Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε πάτε καλά? Από το μυαλό σας τα βγάζετε? Τα γκολ με την Ξάνθη τα έβαλε ο Παντελιτς και Τζιμπουρ.

Για πια αποβολή μιλάτε? Δείξε μου την φάση.

58' Ένταση και εκνευρισμός στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες των δύο ομάδων να γίνονται κουβάρι...

Όλα ξεκίνησαν από ένα χτύπημα εκτός φάσης του Μέλμπεργκ στον Ντίκα και μετά όλοι… έγιναν ένα! Τελικώς μόνο ο Σουηδός τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή…

http://www.sport-fm.gr/article/502050

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε αγορίνα την φάση θα μου την δείξεις για να το δουμε? Τέτοιο σφάξιμο και δεν υπάρχει ένα ριπλέι?

Τελικά το γκολ δεν το έβαλε ο Μελμπεργκ ε? Κοίτα να δεις ρε γαμώτο κάτι πράγματα.

Δημοσ.

Βρε αγορίνα την φάση θα μου την δείξεις για να το δουμε? Τέτοιο σφάξιμο και δεν υπάρχει ένα ριπλέι?

Τελικά το γκολ δεν το έβαλε ο Μελμπεργκ ε? Κοίτα να δεις ρε γαμώτο κάτι πράγματα.

Σορρυ που δεν το γραφει το redplanet. Ειδες τι γινεται σε αυτη τη ζωη? Εγω ειμαι παντα λαθος και κλαψας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ενω αλλοι ειναι ευρωπαιοι και ανωτερα οντα.

Δημοσ.

Σορρυ που δεν το γραφει το redplanet. Ειδες τι γινεται σε αυτη τη ζωη? Εγω ειμαι παντα λαθος και κλαψας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ενω αλλοι ειναι ευρωπαιοι και ανωτερα οντα.

Πιο redplanet φίλε μου? Εγώ την φάση θέλω να δω. Που το είδατε εσείς και λέτε ότι έπρεπε να αποβληθεί? Από το μυαλό σας το βγάζετε?

Δημοσ.

Υπάρχουν τουλάχιστον 3 παιχνίδια φέτος στα οποία οι διαιτητικές αποφάσεις έχουν στερήσει βαθμούς στον Ολυμπιακό.

Εν τάχει αναφέρω τα παιχνίδια με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Αστέρα. Επίσης υπάρχει και αμφισβητούμενη φάση υπερ του Ολυμπιακού στον χθεσινό αγώνα που άλλαζε από νωρίς τις ισορροπίες. Στον αντίποδα, υπάρχει ένα σκανδαλώδες πέναλτι που δίνεται υπέρ του ΠΑΟ την πρώτη αγωνιστική μέσα στην Κέρκυρα.

Και όλος αυτός ο πανικός γίνεται για ένα γκολ - offside ενός ανίκανου επόπτη στο 1-0 και μάλιστα όταν ο αντίπαλος παίζει με 10.

Jesus Christ δηλαδή...

Kαι εγω αυτο λεω.. Ανοιξε κανα βιβλιο..

Αμεσως πριν το πεναλτυ , ο πεσμενος Τσιμπουρης δινει πασα με το χερι..

:confused:

Show me the money

Δημοσ.

Γ@μω δεν το ειδα...τοσο καλο ηταν?

Και ακομα καλυτερο. :shock: Απο αυτα που βλεπεις στην Ελλαδα καθε 18 χρονια(απο τοτε που το εκανε πρωτος ο Λεβινγκστον εδω το 1993).

Δημοσ.

Καλα ο Λουκας και ο οσφπ γενικότερα ειναι για τα θηρια, πλην Σπανουλη. ΤΟ ματς το εχασε ο Αρης λογω απειραιας, ειδικα ο Μαλντροου έδωσε 1 μετρο απόσταση στον Σπανουλη ενω κερδιζαμε με 2 και τον αφησε να σουταρει για 3... Το βιντεακι θα ανεβει συντομα στο youtube.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...