alexis333 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Θα το έπαιρνε στα χαρτιά ο Ολυμπιακός! Για λιγο ρε γαμωτο και θα το παιρναμε το ματς ... Το ονειρο μου ειναι να παρουμε και στην Ευρωπη ενα παιχνιδι στα χαρτια για να χουμε να τη λεμε στους Παναθηναικους ...
Alxnks Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 εμας, ειδικα με την ελλειψη επιθετικων, ο γκουντγιονσεν μας επεφτε λιγος; γερος; βαρυς; γιατι για να πηγε στην αεκ, ε του φουστη, δεν νομιζω να ελεγε οχι σε μας. χωρια που βλεποντας το σημερινο παιχνιδι της αεκ, θα κλαιει τη μοιρα του ο ανθρωπος, θα αναρωτιεται που πηγε.
gchris7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 εμας, ειδικα με την ελλειψη επιθετικων, ο γκουντγιονσεν μας επεφτε λιγος; γερος; βαρυς; γιατι για να πηγε στην αεκ, ε του φουστη, δεν νομιζω να ελεγε οχι σε μας. χωρια που βλεποντας το σημερινο παιχνιδι της αεκ, θα κλαιει τη μοιρα του ο ανθρωπος, θα αναρωτιεται που πηγε. Νύχτα θα φύγει και αυτός με 1-2 γκολ όλη την σεζόν. Δεν είναι παίχτες αυτοί για να φτιάξεις ομάδα. Πρώην ποδοσφαιριστής ειναι...
adi32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστος Με συνταξιουχους αναπηρους και δανεικους παγκοσμιως αγνωστους δεν ειμαστε για Ευρωπη Εχουμε παει πολλα χρονια πισω
gchris7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το ότι είναι γνωστός δεν λέει κάτι. Όταν βλέπεις τέτοιους παίχτες να έρχονται στην Ελλάδα στα 33 και ιδικά σε μικρές-άγνωστες ομάδες όπως το Αεκακι, τοτε ξέρεις τι να περιμένεις. Ρεκομπα Γκοβου Γκαρσια Ντανι Κονσεισαο Αμοροσο Σινιορι Ντενιλσον ... Ελάχιστες είναι εξαιρέσεις.
vlachaquito Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα που λετε για συνταξιουχους ποδοσφαιριστες, επιστρεφει ο ντιογο.. http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/thetikos_gia_epistrofh_toy_ntiogo_o_valverde.1371420.html
adi32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 οχι θεε μου http://www.youtube.com/watch?v=D5yUVKKFo7A
krypton Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 θα ηθελα να πάω στο ματσάκι της κυριακής. αξίζει να ψάξω για εισιτήρια (θα βρω?) ή να κάτσω στα αυγά μου και να αρκεστώ στο nova hd της κοπέλας μου?
vlachaquito Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 αν παιξει μπυρα και φαγητακι ουτε να το σκεφτεσαι
Dropsreef Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εισιτήρια πάντως υπάρχουν διαθέσιμα και στο επίσημο site του Ολυμπιακού.Στις προνομιακές τιμές των 20,25,35,45 P.S Ευχαριστούμε τον Ανδρέα που μας επιβεβαίωσε πως το Μεγκα είναι βαζελοκάναλο(χοχοχοχοχο)
weber122 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 θα ηθελα να πάω στο ματσάκι της κυριακής. αξίζει να ψάξω για εισιτήρια (θα βρω?) ή να κάτσω στα αυγά μου και να αρκεστώ στο nova hd της κοπέλας μου? όπως ειναι τα πράγματα, πιστευω ειναι πολυ καλυτερο να δεις τον αγωνα στο hd, ειδικα αν εχεις και μεγαλη τηλεοραση. και μετα τον αγώνα εχει και συνεχεια κιολας (χωρις παρεξηγηση )
theomalegan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ώρα είναι αύριο το παιχνίδι και εγώ για hd πάω είμαι περίεργος να δώ εάν θα καταλάβω διαφορά σε σχέση με την απλή μετάδοση.
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ο μητρογλου τους εχει πελατες κ εσενα σου πεφτε λιγος ερνεστο ε?? Τι να πω ρε με τα μυαλα που κουβαλα ο καθενας
chris_ap Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Στις προνομιακές τιμές των 20,25,35,45 έχουνε μείνει 20ρια; Μπορεί να περάσω αν είναι καμια βόλτα μπας και μου κάνει όρεξη τότε Τι ώρα είναι αύριο το παιχνίδι και εγώ για hd πάω είμαι περίεργος να δώ εάν θα καταλάβω διαφοράσε σχέση με την απλή μετάδοση. 20.30 νομίζω είναι, αλλά μη περιμένεις να δεις καμιά σοβαρή διαφορά αν δεν έχεις καμιά καλή τηλεόραση.
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Ο μητρογλου τους εχει πελατες κ εσενα σου πεφτε λιγος ερνεστο ε?? Τι να πω ρε με τα μυαλα που κουβαλα ο καθενας Αστον αυτον ειπε οτι προτιμαει το Ντιογκο και βλεπει θετικη την επιστροφη του
Προτεινόμενες αναρτήσεις