Johny_Tech Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Διαγωνισμός Getitnow στο facebook. Κληρώνουν 2 εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ. http://www.facebook.com/GETITNOW.GR?sk=app_292762470749718
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ο Βαλβέρδε δεν σταμάτησε ποτέ να γλυκοκοιτάζει την επιστροφή του στην Ισπανία. Με πολύ σίγουρες κινήσεις ξαναφτιάχνει το βιογραφικό του ώστε τον Μάιο να χτυπήσει πόρτες Ισπανών προέδρων και να πει κύριοι η ομάδα που συνεργάστηκα δύο χρόνια τώρα παρουσίασε αυτήν την εικόνα σε Ελλάδα και Ευρώπη και κατακτήσαμε τόσα τρόπαια. Το θέμα όμως για τον Ολυμπιακό είναι τι θα αφήσει πίσω του ο Βαλβέρδε? Έναν 36 χρονο Ιμπαγάσα έναν 35 χρονο Μέλμπεργκ έναν Μακουν που δεν θα μας έχει πείσει ότι αξίζει 3,5 μυρια για την αγορά του (και πώς να μας πείσει όταν τον βλέπω να αγωνίζεται ως αντι-Ιμπαγάσα και να εκτίθεται) ,έναν Ορμπαιθ,έναν Μαρκάνο που θα επιστρέψουν στις ομάδες τους και έναν Γιέστε που θα ψάχνει για τον επόμενο προορισμό του Δηλαδή λες ότι ο Βαλβέρδε κάνει δημόσιες σχέσεις στον Ολυμπιακό? Α πα πα πα πα θα σε μαλώσω, πιπέρι στο στόμα. Επίσης μήπως λες κιόλας ή έστω σκέφτεσαι ότι σε ένα παιχνίδι που το θεωρεί χαμένο έβαλε έναν Ισπανό να παίξει στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος είναι άπειρος, ενδεχομένως για να τον δουν οι φίλοι μας οι σκάουτερς και τελικά όταν διαπίστωσες ότι μπορούσες να χτυπήσεις αυτό το παιχνίδι, ήταν αργά, επειδή ακριβώς η επιλογή που έκανες έκαψε και τον παίχτη και την ομάδα?
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Λες κάποια σωστά πράγματα φίλε Dropseed. Από την άλλη βέβαια ο Βαλβερδε έχει φέρει Φουστερ στα 27 Οσκαρ (άσχετα αν δεν έπιασε) επίσης στα 27 Ουρταδο(άσχετα αν δεν έπιασε) στα 29 Μαρκανο στα 23 Ορμπαιθ στα 32 Με εξαίρεση δηλαδη τον Ορμπαιθ, όλοι οι άλλοι έχουν τουλάχιστον 4+ χρόνια ακόμα καλής μπάλας. Το ότι ο Ιμπαγασα και ο Μελμπεργκ δεν έχουν μέλλον δεν νομίζω ότι ευθύνεται ο Βαλβερδε. Εξαλου ο βασικός κορμός του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα ηλικιακά. Με 2-3 καλές προσθήκες του χρόνου και έναν καλό προπονητή (αν φύγει ο Βαλβερδε) μια χαρά θα είναι ο Ολυμπιακός. Οπότε πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα? Το ότι προσπαθεί να κάνει τον Ολυμπιακό να παίζει όσο το δυνατών καλύτερα με το υλικό που έχει? Βέβαια πράγματι θα μπορούσε να επενδύσει περισσότερο σε Ελληνες πιτσιρικάδες. Πουντοι όμως? Βλέπεις εσύ κανένα ταλέντο? Ολη για μόστρα και καμιά φραπεδια είναι... Το ότι προτιμάει τον Ορμπαιθ από τον Μακουν νομίζω αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο σωστό. Τι να κάνουμε τώρα, με το ζόρι να βάλει Μακουν? Ο Μητρογλας έχει μυαλό κουκούτσι και δυστυχώς δύσκολα θα κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα. Πρώτος σκόρερ και δεν τον καλεί ούτε ο Σαντος στην εθνικη ενώ μάλιστα έχει σοβαρό πρόβλημα επιθετικά. Κάτι θα ξέρει και αυτός.
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Όντως, κάτι θα ξέρει ο καρπούζας που πήρε πίσω Φάνη Γκέκα και Χαριστέα... Κάτι έχει ακουστεί και για Τσαλουχίδη...
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Από την άλλη βέβαια ο Βαλβερδε έχει φέρει Φουστερ στα 27 δεν υπαρχει περιπτωση να μην ακολουθησει τον βαλβερδε αν φυγει ο τελευταιος Οσκαρ (άσχετα αν δεν έπιασε) επίσης στα 27 αποτυχημενη μεταγραφη Ουρταδο(άσχετα αν δεν έπιασε) στα 29 αποτυχημενη μεταγραφη Μαρκανο στα 23 διαφαινεται αποτυχημενη μεταγραφη Ορμπαιθ στα 32 καλα 33 του χρονου δηλαδη οντως, καλα τα χει παει ο βαλβιδας
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Όντως, κάτι θα ξέρει ο καρπούζας που πήρε πίσω Φάνη Γκέκα και Χαριστέα... Κάτι έχει ακουστεί και για Τσαλουχίδη... Ούτε ο Σαντος σου αρέσει εσένα? Τι σκατά, μόνο ο Λεμονης σου αρέσει? οντως, καλα τα χει παει ο βαλβιδας Που κολλάει αυτό τώρα που λες Για άλλο πράγμα μιλάμε, όχι αν είναι πετυχημένες μεταγραφές η οχι.
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Σε λίγο θα αρχίσω να βάζω +1 και στον Mika... Σημεία των καιρών... Ούτε ο Σαντος σου αρέσει εσένα? Τι σκατά, μόνο ο Λεμονης σου αρέσει? Καλός είναι ο Σάντος. Για την εθνική εργολαβίας, καλός είναι.
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Που κολλάει αυτό τώρα που λες Για άλλο πράγμα μιλάμε, όχι αν είναι πετυχημένες μεταγραφές η οχι. τωρα που σβηστηκε η απαραδεκτη βρισια σου να σου απαντησω οτι μια χαρα κολλάει... θες να επιχειρηματολογησεις οτι ο Βαλβερδε εφερε 5 παιχτες που συνδυαζουν ποιοτητα και ηλικια και μου παρουσιαζεις 3 σαπακια, εναν 32χρονο και εναν που αγαπαει και ακολουθει τον βαλβερδε πιο πολυ και απο τη γυναικα του.
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 τωρα που σβηστηκε η απαραδεκτη βρισια σου να σου απαντησω οτι μια χαρα κολλάει... θες να επιχειρηματολογησεις οτι ο Βαλβερδε εφερε 5 παιχτες που συνδυαζουν ποιοτητα και ηλικια και μου παρουσιαζεις 3 σαπακια, εναν 32χρονο και εναν που αγαπαει και ακολουθει τον βαλβερδε πιο πολυ και απο τη γυναικα του. Ρε φίλε αφού καταλαβαίνεις ότι λες άσχετα πράγματα, γιατί επιμένεις? Ποιος μίλησε για ποιότητα και για σαπάκια? P.S. Έλεος, ομολογώ την ήττα μου. Κάποια πράγματα είναι ανίκητα. Γίνεται να κάνω ignore κάποιον για να μην βλέπω τι ποστάρει?
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ναι γινεται. σε παρακαλω καντο, απο το να βριζεις μεσα απο ενα forum για να βρεις το δικιο σου, καλύτερα να μην βλεπεις καν μια αποψη που δεν συμφωνει με τη δικη σου.
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ναι γινεται. σε παρακαλω καντο, απο το να βριζεις μεσα απο ενα forum για να βρεις το δικιο σου, καλύτερα να μην βλεπεις καν μια αποψη που δεν συμφωνει με τη δικη σου. Από που το κάνω? Δεν το βρίσκω. P.S. Ριξτο λίγο στο ποιο μελό μπας και το φάω τελικά το ban που τόσο θες. Σκέτο το report για την κακια λεξη που είπα δεν αρκεί από ότι φαίνεται.
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Από που το κάνω? Δεν το βρίσκω. Στην κορυφή της σελίδας και δεξιά, πατάς στο nickname σου και επιλέγεις Διαχείριση Λ. Αγνόησης.
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 gchris7 ναι γι αυτο ζω, για ενα ban δικο σου. μεγαλη ιδεα εχεις (και) για τον εαυτο σου, περαν του βαλβιδα.
