kanesaxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Θα έπρεπε να ντρέπεστε, που προσπαθήσατε με βουτιές να μπείτε ξανά στο παιχνίδι. Βλ. μιραλάς/παπαδόπουλο. Δεδομένης της ομάδας σας και του μπάτζετ αυτής, απλά ντροπή. Οπως και να'χει, δε νομίζω πως θα χάσετε το πρωτάθλημα. Υ.Γ. ο βαλβέρδε,δεν έχει κάνει λάθος μεταγραφές,μιας και εγώ πιστεύω πως πρώτα κοιτάει τη τσέπη του (μέσω των μάνατζερ) κι έπειτα τα υπόλοιπα.
margaritagr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 οι παιχτες εχουν το μυαλο τους μονο στην Ευρωπη, και προπονητης στιβαρος να τους μαζεψει τα μυαλα δεν υπαρχει. Τα περι κουρασης ισχυουν, μεχρι ενα σημειο ομως. Για τετοια ασχημη εμφανιση καμια κουραση δεν ευθυνεται!
likos222 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 πολλες καρτες πεσαν παντως 10 αμα θυμαμαι καλα
alexis333 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Υ.Γ. ο βαλβέρδε,δεν έχει κάνει λάθος μεταγραφές,μιας και εγώ πιστεύω πως πρώτα κοιτάει τη τσέπη του (μέσω των μάνατζερ) κι έπειτα τα υπόλοιπα. Εχεις πληροφοριες ? Πες μας κι εμας να ξερουμε ....
gchris7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Για εμένα και στα δυο γκολ ο Μεγερι φέρει τεράστια ευθύνη. Ακόμα και στο πεναλτι, χειρότερο πέσιμο δεν έχω ξανά δει. Εντωμεταξύ ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι τερματοφύλακες πιάνουν τα άπιαστα και κάνουνε ΠΑΝΤΑ εξαιρετικές εμφανίσεις με Ολυμπιακό φέτος. Είναι να μην τρελαίνεσαι ρε φουστη μου? Τεσπα εγώ δεν κοιτάζω κούραση, απουσίες και τέτοια. Μια κακή εμφάνιση ήταν και πάμε παρακάτω. Θα έρθουν οι γκέλες και για τον ΠΑΟ, δεν αγχώνουμε ακομα.
likos222 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 για επιστροφή Μπάγεβιτς μετά το άδειασμα Βαλβέρδε μιλούν στελέχη του Ολυμπιακού τι λετε αληθευει?
kanesaxo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εχεις πληροφοριες ? Πες μας κι εμας να ξερουμε .... Εννοώ αυτό που οι αντικειμενικοί ολυμπιακοί γνωρίζουν/βλέπουν. Πως ο βαλβέρδε πρώτα είναι "μάνατζερ", δηλαδή κοιτάει να τα κονομήσει απο μεταγραφές και μετά να προπονήσει. Ο βαλβέρδε και προφανώς κάποιοι παρατρεχάμενοι. Εκμευταλλεύεται τη τυφλή εμπιστοσύνη μαρινάκη και κάνει ότι οικονομική ατασταλία γουστάρει,χωρίς να του τα χώνει κανείς. Οπως ακριβώς και ο μπάγιεβιτς (στο τομέα μανατζεριλίκι εννοώ,δεν τους συγκρίνω σα προπονητές).
alexis333 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εννοώ αυτό που οι αντικειμενικοί ολυμπιακοί γνωρίζουν/βλέπουν. Πως ο βαλβέρδε πρώτα είναι "μάνατζερ", δηλαδή κοιτάει να τα κονομήσει απο μεταγραφές και μετά να προπονήσει. Ο βαλβέρδε και προφανώς κάποιοι παρατρεχάμενοι. Εκμευταλλεύεται τη τυφλή εμπιστοσύνη μαρινάκη και κάνει ότι οικονομική ατασταλία γουστάρει,χωρίς να του τα χώνει κανείς. Οπως ακριβώς και ο μπάγιεβιτς (στο τομέα μανατζεριλίκι εννοώ,δεν τους συγκρίνω σα προπονητές). Οπως ηταν και ο Λινεν οταν εφερε τον Χολεμπας ... Και σε ξαναρωταω εχεις πληροφοριες ή απλα υποθετεις ?? Αν παμε με υποθεσεις τοτε κι εγω υποθετω πως απλα διαλεγει παιχτες που τους ξερει γιατι θα ειναι πιο ευκολο να δουλεψει ... Ξερει τι θα παρει απο αυτους και γνωριζει τι μπορει να κανουν στο γηπεδο... Ο καθενας μπορει να κανει οτι υποθεση γουσταρει ...
firewalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ακόμη και στο -5 για εμένα είστε καθαρό φαβορί. Αν βρεθούν χρήματα για τον Παναθηναϊκό που σε 1~2 μήνες δεν θα έχουν ούτε για ζεστό νερό το συζητάμε.
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Πολυ περιεργη ηττα παντως ,που ειδα τις φασεις.Και ο τρομοκρατης εχασε τα αχαστα.Δεν ξερω.....
adi32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 σωστος αν και δε θελω να πιστευω τετοια ο τρομοκρατης λες και προσπαθουσε να σουταρει εξω ειδικα το πρωτο θα το εβαζε και γιαγια
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Πολυ περιεργη ηττα παντως ,που ειδα τις φασεις.Και ο τρομοκρατης εχασε τα αχαστα.Δεν ξερω..... εγω ειχα καποιες (σοβαρες) αμφιβολιες μετα το ματς με τον οφη... κι επειδη ειχα ακουσει διαφορα πριν απο καιρο...δε ξερω... Ελπιζω απλα να ειναι ιδεα μου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 εγω ειχα καποιες (σοβαρες) αμφιβολιες μετα το ματς με τον οφη... κι επειδη ειχα ακουσει διαφορα πριν απο καιρο...δε ξερω... Ελπιζω απλα να ειναι ιδεα μου. Για πες
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τι να πω ρε συ midi πολλα ακουγονταν, καταλαβαινεις οτι δε μπορω να γραψω τι ακριβως και για ποιον.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Τι να πω ρε συ midi πολλα ακουγονταν, καταλαβαινεις οτι δε μπορω να γραψω τι ακριβως και για ποιον. Πες χωρις να αναφερεις ονοματα. Πχ ακουστηκε οτι Χ παιχτης σας τα παιρνει σε αγωνες για να κανει γκελες? (δε λεμε αν ειναι αμυντικος επιθετικος η τερμας). Ακουστηκε οτι ειναι στημενο το πρωταθλημα? Παιζουν στα στοιχηματα ηττα του ΟΣΦΠ? Εξηγα λιγο γενικα τι ακουγεται στην πιατσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις