Sred Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Οταν μάθεις να μετράς, τα ξαναλέμε. Αν ένα ποστ ειναι ίσο με 5 πάω πάσο. Επίσης, το φόρουμ δεν είναι αμιγώς αθλητικό. Σαν πολλοί διάττοντες αστέρων των ποστ μαζευτήκατε. Στο θέμα μας. Αν θέλαμε να στήσουμε κώλο στο βάζελο, νομίζεις πως θα το κάναμε τόσο επιδεικτικά; θα κάναμε τη παλαβή μέχρι το 90' παρά και τσούπ θα το τρώγαμε. Νομίζεις πως μια ομάδα που θέλει να στήσει ένα ματς να το κάνει τόσο απροκάλυπτα; με 70% κατοχή ο βαζελος μέσα στη τουμπα; Δε νομίζω. Ηταν απλά ένα κάκιστο παιχνίδι,πήραμε τα 3 μας και τέλος. Η δική μου ομάδα, έχει πλέον χαμηλό ταβάνι,δεδομένης της κατάστασης. Με αυτό πορευόμαστε και αυταπάτες δεν έχουμε. Κάποιοι τουλάχιστο. Αντιθέτως... Ουτε μετρησα τα ποστ ουτε ειπα το ενα ποστ ειναι ισο με ενα..Eσυ τα λες αυτα μονος σου.. Το φορουμ και βεβαια δεν ειναι αμιγος αθλητικο αλλα αυτο τι σχεση εχει..?? Σου ανηκει το φορουμ? Εισαι Μods..? Η Υπραχει καποιος ορος σρο στο faq που να λεει οτι απαγορευεται να ποσταρουμε ΜΟΝΟ στα "Αθλητικα". Αν εισαι κατι απο τα παραπανω τοτε δεχομαι οποιαδηποτε παρατήρηση..ειδαλως Σαν πολλοι διατοτντες αστερων μαζευτηκαμε..? Χαχαχαχαχ..αυτα πες τα σε κανα καινουργιο μελος οχι σε εμενα.. Τωρα για την ομαδα σου.. Με τον βαζελο απλα καθησατε στο χαλαρο..Αν ειμασταν εμεις το παθος αλλαζει. Γνωστη νοοτροπια χρονια τωρα! Αντε και καλη συνεχεια στο Forum σου...
firewalker Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Όχι, να μου πείτε ειλικρινά. Είναι ή δεν είναι; Επιστροφή Σάββα στο λιμάνι! http://www.gazzetta.gr/article/item/245117-epistrophe-savva-sto-limani
kanesaxo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Rest my case πιτσιρίκο,γιατί βγήκαμε εδώ και ώρα οφτόπικ. Μείνε λοιπόν σε ένα φόρουμ τεχνολογίας στο "αθλητικά" και το "κονσόλες". Ξοδεύω το ιντερνετικό μου "σάλιο" jumpa.
Sred Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Rest my case πιτσιρίκο,γιατί βγήκαμε εδώ και ώρα οφτόπικ. Μείνε λοιπόν σε ένα φόρουμ τεχνολογίας στο "αθλητικά" και το "κονσόλες". Ξοδεύω το ιντερνετικό μου "σάλιο" jumpa. Xε.. Οχι και πιτσιρικο..μην λεμε και οτι μας κατεβει. Για να εχει το φορουμ "Αθλητικα" και "Κονσολες"...καποιος ειναι ποιο εξυπνος απο εσενα. Αντε στο καλο... Όχι, να μου πείτε ειλικρινά. Είναι ή δεν είναι; http://www.gazzetta.gr/article/item/245117-epistrophe-savva-sto-limani Με χιλια τον παω! Πολυ καλη κινηση.
vlachaquito Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Με χιλια τον παω! Πολυ καλη κινηση. Και καπου εδω οτιδηποτε εχεις γραψει η θα γραψεις, εχασε μονομιας καθε ενδιαφερον...