Dropsreef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Λες κάποια σωστά πράγματα φίλε Dropseed. Από την άλλη βέβαια ο Βαλβερδε έχει φέρει Φουστερ στα 27 Οσκαρ (άσχετα αν δεν έπιασε) επίσης στα 27 Ουρταδο(άσχετα αν δεν έπιασε) στα 29 Μαρκανο στα 23 Ορμπαιθ στα 32 Στην προσπάθεια που κάνεις ντε και καλά να πεις κάτι χάνεις το νόημα.Δεν κρίνω βάση την ημερομηνία γέννησης του παίχτη.Κρίνω βάση του τί προσέφεραν οι παίχτες στην ομάδα και των ευκαιριών που είχαν οι συγκεκριμένοι παίχτες εν αντιθέσει με άλλους που δεν ήταν προσωπικές του επιλογές.Οι οποίες προσωπικές του επιλογές είναι μόνο μα μόνο απο τις ομάδες στις οποίες εργάστηκε.(Εξαρούνται Φουστερ και Ορμπαιθ αλλά πρόσθεσε στην άνωθεν τη λίστα τον Γιεστε) Το ότι ο Ιμπαγασα και ο Μελμπεργκ δεν έχουν μέλλον δεν νομίζω ότι ευθύνεται ο Βαλβερδε. Φυσικά και δεν ευθύνεται ο Βαλβέρδε για την ηλικία των Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ.Ποιοι είναι όμως οι αντικαταστάτες των συγκεκριμένων παιχτών που πρέπει να αρχίσουν να ψήνονται απο φέτος ώστε να τους διαδεχθούν του χρόνου? Ο δανεικός (και χωρίς option αγοράς) Μαρκάνο και ο Γιέστε.Δεν υπάρχει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύει οτι το τί θα γίνει του χρόνου στον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει Βέβαια πράγματι θα μπορούσε να επενδύσει περισσότερο σε Ελληνες πιτσιρικάδες. Πουντοι όμως? Βλέπεις εσύ κανένα ταλέντο? Ολη για μόστρα και καμιά φραπεδια είναι... Ήμουν ξεκάθαρος οτι δεν με απασχολεί αν η ομάδα έχει 15 ή 0 Έλληνες.Αν μπορώ να δω καλή μπαλίτσα ας έχω και 11 ξένους ως βασικούς.Σου έφερα ως παράδειγμα την Άρσεναλ Το ότι προτιμάει τον Ορμπαιθ από τον Μακουν νομίζω αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο σωστό. Τι να κάνουμε τώρα, με το ζόρι να βάλει Μακουν? Για να χαρακτηρίσεις κάτι σωστό πρέπει να υπάρχει και το κριτήριο της σύγκρισης.Ένα κριτήριο το οποίο δεν υφίσταται στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και ο Μακουν ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί στη φυσική του θέση,Κρίνεται απροετοίμαστος ένας παίχτης με προετοιμασία στην Άστον Βίλα και "έτοιμος" ένας παίχτης που μέχρι τα μέσα Αυγούστου δεν είχε ομάδα.(Στον Αμπντουν αναφέρομαι).Και μην μου πει κανένας οτι δεν έχει ποιον άλλον να βάλει ση συγκεκριμένη θέση.Ο Χαβίτο που είναι επιλογή του και ο Γκρίμπιτς μια χαρά διαθέσιμοι είναι αλλα μάλλον δεν του κάνουν. Ο Μητρογλας έχει μυαλό κουκούτσι και δυστυχώς δύσκολα θα κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα. Πρώτος σκόρερ και δεν τον καλεί ούτε ο Σαντος στην εθνικη ενώ μάλιστα έχει σοβαρό πρόβλημα επιθετικά. Κάτι θα ξέρει και αυτός. Προπονητής δεν σημαίνει απλά κοουτσάρω αλλά προσπαθώ να κερδίσω το 100% του παίχτη.Ενός παίχτη που ουδέποτε του έδωσε την ευκαιρία.Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα απο τον αποκλεισμό του στα φιλικά της Κύπρου δεν μπορώ να σου παραθέσω(Και σου ξαναλέω δεν μου καίγεται καρφάκι το οτι είναι Έλληνας και πρέπει να τον στηρίξουμε.Το ίδιο θα σου έλεγα οποιαδήποτε καταγωγή και αν είχε.) Σχετικά με τις επιλογές του Σάντος η άποψη μου είναι Μήτρογλου και Αθανασιάδης.Προτιμήθηκε ο Αχρηστέας και ο Φανης που ψάχνει για μεταγραφή εκμεταλλευόμενος την πιθανή παρουσία μας στο Euro του 2012
gchris7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Στην κορυφή της σελίδας και δεξιά, πατάς στο nickname σου και επιλέγεις Διαχείριση Λ. Αγνόησης. Thanks Στην προσπάθεια που κάνεις ντε και καλά να πεις κάτι χάνεις το νόημα.Δεν κρίνω βάση την ημερομηνία γέννησης του παίχτη.Κρίνω βάση του τί προσέφεραν οι παίχτες στην ομάδα και των ευκαιριών που είχαν οι συγκεκριμένοι παίχτες εν αντιθέσει με άλλους που δεν ήταν προσωπικές του επιλογές.Οι οποίες προσωπικές του επιλογές είναι μόνο μα μόνο απο τις ομάδες στις οποίες εργάστηκε.(Εξαρούνται Φουστερ και Ορμπαιθ αλλά πρόσθεσε στην άνωθεν τη λίστα τον Γιεστε) Φυσικά και δεν ευθύνεται ο Βαλβέρδε για την ηλικία των Ιμπαγάσα και Μέλμπεργκ.Ποιοι είναι όμως οι αντικαταστάτες των συγκεκριμένων παιχτών που πρέπει να αρχίσουν να ψήνονται απο φέτος ώστε να τους διαδεχθούν του χρόνου? Ο δανεικός (και χωρίς option αγοράς) Μαρκάνο και ο Γιέστε.Δεν υπάρχει χαρακτηριστικότερο παράδειγμα σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύει οτι το τί θα γίνει του χρόνου στον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει Ήμουν ξεκάθαρος οτι δεν με απασχολεί αν η ομάδα έχει 15 ή 0 Έλληνες.Αν μπορώ να δω καλή μπαλίτσα ας έχω και 11 ξένους ως βασικούς.Σου έφερα ως παράδειγμα την Άρσεναλ Για να χαρακτηρίσεις κάτι σωστό πρέπει να υπάρχει και το κριτήριο της σύγκρισης.Ένα κριτήριο το οποίο δεν υφίσταται στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και ο Μακουν ουδέποτε έχει χρησιμοποιηθεί στη φυσική του θέση,Κρίνεται απροετοίμαστος ένας παίχτης με προετοιμασία στην Άστον Βίλα και "έτοιμος" ένας παίχτης που μέχρι τα μέσα Αυγούστου δεν είχε ομάδα.(Στον Αμπντουν αναφέρομαι).Και μην μου πει κανένας οτι δεν έχει ποιον άλλον να βάλει ση συγκεκριμένη θέση.Ο Χαβίτο που είναι επιλογή του και ο Γκρίμπιτς μια χαρά διαθέσιμοι είναι αλλα μάλλον δεν του κάνουν. Προπονητής δεν σημαίνει απλά κοουτσάρω αλλά προσπαθώ να κερδίσω το 100% του παίχτη.Ενός παίχτη που ουδέποτε του έδωσε την ευκαιρία.Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα απο τον αποκλεισμό του στα φιλικά της Κύπρου δεν μπορώ να σου παραθέσω(Και σου ξαναλέω δεν μου καίγεται καρφάκι το οτι είναι Έλληνας και πρέπει να τον στηρίξουμε.Το ίδιο θα σου έλεγα οποιαδήποτε καταγωγή και αν είχε.) Σχετικά με τις επιλογές του Σάντος η άποψη μου είναι Μήτρογλου και Αθανασιάδης.Προτιμήθηκε ο Αχρηστέας και ο Φανης που ψάχνει για μεταγραφή εκμεταλλευόμενος την πιθανή παρουσία μας στο Euro του 2012 -Καταρχήν ακόμα είναι αρχή τις χρονιάς οπότε δεν ξέρεις αν ο Μακουν θα είναι πάντα παγκητης. Τον Φεισα που δεν είναι "δικό του" παιδί, γιατί τον βάζει και γιατί δεν βάζει τον Μακουν στην θέση του? Μια χαρά θα τα έχει με εσένα αλλά και μια χαρά θα ξαναφτιάξει και το βιογραφικό του όπως λες. Μήπως, λέω τώρα εγώ, είναι θέμα τακτικής και δεν υπάρχουν βιογραφικά, συνωμοσίες και τέρατα? -Το ποδόσφαιρο έτσι είναι, κάποιοι παίχτες φεύγουν κάποιοι παίχτες έρχονται. Το ιδανικό θα ήταν να είχε πανέτοιμους αντικαταστάτες για ιμπαγασα και Μελμπεργκ. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Για οπσιον αγοράς και τέτοια, καλύτερα να τα αφήσουμε στην διοίκηση. Δεν νομίζω να ειναι δυσκολο να αποκτηθεί αν τελικά τα πάει καλά ο Μαρκανο και δεν νομίζω ότι ο Βαλβερδε είπε στον Μαρινακη σώνει και καλά να πάρει τον Μαρκανο δανεικό και χωρίς οπσιον. -Δεν χρειάζεται εσύ η εγώ να έχουμε κάποιο μέτρο σύγκρισης για τον Μακουν και δεν παίζει κανένα ρόλο τι πιστεύουμε εμείς. Ο προπονητής κρίνει αν του κάνει ένας παίχτης η όχι και κυριως μεσα απο τις προπονησεις. Όχι εγώ και εσύ μέσα στους αγώνες. Εμείς το αποτέλεσμα βλέπουμε. -Για τον Μητρογλου, το παιδί φαίνεται ότι ενώ το κατέχει το τόπι δεν την παλεύει. Για καμιά κόντρα με το παπί καλός είναι. Τι να του κάνει και ο Βαλβερδε, 24ρον χρονών μαντράχαλος είναι. Ούτε η Τενια Μακρη δεν τον σώζει αυτον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις