Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυριο παιζουμε.

Παιδια παρτε χαμπαρι οτι ολες αυτες οι ενδεκαδες που εχετε ολοι στο μυαλο σας ειναι πειραματικες.

Κανονικα στο κεντρο παιζει ο Φεισα που ειναι πολυ καλος και καλυπτει χωρους και βγαζει την ομαδα και μπροστα.

Τωρα δε ξερουμε αυτος που θα παιξει αν τα καταφερνει τοσο καλα.

Επισης στα δεξια πισω παιζει ο Τορο και πιο μπρστα ο Φουστερ.

Ο Τορο παιρνει ολη την πλευρα μονος του και ο Φουστερ κλεινει προς το κεντρο.Τωρα αυτο δε μπορει να γινει γι αυτο και βαζει το Μιραλας δεξια για να κλεισει αυτη την τρυπα.

Εκει που ειχαμε βρει ενα σταθερο ρυθμο με μια καλη ενδεκαδα ηρθαν οι τραυματισμοι και τα χαλασαν ολα...

Δημοσ.

εγω ειμαι μεταξυ C και D, αναλογα με την κατασταση του μικρου. αλλιως αναγκαστικα ας παιξει ο αμπντουν..τι να κανουμε.

Δημοσ.

δε μπορουμε να πουμε πολλα... Μονο ο,τι αποκαλυψε ο Χαρος στο red on air που μιλησε. θα ναι στα 2 πεταλλα, στην 7 θα ναι ενα πολυ μεγαλο πανι, και στης επαρχιας κατι αλλο..

Δημοσ.

Τωρα να πω την κακια μου..

Αυτος ο Βλαβερδε δηλαδη περιμενε την Ντορντμουντ και να τραυματιστει ο Φεισα για να παιξει ο Μακουν?

Ελεος δηλαδη..

Δημοσ.

θα υπαρχει και κορεο, επιτελους, αυριο, ολα τα λεφτα B) B)

Να το χαρειτε ..

Εγω που ειχα κλεισει εισητηρια , μου επαιξε ασχημο παιχνιδι η ζωη και λογω απεργιας των καραβιων δε θα μπορεσω να βρεθω αυριο.

Στην ΠΑΕ μου ειπαν πως θα μου κρατησουν τα χρηματα που κατεθεσα και αν θελω να παω με την Αρσεναλ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φύγανε ...

Έχω δύο εισιτήρια των 50 ευρώ έκαστο στην θύρα 18 σειρά 38.

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm .

Στην τιμή που τα πήρα ,

δεν έρχεται ο κολλητός , άλλοι φίλοι είναι άρρωστοι ή έχουν δουλειές παιδιά σκυλιά γατιά -

μόνος μου δεν πάω με τίποτα- :mad:

τουλάχιστον ας πάει κανένας συμφορουμίτης με κανένα φιλαράκι να το φχαριστηθούν.. ;)

2BAC29A3E803F6FBEE60127BC3C7.png

Επεξ/σία από kfyros
Δημοσ.

Να το χαρειτε ..

Εγω που ειχα κλεισει εισητηρια , μου επαιξε ασχημο παιχνιδι η ζωη και λογω απεργιας των καραβιων δε θα μπορεσω να βρεθω αυριο.

Στην ΠΑΕ μου ειπαν πως θα μου κρατησουν τα χρηματα που κατεθεσα και αν θελω να παω με την Αρσεναλ...

Ευτηχως να λες που σου ειπαν ετσι γιαιτ εχω δει περιπτωση που δεν εδιναν τιποτα.

Δημοσ.

Η 11αδα του Ολυμπιακου αποψε:

Κοσταντσο

Μοντεστο-Μελμπεργκ-Αβρααμ-Μαρκανο

Μακουν-Ορμπαιθ

Μιραλας-Ιμπαγασα-Χολεμπας

Τζιμπουρ

Ευτυχως δεν ξεκιναει Αμπτουν (μακαρι να μην μπει και καθολου).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...