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Sorry αλλα ποτε ακριβως κουραστηκαν ο Μονχε, ο Μαρκανο, ο Μανιατης, ο Φουστερ και ο Παντελιτς? Οκ, ειχαν αγωνα στη Μασσαλια την Τεταρτη αλλα αν ειναι, επαγγελματιες αθλητες επειδη επαιξαν 4 μερες πριν να κουραζονται χωρις να εχουν πανω απο 2-3 παιχνιδια σερι, και ειδικα οταν ειμαστε μολις στο 1/3 της σεζον να το κλεισετε το μαγαζι. Δηλαδη τον Γεναρη τι θα γινεται? Δεν λεω οτι δεν εδωσαν πολλα στη Γαλλια, αλλα τι διαολο, γιαυτο πληρωνονται, και σιγα το ζητημα που επαιξαν 2ο σερι ματς σε 4 μερες. Μονο ο Αβρααμ, ο Μιραλας και ο Τζιμπουρ απο την 11αδα σας στην Τριπολη εχουν πολλα ματς σερι. Στο φιναλε, φαγατε 2 γκολ απο τον Μεγερι, τι κουραση να υπαρχει. Έλα μωρέ τώρα μια ζωή δικαιολογίες από ανθρώπους που δε βλέπουν ποδόσφαιρο και δεν έχουν μάθει να σκέφτονται ποδοσφαιρικά. Οι λόγοι είναι πάντα "ποδοσφαιρικοί", σπάνια είναι η κούραση, ο καιρός, η ατυχία, η διαιτησία και δε ξέρω γω τι άλλο. Έχεις ένα συγκεκριμένο αντίπαλο, με συγκεκριμένη διάταξη, εσύ συγκεκριμένους παίχτες και επιλέγεις συγκεκριμένο σύστημα που βλέπεις ότι δεν τραβάει! WTF? Τα έχω ξαναπεί, ακόμα και στο manager στο ημίχρονο το αλλάζεις. Ομοίως για τη Μπάρτσα, μήπως εκεί κουράστηκε κανείς; Όχι απλά πειραματίζεται ο άλλος αλλάζοντας το 4-3-3 σε 3-4-3 και διαλύει τη συνοχή της ομάδας και κυρίως την άμυνα. Αλλά σιγά μην κάτσουμε να κουράσουμε το μυαλουδάκι μας με τέτοια. Πιο εύκολο δεν είναι να τα ρίξουμε στην κούραση, στον τερματζή, στο φούφουτο;
DKNI Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Bασικα πουλαει περισσοτερα φυλλα στα προβατα Ασε που σαν λαος, ειμαστε ανθρωποι που δεν μας νοιαζει να πετυχουμε, εφοσον εχουμε ετοιμη δικαιολογια για την αποτυχια Κοιτα να δεις τι θα ανακαλυψουν οι δικες μας μολις χτυπησει ή βγει με καρτες κανας Λετο ή κανας Κουινσι και ερθει η 1η γκελα. Θα κανουμε τους τυφλους στο οτι εχουμε 11-12 παικτες που παιζουν καλα και οι αλλοι 8 ειναι για σφαλιαρες
margaritagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Όχι, να μου πείτε ειλικρινά. Είναι ή δεν είναι; http://www.gazzetta.gr/article/item/245117-epistrophe-savva-sto-limani Τι να πω νομιζα.οτι.ειχαμε.ξεμπερδεψει. Παντως περα απο.τον γραφικο του χαρακτηρα ισως κανει καλο γιατι θα τραβηξει κανα αυτι που λεει ο λογος. Διβασα σημερα μια.μινι του συνεντευξη που ειπε και για τη διαιτησια. Οντως στον Αβρααμ ηταν πεναλτι αλλα καλυτερα ν ασχοληθει με την εικονα της ομαδας.
gchris7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έλα μωρέ τώρα μια ζωή δικαιολογίες από ανθρώπους που δε βλέπουν ποδόσφαιρο και δεν έχουν μάθει να σκέφτονται ποδοσφαιρικά. Οι λόγοι είναι πάντα "ποδοσφαιρικοί", σπάνια είναι η κούραση, ο καιρός, η ατυχία, η διαιτησία και δε ξέρω γω τι άλλο. Έχεις ένα συγκεκριμένο αντίπαλο, με συγκεκριμένη διάταξη, εσύ συγκεκριμένους παίχτες και επιλέγεις συγκεκριμένο σύστημα που βλέπεις ότι δεν τραβάει! WTF? Τα έχω ξαναπεί, ακόμα και στο manager στο ημίχρονο το αλλάζεις. Ομοίως για τη Μπάρτσα, μήπως εκεί κουράστηκε κανείς; Όχι απλά πειραματίζεται ο άλλος αλλάζοντας το 4-3-3 σε 3-4-3 και διαλύει τη συνοχή της ομάδας και κυρίως την άμυνα. Αλλά σιγά μην κάτσουμε να κουράσουμε το μυαλουδάκι μας με τέτοια. Πιο εύκολο δεν είναι να τα ρίξουμε στην κούραση, στον τερματζή, στο φούφουτο; Κούραση για κάποιους παίχτες σίγουρα υπάρχει. Τζιμπουρ, Μιραλας, Χολεμπας παίζουν και τρέχουν ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν. Ειδικά ο Τζιμπουρ τον έβλεπες ότι από ένα σημείο και μετά του έχει βγει η γλώσσα. Γενικά όμως η κούραση δεν μπορεί να είναι η μόνη δικαιολογία, όπως και το σύστημα δεν μπορεί να είναι η μόνη δικαιολογία, στο ημίχρονο άλλωστε έβαλε τον Παντελιτς δίπλα στον Τζιμπουρ, επίσης έβαλε τον "παιχταρα" όπως λέγανε πολύ εδώ μέσα, Μονχε. Η γνώμη μου είναι ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Κούραση και τραυματισμοί κάποιων σημαντικών παιχτών. Πήξιμο της ομάδας από τα συνεχή δύσκολα ματς. Γκίνια - ανικανότητα στο τελείωμα των φάσεων. Κακή απόδοση κάποιων παιχτών. Μπαίνουν στο ματς με κακή νοοτροπία, κάτι που είναι ευθύνη του Βαλβερδε. Επίσης μην ξεχνάμε ότι μπάλα παίζει και ο αντίπαλος. Το μόνο που δεν αποτελεί δικαιολογία είναι η διαιτησία. Δεν θέλει και πολύ να κάνεις μια γκέλα...
