QQTilt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δεν ειπα οτι βρηκατε τον νεο Κοντρερας. ειπα οτι ειναι ωραιος πιτσιρικας μπακ που για την ηλικια αυτη ειναι η πιο δυσκολη θεση μαζι με του τερματοφυλακα..
tsakonas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Όχι για λάθος. Έχω δει νεαρούς αμυντικούς στα πρώτα τους μεγάλα παιχνίδια να παίζουν ανόητα σκληρά όταν δεν υπάρχει λόγος. «Δεν θα περάσει από εμένα με τίποτε» κ.τ.λ. με την αεκ καλά τα πήγε χωρίς πολλά πολλά είμαι περίεργος να δω αν θα έρθει ο μαρινάκης μονος αυτή τη φορα η με στρατό. το -5 με τρομάζει
alexis333 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Άρχισες τα βουντου πάλι? Έλα ας την σταματήσουμε αυτή την γραφική κουβέντα με το παράρτημα ΠΑΟΚ... Ο Χλεμπ τελικά έμεινε ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει όποτε θέλει, οπότε δεν βιαζόμαστε. Πρεπει ν αδειασει θεση ξενου ομως για να ερθει ...
QQTilt Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μονχε η φεισα Μόνχε αν έχει μείνει λίγη λογική..
spacefart Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 αυτο λεω και εγω.. Tι έκανε ο Καζίμ στο Καραϊσκάκη
alexis333 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μόνχε αν έχει μείνει λίγη λογική.. Ο Μονχε αν διακόψει με τον ολυμπιακο , νομίζω δε μπορεί να παίξει σε άλλη ομάδα φέτος .... Κάτι τέτοιο διάβασα κάπου ... Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας βοηθήσει ...
gchris7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ ξανά ρωτάω. Άλλαξε ο κανονισμός τους τελευταίους μηνες? Μέχρι 5 ξένους δεν επιτρέπετε να έχεις? Εμείς έχουμε 4. Ο Μονχε δεν μπορει να παιξει σε αλλη ομαδα για φετος. Εχει παίξει ήδη σε δυο
spacefart Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 ε δανεικος θα παει.. δε θα κανει διακοπη.. μακουν, παντελιτς, ντιογκο, φεισα, μονχε = 5
gchris7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Αν δεν κάνω λαθος ο κανονισμός λεει οτι δεν μπορεί να παιξει σε τριτη ομαδα. Οποτε δεν παίζει ρόλο δανικός η μη. Ο Μακουν δεν πιάνει θέση ξενου. Έχει Γαλλικό διαβατήριο.
vlachaquito Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 με προλαβε ο απο πανω.. ο τσιριλο ειναι απο τους χειροτερους, μπορει να καταστρεψει το παιχνιδι σε δευτερολεπτα, ενω την εχει δει και τσαμπουκας. απλα ηταν μετριος με τον κοντρερας διπλα του, τωρα απλα τραγικος ο μονχε δεν μπορει να παει σε αλλη ομαδα, εκτος και αν υπογραψει στην χωρα του..
alexis333 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 με προλαβε ο απο πανω.. ο τσιριλο ειναι απο τους χειροτερους, μπορει να καταστρεψει το παιχνιδι σε δευτερολεπτα, ενω την εχει δει και τσαμπουκας. απλα ηταν μετριος με τον κοντρερας διπλα του, τωρα απλα τραγικος ο μονχε δεν μπορει να παει σε αλλη ομαδα, εκτος και αν υπογραψει στην χωρα του.. Στη χωρα του μπορει να παιξει κανονικα δλδ ?
vlachaquito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ναι ναι κανονικα, γιαυτο ψαχνουν να τον δωσουν δανεικο εκει, αν και δεν νομιζω να προλαβαν. αρα αναγκαστικα θα τον πληρωνουν και θα προπονειτε μονο μεχρι το καλοκαιρι
alexis333 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 http://www.sportdog....38/sto-1-o-hleb 1) Για να πέσουν οι "τζίφρες" με τον Χλεμπ, πρέπει να αδειάσει θέση ξένου, δηλαδή του... Μόνχε, κάτι που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ακόμα καταστεί δυνατό, αν και λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον Αργεντινό... λογικά λέμε, γιατί ο Αργεντινός έχει κάνει ήδη δυο μεταγραφές και δεν μπορεί να παίξει πουθενά, παρά σε άλλη ήπειρο κι ένα προβληματάκι υπάρχει...2) Το άλλο... "αλλά" είναι οτι ο Λευκορώσος πρέπει να έχει δηλωθεί στη λίστα που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην UEFA μέχρι την Τετάρτη 1/2 και συγκεκριμένα στη 13:00, ώστε να μπορεί ο Χλεμπ να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις... 3) *Τρίτον και σημαντικότερο: Ο παίκτης περνάει από εξονυχιστικές εξετάσεις και μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές, δεν έχει διαρρεύσει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις, αφού οι εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, οπότε κανείς δεν βάζει το χέρι του στο ευαγγέλιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις