panosno1com Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 eblepa ενα γαμάτο χωρις κολληματα κασταλμπα.tv και ξαφνικα πεταει μηνυμα και το κλεισανε λεει λογω copyrights κατι τετοιο βλεπω το http://lostv.net/ch2.html δλδ τι βλεπω ,προσπαθω να δω
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μιραλας αγορι μου αν θες βαζεις και κανα γκολ. Αν θελεις, δε σε πιεζω...
EKTELESTES Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Το πιο μονόπλευρό ντέρμπι που θυμάμαι εδώ και χρόνια. Τρομερά άδικο αποτέλεσμα, πόρνη μπάλα μαζί με επιπολαιότητες.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 3 χρονων εισαι?Λεω ,μηπως θυμασαι πριν 3 χρονια ,που σας ειχαμε πατησει και μας κανατε μια φαση με τον νταρμπισιρ και κερδισατε? Είχες κάνει 23-6 τελικές;; Δώσε στατιστικά. Ούτε και στην 4αρα που χατε αρπάξει και ήσασταν για 8αρα, δεν είχαμε κάνει τόσες τελικές. Ευχαρίστησε τον θεό /αλλάχ τώρα και άσε τα άλλα.
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Άδικο αποτέλεσμα δεν το χαρακτηρίζεις κατά την γνώμη μου. όποτε ήθελαν τα βλαμμένα μας κάναν έφοδο. Τσάμπα "φοβήθηκαν".
Anubis13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Είχες κάνει 23-6 τελικές;; Δώσε στατιστικά. Ούτε και στην 4αρα που χατε αρπάξει και ήσασταν για 8αρα, δεν είχαμε κάνει τόσες τελικές. Ευχαρίστησε τον θεό /αλλάχ τώρα και άσε τα άλλα. Παρε παικτες που να βαζουν την μπαλα στο πλεκτο ωστε σε 23 ευκαιριες να βαζεις 15 γκολ. Δοξα το θεο λεφτα εχει ο προεδρος.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Παρε παικτες που να βαζουν την μπαλα στο πλεκτο ωστε σε 23 ευκαιριες να βαζεις 15 γκολ. Δοξα το θεο λεφτα εχει ο προεδρος. :lol:
margaritagr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πλασματικο σκορ, κοιμηθηκε ο Θεος και πηραν οι αλλοι βαθμο. Καλυτερη ομαδα εχουμε, λιγο την επιπολαιοτητα να προσεξουμε και θα το παρουμε
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Πλασματικο σκορ, κοιμηθηκε ο Θεος και πηραν οι αλλοι βαθμο. Καλυτερη ομαδα εχουμε, λιγο την επιπολαιοτητα να προσεξουμε και θα το παρουμε Νομίζω πως έχεις άδικο. Ο Ο.Σ.Φ.Π. έπαιξε όπως πάντα. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου καλός σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του φέτος. Αν και όποτε πίεζε σωστά στο κέντρο... Καλύτερους παίκτες μπορεί να έχετε, ναι. Καλύτερη ομάδα... Μένει να το αποδείξετε.
dismemberer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Τι γκαντεμια ειναι αυτη φετος ρε γαμω. Κινδυνεουμε να παμε στη Γαλλια χωρις Ιμπαγασα, Μακουν.
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Ο Ιμπαγάσα γιατί; Αφού προληπτικά δεν έμεινε εκτός; Οι γιατροί λένε είναι οκ. Καλά, όλοι έξω έχετε βγει (σας μένουν φράγκα; :P ); Θα πούμε καμιά κουβέντα;
margaritagr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Η εισοδος του Αμπντουν ηταν τρελλη εμνευση, τελειωσε το ματς. Αντε να μη πω ρε βαλβερδε!! Που εχω αδικο καλε?? καλυτεροι δεν ημαστε σημερα??
dismemberer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Αν ειναι ποτε δυνατον, μολις ακουσα στο σπορφμ και για Ορμπαιθ, αμφιβολος με τη Μαρσειγ. Firewalker εχω την εντυπωση οτι δε θα παιξει ο Ιμπα στη Γαλλια, μακαρι να βγω ψευτης
firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Η εισοδος του Αμπντουν ηταν τρελλη εμνευση, τελειωσε το ματς. Αντε να μη πω ρε βαλβερδε!! Που εχω αδικο καλε?? καλυτεροι δεν ημαστε σημερα?? Ναι, καλύτεροι ήσαστε σήμερα. Αυτό ομως δεν κάνει κάποια ομάδα γενικά καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις