Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξενερα ρε φουστη μου. Ας μην αρχίσουμε όμως την γκρίνια πάλι ρε παίδες.

3 μεταγραφές τα Χριστούγεννα οπωσδήποτε. Τέρμα, Αντι-Ιμπαγασα, ακραίο. Πρέπει να τα σκάσει χοντρά ο πρόεδρος, τόσα λεφτά πήρε από Ριερα, και CHL.

Δημοσ.

Ο Περόνε έγινε Ν'Ντοι και ο Μέγιερι Τζόρβας. :devil:

Δεν υπάρχει παίχτης Μαρκάνο ως κεντρικός αμυντικός.

Καιρό είχαν να πονέσουν τόσο πολύ τα μάτια μου απο τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

0/2 με τα παραρτήματα μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε.

Άσχετο αλλά ο Κύρκος δεν θυμίζει το παρατράγουδο Γιώργο Ταμπάκη :ρρρ

Δημοσ.

τερμα, αντι-ιμπαγασα, αριστερο εξτρεμ και ενα αμυντικο χαφ. στο φεισα δεν μπορουμε να στηριζομαστε. εχουμε Μοδεστο, ορμπαιθ μονο... εχουμε γεμισει σαπακια που τραυματιζονται συνεχεια. και στοπερ τι εχουμε;;; τον τραγικο μαρκανο (οποτε επαιξε) η τον γερο-Μελμπεργκ που λογικο ειναι στα 34 να τραυματιζεται...

Δημοσ.

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα Μακούν, Φέισα, Ιμπαγάσα, Γέστε, Ορμπάιθ και τώρα... Μέλμπεργκ!τι να πεις τωρα...

Δημοσ.

http://fimotro.blogs...-post_1805.html

http://fimotro.blogs...-post_5065.html

Τι αλλη παπαρια θα διαβασουμε

Λογικο μου ακουγεται ...

Μια ψυχη απο απ το insomnia που ειχε infos απο μεσα ελεγε πως εχουμε κλεισει Λεμονη ...

Δε θα μου φανει περιεργο αν φυγει ο Βαλ...

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

αν φυγει ο Ερνεστο τελειωσαμε για φετος.

καναμε μια ηττα,μια ασχημη βραδια.τα τελευταια παιχνιδιαπαιζαμε πολυ καλη μπαλα αλλα σημερα μαλλον χαλαρωσαν τα παλικαρια κ τον φαγανε.αλλα μην αλλαζουμε προπονητη με την 1 ηττα

Δημοσ.

Το πρωταθλημα δεν εχει χαθει και παλι θα το παρουμε

Απο κει και περα εγιναν αρκετες λαθος μεταγραφες και εκει πρεπει να αποδοθουν ευθυνες σε οποιους τις εκαναν

Δημοσ.

Το πρωταθλημα δεν εχει χαθει και παλι θα το παρουμε

Απο κει και περα εγιναν αρκετες λαθος μεταγραφες και εκει πρεπει να αποδοθουν ευθυνες σε οποιους τις εκαναν

Ο Βαλβερδε εκανε καποιες λαθες μεταγραφες ...

Αυτο ειναι στα μειον του.

Το ξερουν ακομα και οι πιο φανατικοι φιλοι του ..

Δημοσ.

Αστεία εμφάνιση. Δεν θυμάμαι χειρότερο Ολυμπιακό απο το 2005 και μετά. Τι άλλο να πώ; Άλλη μια τέτοια γκέλα και bye-bye οριστικά το πρωτάθλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...