alexis333 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Εχει ο καιρος γυρισματα Προσεχε τι λες Καστιγιο γιατι το Καλοκαιρι αν δε σε κρατησει ο Αρης σε βλεπω να παρακαλας να γυρισεις παλι στον Ολυμπιακο και να τρως μια πορταρα απο εδω εως το Βικελιδης γι αυτες σου τις δηλωσεις ...
Erwdios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Τι λέει το καινούριο σας σύνθημα? Γαύρος θρησκεία αστυνομία.......? Πόσο πονάει, όταν ο μπάτσος βαράει...
Dropsreef Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Τι λέει το καινούριο σας σύνθημα? Γαύρος θρησκεία αστυνομία.......? Έχουμε παίξει Καυτανζόγλειο,έχουμε παίξει Οακα και σε όλες τις επαρχιακές πόλεις χωρίς να υπάρχει λόγος για κινητοποίηση της Αστυνομίας σε τέτοιο βαθμό οπως χθες και προχθες. Μήπως λοιπόν ηθικός αυτουργός για μία τέτοια κινητοποιήση ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός ?
SlimData Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ψάχνεις για ηθικό αυτουργό? Ζήτησες προστασία και ξεσηκώθηκε όλη η αστυνομική δύναμη μακεδονίας-θράκης. Βαρέσανε προσοχή κατ'ευθείαν. Τυχαίο? Τέλος πάντων, εντελώς χιουμοριστικά το είπα.. Ας μην το πολυψάξουμε, όχι όσο με αφορά τουλάχιστον..
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Εχει ο καιρος γυρισματα Προσεχε τι λες Καστιγιο γιατι το Καλοκαιρι αν δε σε κρατησει ο Αρης σε βλεπω να παρακαλας να γυρισεις παλι στον Ολυμπιακο και να τρως μια πορταρα απο εδω εως το Βικελιδης γι αυτες σου τις δηλωσεις ... ελα ρε σιγα. δε πρεπει να πουλησει και λιγο οπαδιλικι?? Εχει ο καιρος γυρισματα Προσεχε τι λες Καστιγιο γιατι το Καλοκαιρι αν δε σε κρατησει ο Αρης σε βλεπω να παρακαλας να γυρισεις παλι στον Ολυμπιακο και να τρως μια πορταρα απο εδω εως το Βικελιδης γι αυτες σου τις δηλωσεις ... ελα ρε σιγα. δε πρεπει να πουλησει και λιγο οπαδιλικι??
Chris_85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη σε 2 χρονια θα ονειρευεσαι δικαια τελικο Champ.League??Αλλο αθλημα θα βλεπουμε.Μαλλον εσυ νομιζεις οτι βλεπεις ποδοσφαιρο στην Ελλαδα.Τα ονειρα τζαμπα ειναι βεβαια οποτε μια χαρα σε βλεπω.Θα την βγαλεις ανετα και την επομενη δεκαετια με διαφορα ονειρα. Ωρες ωρες καταλαβαινω οτι τα ελληνικα ειναι δυσκολη γλωσσα.. Το μηνυμα πηγαινε σε οσους κραζουν τον Βαλβερδε. Τωρα εσυ πως καταλαβες οτι εγω ονειρευομαι τελικο Τσ.Λ. και οτι λεω οτι παιζεται μπαλα στην Ελλαδα.. Αποριας αξιο.
kanesaxo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ελα ρε σιγα. δε πρεπει να πουλησει και λιγο οπαδιλικι?? ελα ρε σιγα. δε πρεπει να πουλησει και λιγο οπαδιλικι?? aκριβως...αν δε πουλησεις οπαδιλικι στο σουπερΤΡΙΑ δε παιζεις στον αρη. Βλέπε κοκε!
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 http://www.gavros.gr/default.aspx?id=102594&nt=108 Εχω στεναχωρηθει γμτ. Ελπιζω ο παιχταρας να γυρισει δυνατος Sent from my iPhone using Insomnia
Alxnks Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 αυτο πως σας φαινεται; Την απίθανη γιόμα να πνίγεις, αν θες σαν τον Καρνέζη να γίνεις
mitsikas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν και δεν είμαι Olympique de Pirée, εύχομαι ο Βαλβέρδε να πάει καλά, όχι επειδή με νοιάζει, αλλά επειδή δεν θέλω να σταματήσω να βλέπω την ξανθιά μεταφράστρια του γαύρου. Ή το πολύ πολύ θέλω να φέρνετε μόνο Ισπανούς παίκτες και προπονητές για να μη μείνει άνεργο το κορίτσι
EKTELESTES Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 αυτο πως σας φαινεται; Την απίθανη γιόμα να πνίγεις, αν θες σαν τον Καρνέζη να γίνεις :lol: χαχαχαχαχαχα !! Έγραψε λέμε!! http://www.youtube.com/watch?v=GaLVCRMpMjs
vlachaquito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν και δεν είμαι Olympique de Pirée, εύχομαι ο Βαλβέρδε να πάει καλά, όχι επειδή με νοιάζει, αλλά επειδή δεν θέλω να σταματήσω να βλέπω την ξανθιά μεταφράστρια του γαύρου. Ή το πολύ πολύ θέλω να φέρνετε μόνο Ισπανούς παίκτες και προπονητές για να μη μείνει άνεργο το κορίτσι thumbs up για την μεταφραστρια, δεν χανω συνεντευξη του βαλ/φουστερ/ριερα και περιμενω και χαβιτο το καλοκαιρι χοχοχο Εχουμε κανενα φβ??? :-D :-D
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 «Φεύγει το καλοκαίρι ο Ρόμενταλ» Στο καλο αλλωστε δεν τον ειδαμε και ποτε Ας παρει μαζι και 5-6 αλλους περιπατητες http://www.sport-fm.gr/article/456881 Ειπε και κατι σωστο Οταν παιρνουν παικτες να κοιτανε και ποιος ειναι φιλοτιμος και δουλευταρας (Μοντεστο Μελμπεργκ) Καποτε πρεπει να μαθουμε να ψωνιζουμε και οχι να κουβαλαμε το καθε κουμασι με ενα καραβι λεφτα
Alxnks Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 τωρα..πως καταφεραμε να βγαλουμε το επι χρονια βασικο δεξι εξτρεμ της εθνικης τους, πολυβραβευμενο τα τελευταια χρονια (και πολυ καλο παικτη και κατα την προσωπικη μου αποψη)...περιπατητη, αμπαλο κτλ... μπραβο μας! αν εμεις δεν καταφεραμε να τον αξιοποιησουμε οπως μπορει να παιζει, πιστευω δεν φταιει ο παιχτης! οπως επισης πιστευω οτι δεν φταιει ο ρομενταλ αν ο ντουντου και ο ουρταδο παιζουν ενα παιχνιδι και ειναι τραυματιες για τα επομενα 10!
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν ειναι καλοι παικτες και δεν παιζουν τοτε μαλλον φτιαει ο προπονητης
Προτεινόμενες αναρτήσεις