Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ σωστή η διοίκηση που δεν έκανε καταγγελία για τα στημένα επεισόδια, για να πάνε οι χρεωκοπημένοι χωρίς κόσμο στην Κρήτη.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δηλώνω τώρα δημόσια, τη μέρα που θα βάλει ο Σαλπιγγίδης γκολ στο βάζελο θα βγω και θα φωνάζω ότι είμαι παοκαρα.

ξεκινα

Δημοσ.

οι πρασινες εφημεριδες αμεσως αφου επεσαν απτην κορυφη αρχισαν να λενε για στησιματα...δεν τους αντεχω ρε,μια ζωη λαγοι...

Δημοσ.

οι πρασινες εφημεριδες αμεσως αφου επεσαν απτην κορυφη αρχισαν να λενε για στησιματα...δεν τους αντεχω ρε,μια ζωη λαγοι...

Όποιος μιλάει για στήσιμο είναι λαγός?

Δημοσ.

Γιατί οι κόκκινες τι κάνουν ρε συ;;; (για τις κίτρινες και τις μαύρες δεν μιλάω καν, το κάνουν by default)

Δημοσ.

Τίποτα, μαζευτήκαν κάποιοι βάζελοι και είπαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο να πλήξουν τον Ολυμπιακό από μέσα. Έφτιαξαν κόκκινα sites, περιοδικά, εφημερίδες στα οποία δουλεύουν κανονικά επί σειρά ετών και μια στο τόσο περνάνε υποσυνείδητα τα αντιολυμπιακά μηνύματά τους... :confused:

Δημοσ.

Ασχετο, ο σιοβας εχει υπογραψει απο το καλοκαιρι στον ολυμπιακο. Μαλιστα ο μαρινακης θα δωσει παραπανω λεφτα απο την πολυ μικρη ρητρα του, κανοντας μια μεταγραφη συμφωνα με την αξια του παικτη και οχι με την ρητρα. Οι μισοι θα πουν μπραβο του, μια και δειχνει εντιμοτητα.

Οι αλλοι μισοι θα πουν μπραβο του, ετσι φτιαχνουν ενα παραρτημα :mrgreen:

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα πάντως ο Μαρινακης το παλεύει πολύ με την Ελληνοποίηση της ομάδας. Ότι καλό κυκλοφορεί πάει και το παίρνει.

Αν τελικά ανανεώσει ο Βαλβερδε, πρέπει και αυτός να δείξει λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη στους Ελληνες. Ας παραδειγματιστεί με τον Μανιατη που από εκεί που τον είχε πάγκο, τώρα δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα. Γιατί να μην μπορεί να γίνει το ίδιο και με Φετφα, Τατο, Σιοβα, Παπαζογλου, Μητρογλα, κτλ.? Έστω και ένας-δυο από όλους αυτούς να βγούνε σαν τον Μανιατη μια χαρά θα ήταν.

Δημοσ.

Αν ήμουν ολυμπιακός θα ήμουν σε δίλημμα...

Να χαρώ που ο πρόεδρός μου φέρνει τους καλύτερους έλληνες παίκτες στην ομάδα ή να γκρινιάξω που με τα ίδια λεφτά που έφερε 4 ελληνάκια δεν έφερε έναν ξένο στυλ Ριβάλντο;; I mean, ok το πρωτάθλημα λογικά το έχετε, αφού οι άλλοι λιμοκτονούμε έτσι κι αλλιώς, αλλά πότε θα πανηγυρίσουμε όλοι οι Έλληνες μια ΜΕΓΑΛΗ ευρωπαϊκή πορεία ελληνικού συλλόγου;;;

Δημοσ.

πότε θα πανηγυρίσουμε όλοι οι Έλληνες μια ΜΕΓΑΛΗ ευρωπαϊκή πορεία ελληνικού συλλόγου;;;

Φέτος :devil:

Στα σοβαρά τώρα την ίδια σκέψη κάνω και εγώ.Θα προτιμούσα τα χρήματα που δόθηκαν σε παίχτες τύπου Αμπντουν,Μόνχε,Χαβίτο να δοθούν σε έναν πραγματικά ποιοτικό παίχτη στα δεξιά ας πούμε με ρεζέρβα τον Φετφατζίδη..

αυτό το παιδομάζωμα ούτε εμένα με βρίσκει σύμφωνο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...