δίνουν. Ουτε μποτιλιάρισμα, ουτε εγκληματικότητα, συντριβάνια και πράσινο παντού.Χαμός σου λέω.

Anyway, πρέπει να ξεκολλήσουν ορισμένοι.

Όσοι τέτοιοι υπάρχουν σαφώς και πρέπει να ξεκολλήσουν. Είμαι περήφανος να λέω ότι δεν είμαι τέτοιος !

Δημοσ.

Αυτα κανει η επι 50+ χρονια αδικια, τεραστια αδικια και ανισονομια.

Τοσο απλα.

Αν σε πηδανε 50 χρονια μπροστα στα ματια σου και να σου την λενε και απο πανω τοτε θα τον μισησεις τον αλλο δεν γινεται. Και ΔΙΚΑΙΩΣ!

Ασε που πρεπει να επεσες στην περιπτωση. Δεν εχουμε δα και τοσο μισος.

Τέλος έχω πιάσει άπειρες συζητήσεις με άτομα, που μου λένε οτι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Αθήνα αλλα το στάζουν το φαρμάκι τους όποτε χρειαστεί για την αδικία σχετικα με το οτι όλα υπάρχουν στην Αθήνα και εμάς δεν μας προσέχουν.

Γιατι ψεμματα ειναι? Το 99% των εργων εκει γινονται. Οσο για τα αθλητικα μην το συζητησουμε. Η αδικια της αδικιας ω αδικια εναντιων μας και υπερ σας....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...