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Κούραση για κάποιους παίχτες σίγουρα υπάρχει. Τζιμπουρ, Μιραλας, Χολεμπας παίζουν και τρέχουν ασταμάτητα από την αρχή της σεζόν. Ειδικά ο Τζιμπουρ τον έβλεπες ότι από ένα σημείο και μετά του έχει βγει η γλώσσα. Γενικά όμως η κούραση δεν μπορεί να είναι η μόνη δικαιολογία, όπως και το σύστημα δεν μπορεί να είναι η μόνη δικαιολογία, στο ημίχρονο άλλωστε έβαλε τον Παντελιτς δίπλα στον Τζιμπουρ, επίσης έβαλε τον "παιχταρα" όπως λέγανε πολύ εδώ μέσα, Μονχε. Η γνώμη μου είναι ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Κούραση και τραυματισμοί κάποιων σημαντικών παιχτών. Πήξιμο της ομάδας από τα συνεχή δύσκολα ματς. Γκίνια - ανικανότητα στο τελείωμα των φάσεων. Κακή απόδοση κάποιων παιχτών. Μπαίνουν στο ματς με κακή νοοτροπία, κάτι που είναι ευθύνη του Βαλβερδε. Επίσης μην ξεχνάμε ότι μπάλα παίζει και ο αντίπαλος. Το μόνο που δεν αποτελεί δικαιολογία είναι η διαιτησία. Δεν θέλει και πολύ να κάνεις μια γκέλα... Διαφωνω και εμμενω στις τακτικες και τα συστηματα. Σκακι ειναι το ποδοσφαιρο και οι παικτες σου τα πιονια. Και μαλιστα μπορεις να αλλαξεις ορισμενα πιονια με καποια αλλα ή ολοκληρη τη διαταξη. Βλεπεις απο το πρωτο λεπτο οτι δε βγαζεις φαση, δεν παει τιποτα καλα, δεν ελεγχεις το κεντρο, το ρυθμο, τιποτα απολυτως. Τι κανεις; Το σταυρο σου; Κατι κανεις. Και δεν ηταν η κουραση δυο η τριων παιχτων, ηταν συνολικο το προβλημα. Το πρωτο πραγμα που εμαθα για τη μπαλα ειναι οτι συστημα>ατομο. Πετα τον Μεσι σε εναν αχταρμα οπως η εθνικη Αργεντινης (στα χαφ αντι για μπροστα) και δες τα αποτελεσματα. Τα συστηματα δεν ειναι δικαιολογια, ειναι το Α και το Ω, ειναι η πεμπτουσια του αθληματος. Και καπου εδω μπαινει στην κουβεντα ο προπονητης...
Sred Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Και καπου εδω οτιδηποτε εχεις γραψει η θα γραψεις, εχασε μονομιας καθε ενδιαφερον... Αν το εβριζα η ελεγα δεν τον θελω θα ειχε ενδιαφερον ετσι..?
vlachaquito Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 τι να σου πω φιλε μου, αν γουσταρεις αυτο το ατομο, που μονο κακο κανει στην ομαδα σου, τοτε suit yourself Τον ακουσες μολις τωρα στο ραδιοφωνο?? -5 και αμεσως πιπιλα για διαιτησια... αυτο φταιει, μπραβο... απο ομαδα αυτο το ατομο μετατρεπει τον ολυμπιακο σε ομαδουλα που φωναζει για διαιτησιες (και χωρις να εχεις δικιο)
Sred Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 τι να σου πω φιλε μου, αν γουσταρεις αυτο το ατομο, που μονο κακο κανει στην ομαδα σου, τοτε suit yourself Τον ακουσες μολις τωρα στο ραδιοφωνο?? -5 και αμεσως πιπιλα για διαιτησια... αυτο φταιει, μπραβο... απο ομαδα αυτο το ατομο μετατρεπει τον ολυμπιακο σε ομαδουλα που φωναζει για διαιτησιες (και χωρις να εχεις δικιο) Οχι δεν τον ακουσα...Εγω δεν στεκομαι στις διατησιες που εχει πει και στο παρελθον. Εγω στεκομαι οτι κραταει τα αποδυτιρια ξερει να φτιαχνει ψυχολογια οσο κανενας αλλος στον Ολυμπιακο και απο το να βγαινει να μιλαει ο χονδρος προτιμο τον Σαββα.. Πιστευω να καταλαβαινεις τι ενενοω..
gchris7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Διαφωνω και εμμενω στις τακτικες και τα συστηματα. Σκακι ειναι το ποδοσφαιρο και οι παικτες σου τα πιονια. Και μαλιστα μπορεις να αλλαξεις ορισμενα πιονια με καποια αλλα ή ολοκληρη τη διαταξη. Βλεπεις απο το πρωτο λεπτο οτι δε βγαζεις φαση, δεν παει τιποτα καλα, δεν ελεγχεις το κεντρο, το ρυθμο, τιποτα απολυτως. Τι κανεις; Το σταυρο σου; Κατι κανεις. Και δεν ηταν η κουραση δυο η τριων παιχτων, ηταν συνολικο το προβλημα. Το πρωτο πραγμα που εμαθα για τη μπαλα ειναι οτι συστημα>ατομο. Πετα τον Μεσι σε εναν αχταρμα οπως η εθνικη Αργεντινης (στα χαφ αντι για μπροστα) και δες τα αποτελεσματα. Τα συστηματα δεν ειναι δικαιολογια, ειναι το Α και το Ω, ειναι η πεμπτουσια του αθληματος. Και καπου εδω μπαινει στην κουβεντα ο προπονητης... Δεν είμαι προπονητής και δεν μπορώ να κρίνω σε τέτοιο βάθος. Ούτε μπορώ να ξέρω τι έχει πει ο Βαλβερδε στους παίχτες να κάνουν και αν αυτοί ακολούθησαν αυτά που τους είπε. Από τα ελάχιστα που ξέρω και καταλαβαίνω είδα ότι έκανε πολλές εσωτερικές αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα, όπως επίσης και κανονικές αλλαγές από πολύ νωρίς (Παντελιτς 45' , Φετφα 65'). Πολύ πιθανό να φταίει και η τακτική που ακολούθησε αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι φταίει αποκλειστικά και μόνο αυτό.
DKNI Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 gchris, ναι, υπαρχει καποια κουραση λογω ταξιδιου αλλα ρε φιλε αυτο δεν ειναι που ξεχωριζει τις μεγαλες απο τις μικρες ομαδες? Οταν εισαι Ολυμπιακος και παιζεις με την Τριπολη σου φταιει η κουραση 4 (δεν ειναι παραπανω) παικτων? Με την Τριπολη παιζεις, οχι με την Μαντσεστερ Σιτι. Πρωτον, το ξερεις ναι ή όχι απο την αρχη της χρονιας οτι μεχρι Δεκεμβρη εχεις και 6 παιχνιδια ΤΛ? Αρα δεν πρεπει να κανεις τον προγραμματισμο σου για αλλαγες? Οποτε μηπως δεν φταιει η κουραση οτι δεν εχεις αντιστοιχες αλλαγες να ξεκουρασεις καποιους παικτες πχ Μιραλας-Τζιμπουρ που και που? Επισης, βγαλε 2 απο το πρωταθλημα, βαλε 6 στο ΤΛ, εχεις 4 ματς παραπανω απο την Τριπολη? (αντε να εχει καποια αναβολη η Τριπολη, 5 ματς) Ειναι αυτο δικαιολογια? Που ειμαστε?Στον Φλεβαρη ή τον Μαρτη? Εκει τι θα γινει, αμα εχετε περασει και εχετε +2 ματς ΤΛ και 2-3 Κυπελλο? Νοεμβρης ειναι, εχετε παιξει 9 ματς πρωταθληματος και 6 ΤΛ, συνολο 15 ματς Στις αρχες δεν ησασταν ετοιμοι λογω ελλειψης αγωνων, τωρα ηταν κουρασμενοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις