Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το έπαιρνε στα χαρτιά ο Ολυμπιακός!

Για λιγο ρε γαμωτο και θα το παιρναμε το ματς ...

Το ονειρο μου ειναι να παρουμε και στην Ευρωπη ενα παιχνιδι στα χαρτια για να χουμε να τη λεμε στους Παναθηναικους ...

laugh.gif

Δημοσ.

εμας, ειδικα με την ελλειψη επιθετικων, ο γκουντγιονσεν μας επεφτε λιγος; γερος; βαρυς; γιατι για να πηγε στην αεκ, ε του φουστη, δεν νομιζω να ελεγε οχι σε μας. χωρια που βλεποντας το σημερινο παιχνιδι της αεκ, θα κλαιει τη μοιρα του ο ανθρωπος, θα αναρωτιεται που πηγε.

Δημοσ.

εμας, ειδικα με την ελλειψη επιθετικων, ο γκουντγιονσεν μας επεφτε λιγος; γερος; βαρυς; γιατι για να πηγε στην αεκ, ε του φουστη, δεν νομιζω να ελεγε οχι σε μας. χωρια που βλεποντας το σημερινο παιχνιδι της αεκ, θα κλαιει τη μοιρα του ο ανθρωπος, θα αναρωτιεται που πηγε.

Νύχτα θα φύγει και αυτός με 1-2 γκολ όλη την σεζόν. Δεν είναι παίχτες αυτοί για να φτιάξεις ομάδα. Πρώην ποδοσφαιριστής ειναι...

Δημοσ.

Σωστος

Με συνταξιουχους αναπηρους και δανεικους παγκοσμιως αγνωστους δεν ειμαστε για Ευρωπη

Εχουμε παει πολλα χρονια πισω

Δημοσ.

Το ότι είναι γνωστός δεν λέει κάτι. Όταν βλέπεις τέτοιους παίχτες να έρχονται στην Ελλάδα στα 33 και ιδικά σε μικρές-άγνωστες ομάδες όπως το Αεκακι, τοτε ξέρεις τι να περιμένεις.

Ρεκομπα

Γκοβου

Γκαρσια

Ντανι

Κονσεισαο

Αμοροσο

Σινιορι

Ντενιλσον

...

Ελάχιστες είναι εξαιρέσεις.

Δημοσ.

θα ηθελα να πάω στο ματσάκι της κυριακής.

αξίζει να ψάξω για εισιτήρια (θα βρω?) ή να κάτσω στα αυγά μου και να αρκεστώ στο nova hd της κοπέλας μου?

Δημοσ.

Εισιτήρια πάντως υπάρχουν διαθέσιμα και στο επίσημο site του Ολυμπιακού.Στις προνομιακές τιμές των 20,25,35,45 :P

P.S Ευχαριστούμε τον Ανδρέα που μας επιβεβαίωσε πως το Μεγκα είναι βαζελοκάναλο(χοχοχοχοχο)

Δημοσ.

θα ηθελα να πάω στο ματσάκι της κυριακής.

αξίζει να ψάξω για εισιτήρια (θα βρω?) ή να κάτσω στα αυγά μου και να αρκεστώ στο nova hd της κοπέλας μου?

όπως ειναι τα πράγματα, πιστευω ειναι πολυ καλυτερο να δεις τον αγωνα στο hd, ειδικα αν εχεις και μεγαλη τηλεοραση.

και μετα τον αγώνα εχει και συνεχεια κιολας (χωρις παρεξηγηση :rolleyes: )

Δημοσ.
Στις προνομιακές τιμές των 20,25,35,45

έχουνε μείνει 20ρια; Μπορεί να περάσω αν είναι καμια βόλτα μπας και μου κάνει όρεξη τότε :)

Τι ώρα είναι αύριο το παιχνίδι και εγώ για hd πάω είμαι περίεργος να δώ εάν θα καταλάβω διαφορά

σε σχέση με την απλή μετάδοση.

20.30 νομίζω είναι, αλλά μη περιμένεις να δεις καμιά σοβαρή διαφορά αν δεν έχεις καμιά καλή τηλεόραση.

Δημοσ.

Ο μητρογλου τους εχει πελατες κ εσενα σου πεφτε λιγος ερνεστο ε?? Τι να πω ρε με τα μυαλα που κουβαλα ο καθενας

android.png

Αστον αυτον ειπε οτι προτιμαει το Ντιογκο και βλεπει θετικη την επιστροφη του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...