Alxnks Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Η αλήθεια βέβαια ειναι ότι δεν έχει πέσει ακόμα 100% αλλά πολύ δύσκολα θα το αποφύγει.
alexis333 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Και γιατι χαίρεστε που πέφτει ; Έλεος ...
Alxnks Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Και γιατι χαίρεστε που πέφτει ; Έλεος ... Όπως τη βλέπει ο καθένας...εσύ να χαίρεσαι όταν παίρνει πρωτάθλημα και να ρίχνεις πυροτεχνηματα. Δικαίωμα σου ο ένας τρόπος και δικαίωμα μας ο άλλος
alexis333 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Όπως τη βλέπει ο καθένας...εσύ να χαίρεσαι όταν παίρνει πρωτάθλημα και να ρίχνεις πυροτεχνηματα. Δικαίωμα σου ο ένας τρόπος και δικαίωμα μας ο άλλος Ολυμπιακος ειμαι αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιος χαιρεται που πεφτει στην Α2 ο αιωνιος αντιπαλος ... Και τωρα με ποιον θα εχουμε κοντρα .. ?? Ο Παο ηταν μεγαλη ομαδα και ειναι πολυ ασχημο να βλεπεις αυτο που γινεται ... Ειδικα λογω οικονομων κι ολας ...
daPro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 συμφωνω με τον alexis333.για φαντασου την superleague χωρις τον παο...θα κανουμε φιεστα τον χειμωνα
Solar_Fields Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μεγαλη μαγκια να χαιρεσαι και να ικανοποιεισαι βλεποντας ομαδες που εκαναν ανταγωνιστικο το πρωταθλημα να καταποντιζονται μεσα σε λιγους μηνες λογω οικονομικων και οχι αθλητικοαγωνιστικων λογων. Δειχνει την αγαπη μερικων για τον αθλητισμο κατ'αρχην.
Alxnks Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 sorry παιδες αλλα στο βολλευ, εαν δεν γνωριζετε, υπαρχει κι αλλο αντιπαλο δεος και ειναι ο ηρακλης (που τυχαινει να ειναι και φετος πρωτος στη βαθμολογια) και γενικα το βολλευ δοξα το θεο ειναι αρκετα πιο ανταγωνιστικο απο ποδοσφαιρο και μπασκετ. ακομα και ο παμβοχαικος και ο φοινικας συρου δεν απεχουν και ετη φωτος βαθμολογικα απο εμας! επισης..εαν στον παναθηναικο δεν μπορουν να βαλουν πεντε φραγκα ολοι αυτοι οι ματσωμενοι (ειναι και πολλοι τρομαρα τους...και οπου λαλουν πολλα κοκορια ως γνωστον αργει να ξημερωσει!) να στηριξουν και κανα αλλο τμημα και δεν τους καιγεται καρφακι γι αυτο, δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να στενοχωρηθω εγω! εδω δεν μπορουν να συνεννοηθουν για το ποδοσφαιρικο τμημα. προφανως το πανε λαου λαου να δουν..θα παρουν πρωταθλημα φετος; θα βγουν εστω δευτεροι απο τα play off να πανε champions league? εαν γινει καποιο απο αυτα τα δυο, παιζει να βαλουν χρηματα. αν τυχει none of the above...μαυρο φιδι που εφαγε και το ποδοσφαιρικο τμημα. και παλι..εγω θα πρεπει να πιω κι αυτο το πικρο ποτηρι; προβλημα τους!
Solar_Fields Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δε σου ειπε κανεις να πιεις πικρο ποτηρι η να στενοχωρηθεις. Η χαρα, η ηδονη και τα συναισθηματα εφοριας αναρωτιεμαι απο που πηγαζουν. Απο την εξωαγωνιστικη διαλυση και απωλεια μιας ανταγωνιστικης ομαδας, που τελικα, παει πισω συνολικα το εκαστοτε αθλημα? Το ιδιο πραγμα που καναν οι Παναθηναικοι στο μπασκετ με τη διαβλεπομενη αγωνιστικη καθιζηση του ΟΣΦΠ (που τελικα δεν ηρθε στο βαθμο που περιμεναν) και επισης δεν καταλαβαινα το σκεπτικο "χαρας" τους.
Alxnks Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 ... Η χαρα, η ηδονη και τα συναισθηματα εφοριας αναρωτιεμαι απο που πηγαζουν. .... εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω που ειδες να εκφραζω τετοια συναισθηματα, ωστε να με ρωτας και να αναρωτιεσαι απο που πηγαζουν. προφανως με την απορια θα μεινεις μιας και ποτε δεν τα εξεφρασα
Solar_Fields Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Το ποστ μου -προφανεστατα- δεν αποτελουσε προσωπικη αναφορα σε σενα. Αλλα στο συνολικο "mood" που ειδα να διαμορφωνεται απο ορισμενους (και απο εσενα) στα τελευταια ποστ.
Alxnks Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 αχα...ειδες δηλαδη πουθενα να εκφραζω καποιο mood, περα απο το να παραθετω το λινκ της ειδησης; και μετα να προσπαθω να δικαιολογηθω κιολας; τεσπα...εγω οτι ειχα να πω το ειπα. το προβλημα ειναι του συγκεκριμενου club, οχι δικο μου και δεν εχω σκοπο να συνεχισω να απολογουμαι για το οτιδηποτε. οποιος θελει ας συνεχισει να λεει οτι θελει.
spacefart Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Μετά την κατάταξη της UEFA, ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα και στην ειδική βαθμολογία του Euroclubindex, αφήνοντας πολύ πίσω του τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη που ακολουθούν. http://www.redplanet.gr/podosfairo/pantou-prwtos-o-olympiakos.1669001.html
Μάκης Δρόσος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πολύ χαίρομαι που βρήκα ένα forum για την αγαπημένη μου ομάδα. Θα τα λέμε συχνά!!
QQTilt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=T9KWIOC6zLs&NR=1 Πόσο πιο αντιπαθητικός να γίνεις..
DKNI Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=T9KWIOC6zLs&NR=1 Πόσο πιο αντιπαθητικός να γίνεις.. Τι εννοεις? Απο καποιον Παναθηναικο αντιΚαραγκουνικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις