alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Dropsreef θα σου πω κατι εντελως φιλικα διαβαζοντας το δικο σου ποστ με αριθμο 5583 ... Ειναι αστειο ρε φιλε να κραζεις τον προπονητη για ενα ματς που εβαλε τον Μαρκανο αντι του Αβρααμ. Οπως επισης για το Μακουν.Τον βαζει συνεχως.Φαινεται οτι ειναι ανετοιμος. Δεν εχει σημασια που θα παιξει ο ανθρωπος φαινεται οτι δεν εχει βρει τα πατηματα του. Και μου φαινεται αστειο να μου λες που δε γουσταρει τον Μητρογλου. Ειναι ντροπη στον Ολυμπιακο του 2011 το οτι θα πρεπει να ανεχεται ενας προπονητης τον καθε Μητρογλου να κανει μπουρδελο την προπονηση.Αν δεν εχει μυαλο ας συνεχισει να παιζει στον Ατρομητο. Εδω κι ο Λεμονης που του εσωσε την κατηγορια ο Μητρογλου στο τελος πηγαν να πλακωθουν και ουτε καν τον ζητησε για δευτερη χρονια..Τι μου λες τωρα. Και ολα αυτα μου φαινονται αστεια βλεποντας τον Ολυμπιακο να παιζει την μπαλα που επαιξε στα δυο ματς που περασαν. Αν ειναι να μου κανει μια ομαδα που θα παιζει ετσι ποιος τον γαμαει το Μητρογλου και ποιος ασχολειται αν σε ενα ματς εβαλες λαθος αμυντικο.Λαθος ειναι και θα το καταλαβει. Εδω ο Μουρινιο πηγε στην Ιντερ και στη Ρεαλ και τον πρωτο χρονο εφαγε ηττα και τα διορθωσε μετα την επομενη. Και μου λες τωρα για το Βαλβερδε που προσπαθει να δωσει μια φιλοσοφια στην ομαδα να την κανει να παιζει επιθετικα παραλληλα ομως με κατοχη μπαλας και πιεση ψηλα ( οτι πιο συγχρονο υπαρχει στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο ) ... Αυτο που λεω εγω ειναι να τον αφησουμε να δουλεψει γιατι εχει δειξει δουλεια ( και καλη μαλιστα υψηλου επιπεδου ) και να μη τον τελειωνουμε απο 1-2 λαθη στην ενδεκαδα. Αυτα φιλικα....
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ποιος τον τελείωσε ρε παιδιά τον Βαλβέρδε, θα τρελαθούμε εντελώς? Εδώ μέσα τονίζουμε τα καλά του και τα κακά του και τα συζητάμε, ποιος είπε να φύγει ο Βαλβέρδε αυτή τη στιγμή ας πούμε και να έρθει ποιος? Ο Ζίκο?
Dropsreef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ρε πάμε καλά εδω μέσα ή δεν ξέρουμε να διαβάζουμε ? Εκτός αν πρέπει να τον λιβανίζουμε τον Βαλβέρδε επι 24ωρου βάσεως και να μην εκφράζουμε άποψη.Τί να κάνουμε τώρα το μάτι του στις μεταγραφές δεν κόβει.Η επιμονή του να μας αποδείξει οτι ο τζάμπα Αλόνσο και ο (Φ)Ουρτάδο είναι παίχτης και οχι τραγουδίστρια μας κόστισε ολόκληρο το καλοκαίρι στο περίμενε.Ο Γιέστε ως αντι-Ίμπαγάσα μας κοστίζει ένα σωρό λεφτά στις πισίνες για αποθεραπεία λες και πήραμε τον Αφρουδάκη.Ολόκληρη Ιβηρική Χερσόνησος δεν έχει ΕΝΑΝ παίχτη με αξιόλογη κάθετη πάσα και καλή κατοχή μπάλας πλην του Σαουδάραβα Γιέστε ? Η έμνευση Μαρκάνο μας στοίχισε.Η αλλαγή Μιραλάς και οχι Τζεμπούρ (που τα είχε φτύσει)στο Emirates δεν φάνηκε λογική. Πόσο πιο απλά δηλαδή πρέπει να γράψω το παρακάτω ? Ο Valverde είναι δουλευταράς προπονητής και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Έχει συγκεκριμένο πλάνο και φιλοσοφία για το πως θέλει να παίζει η ομάδα που κοουτσάρει. Έχει επιβάλει την πειθαρχία στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (βοηθάει βέβαια και η τυφλή εμπιστοσύνη που του έχει ο Μαρινάκης,) ενώ δουλεύει πολύ και στις στημένες φάσεις που είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δείχνει να γουστάρει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα ,οι δηλώσεις του είναι πάντοτε μετρημένες καθώς επίσης κανένας αντίπαλος φίλαθλος/οπαδός δεν θα τον κατηγορήσει για προκλητική ή αλαζονική συμπεριφορά.
alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ελπιζω να καταλαβες αυτα που εγραψα. Τελος.
alexis333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γκολ ο Ρομενταλ ... http://www.youtube.com/watch?v=mmJ5lUY_I3o
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Να τον ξαναπαρουμε Αυτο που δε θα δουμε ποτε ειναι το Γκολ ο Ντιογκο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Υπερβολικέ. Έβαλε ένα ολόκληρο γκολ στη Φλαμένγκο. Μην γίνεσαι πλεονέχτης.
adi32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Ποτε εγινε αυτο ? Α θυμηθηκα Νομιζω στο φιλικο με τη Βασιλεια
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και φυσικα εκανε χατ τρικ οταν παιζανε μονο στην προπονηση
alexis333 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Εντελως τυχαια βρηκα αυτο σημερα ... ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΤΡΙΕΤΙΑΣ (_;_) Οπως επισης : http://www.sport.gr/...id=4&aid=106977 http://www.sentragoa...pubid=128801186
gchris7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Και ο Λεμονής πότε θα έρθει δηλαδή αν μείνει για τόσα χρόνια ο Βαλβιδας?
gchris7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Τι να μας πει και ο Γουαρδιολας, όταν έχεις ολόκληρο Sir Takis.
Erwdios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μέχρι και ο Sir Takis ξέρει σε ποια θέση παίζει ο Μέσι όμως, εν αντιθέσει με κάτι ξερολάκια των forums που επιμένουν κιόλας. (Και μετά λέει ότι δεν είναι αγαπητικός του Βαλβέρδε, άνθρωπος που αποκαλεί τον παίχτη του Ολυμπιακού Λεμονή, ο οποίος του έφερε τα πρώτα και τελευταία διπλά στην Ευρώπη και έχει ρίξει 2 τεσσάρες στον βάζελο, Sir Takis. Κρίμα που υποστηρίζουμε και την ίδια ομάδα, αλλά είναι προφανές πλέον ποιοι παίρνουν τον Πρωκταθλητή για διάβασμα και ποιοι για σκούπισμα.)
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Με τον Sir Takis βλέπαμε μπάλα επιπέδου Μπάμπη Τεννέ. Τα διπλά στην Ευρώπη αλα βάζελο με γιουρούσια δεν μου λένε κάτι. Με τον Βαλβέρδε πέρσυ όταν είχε στρώσει η ομάδα βλέπαμε μπάλα υψηλού επιπέδου, κάτι το οποίο μάλλον δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ απο ελληνική ομάδα. Στηρίξτε λοιπόν την προσπάθεια που γίνεται, αλλιώς υπάρχει και η Σουλτανοομάδα να δείτε και να απολαύσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις