Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στο είχα πει ότι είστε φαβορί με κεκλεισμένων, δεν με άκουγες να κονομήσεις σήμερα. :P

Λίγο άσχετο, γνωστός μου έπαιξε σήμερα 5.000 € στο 0-2 του παο με την αεκ...

Μου είπε να βάλω πρώτο παίκτη που θα σκοράρει σήμερα (δεν τον άκουσα). Και έχει παίξει και 500 € ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει τελικό...

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγο άσχετο, γνωστός μου έπαιξε σήμερα 5.000 € στο 0-2 του παο με την αεκ...

Αυτά τα λένε νωρίτερα ρε. Μόλις τους το πέταξε ο Λαγός (ειρωνία της τύχης :P )

Δημοσ.

ενταξει απλα σημερα δε παιξαμε μπαλα γενικοτερα. ακουω ατολμος ο βαλβερδε κλπ. δηλαδη τι αλλο να εκανε? να εμπενε να παιξει ο ιδιος??

εβαλε τζιμπουρ, ρομενταλ, ζαιρι, φετφατζιδη, μιραλας, παντελιτς, εβγαλε και τον φοθστερ στην ωρα του για να μην κραζουν αυριο

δηλαδη τι αλλο να εκανε? χρησιμοποιησε ολους τους επιθετικογενεις παιχτες που ειχε..νομιζω σημερα μονο οι παιχτες εφτεγαν καθαρα.

Να ειχε αλλαξει το πλανο του ...

Δε γινεται με αυτο το πλανο να γινει ανταγωνηστικος σε υψηλο επιπεδο ...

Γιατι δεν υπαρχει ενας κοφτης στην ομαδα μου λες .. ??

Που κανονικα θα επρεπε να εχεις δυο κοφτες και εναν μπαλαδορο μπροστα τους ...

Αλλα εμεις αλαζουμε το καθεστως και παιζουμε χωρις κοφτη αφου με τις μικρες ομαδες στην Ελλαδα που δεν ασκουν πιεση δε χρειαζεται να εχεις κοφτη ...

Να ομως πως χρειαζεται στα δυσκολα ...

Η ομαδα εχει δημιουργηθει λαθος απο την αρχη ...

Και βλεπω δυσκολο να το αλλαζει ο Βαλβερδε εωσοτου εκτεθει ....

Δημοσ.

πες του οτι με την αμυνα του παναθηναικου δεν βαζουν τετοια στοιχηματα

οποτε εχει τετοια καλα ο φιλος σου, να μας τα λες για να τα παιζουμε.. αναποδα :-D

o συγκεκριμένος παίζει στοίχημα πολλά χρόνια.. Τα 5000 που έχασε τα έχει κερδίσει (στο Βραζιλια - Ακτή Ελεφαντοστού 3-3 είχε βγάλει κάνα εξαχίλιαρο)

Δημοσ.

οποτε εχει τετοια καλα ο φιλος σου, να μας τα λες για να τα παιζουμε.. αναποδα :-D

Εμενα μου μυριζει 1-3 το ματσακιον.Η ΑΕΚ παιζει αφελεστατα και ισως το πληρωσει.

Δημοσ.

Να ειχε αλλαξει το πλανο του ...

Δε γινεται με αυτο το πλανο να γινει ανταγωνηστικος σε υψηλο επιπεδο ...

Γιατι δεν υπαρχει ενας κοφτης στην ομαδα μου λες .. ??

Που κανονικα θα επρεπε να εχεις δυο κοφτες και εναν μπαλαδορο μπροστα τους ...

Αλλα εμεις αλαζουμε το καθεστως και παιζουμε χωρις κοφτη αφου με τις μικρες ομαδες στην Ελλαδα που δεν ασκουν πιεση δε χρειαζεται να εχεις κοφτη ...

Να ομως πως χρειαζεται στα δυσκολα ...

Η ομαδα εχει δημιουργηθει λαθος απο την αρχη ...

Και βλεπω δυσκολο να το αλλαζει ο Βαλβερδε εωσοτου εκτεθει ....

παντως για να νικησει η ομαδα σημερα τον παοκ δεν εφτεγαν οι ελλειψεις....

οσο για τους κοφτες, πρεπει να φυγουν οι ντουντου,ουρταδο και να ερθει ενας και καλος

Δημοσ.

o συγκεκριμένος παίζει στοίχημα πολλά χρόνια.. Τα 5000 που έχασε τα έχει κερδίσει (στο Βραζιλια - Ακτή Ελεφαντοστού 3-3 είχε βγάλει κάνα εξαχίλιαρο)

Εχει κοννε? αδυνατο να παιζεις τετοια ποσα ακομα και να σου το λενε

Δημοσ.

Μονο ενας ... ???? exclamation.png

δεδομενου οτι η ομαδα παιζει με 1 καθαρο κοφτη και οτι φετος δεν πηγαμε ευρωπη, πιστευω η ομαδα απο αποψη δυναμικου ειναι κομπλε. για του χρονου τωρα, ειναι αλλη κουβεντα γιατι θα χρειαστουμε 2 καλα αμυντικα χαφ και εναν αντικατασταστη του ιμπαγασα γιατι δε ξερω αν του χρονου θα εχει την ιδια αποδοση.

σημερα αυτο που εφτεγε κατ'εμε ηταν ο νωθρος και χωρις παθος για προκριση τροπος παιχνιδιου.

οσο για τα αμυντικα χαφ, στην αρχη της σαιζον υπολογιζαν οτι ο ουρταδο που ηρθε με "περγαμινες" θα ηταν απροσπελαστος και οτι ο ντουνοτυ θα εβρισκε τον παλιο καλο εαυτο του. ομως τιποτα απο αυτα δε συνεβει...

Δημοσ.

Εχει κοννε? αδυνατο να παιζεις τετοια ποσα ακομα και να σου το λενε

έχει την αρρώστια του στοιχήματος.. Γενικά όλα τα τυχερά παιχνιδια τον έκλουν.. Καλό παιδί και μακάρι να του "περάσει" γιατί κάτι τέτοιοι συνήθως καταστρέφονται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...