alexis333 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δε πάμε καλα καθόλου καλα ... Δε κρατάμε μπάλα καθόλου ...
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πλέον ξέρω ότι μετά τη λέξη Μαρκάνο ακολουθεί η λέξη λάθος.
alexis333 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Είναι καλύτερη ομάδα .... Πιο δουλεμενη ... Πολυ πίεση μπροστά κάνουν οι πουστηδες...
gio pepe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Θελει να τους σπασουμε τα νευρα να παρουν καμια κοκκινη.
rabesatratana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πλέον ξέρω ότι μετά τη λέξη Μαρκάνο ακολουθεί η λέξη λάθος. Πραγματικα ομως.
nash-gf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παλι καλα που εχουμε Μελμπεργκ-Αβρααμ αμυντικο διδυμο και δεν εχουμε φαει γκολ. Μας εχει παρει το κεντρο η Μεταλιστ και μας κλεβουν πανευκολα την μπαλα. Μαρκανο, Μακουν, Μανιατης, Ορμπαιθ πολυ κακοι μεχρι στιγμης.
rabesatratana Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Θελει να τους σπασουμε τα νευρα να παρουν καμια κοκκινη. Αυτο δεν ειναι τακτικη παιχνιδιου παντως. Στο θεμα πιεσης στο κεντρο και μπροστα θυμιζει κατι απο Μπαρτσελονα οπου πεφτουν ολοι σαν μυγακια σε οποιον παικτη εχει τη μπαλα. Παντως αν δεν βαλετε γκολ στην αντεπιθεση ειστε απαραδεκτοι. Διοτι τελειως απαραδεκτη ειναι η αμυνα αυτων.
gio pepe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αυτο δεν ειναι τακτικη παιχνιδιου παντως. Στο θεμα πιεσης στο κεντρο και μπροστα θυμιζει κατι απο Μπαρτσελονα οπου πεφτουν ολοι σαν μυγακια σε οποιον παικτη εχει τη μπαλα. Παντως αν δεν βαλετε γκολ στην αντεπιθεση ειστε απαραδεκτοι. Διοτι τελειως απαραδεκτη ειναι η αμυνα αυτων. Καλα εννοειται αλλα στην προκειμενη περιπτωση οπως παιζουμε..
we_will_rise Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 πραγματικά τι έμπνευση αυτή με τον μαρκάνο ;;; κάνουν πάρτυ από αριστερά... καλά το πάτε πάντως.. με ένα γκολάκι θα πεθάνουν αυτοί
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ΑΜΠΑΛΗ ομαδα η Μεταλιστ, ναι με ολη την εννοια της λεξης! Εχουμε μπει χεσμενοι, πιεζουν αυτοι και κανουν φασεις. Και πανε το ματς στα νευρα επιτηδες, κι εμεις οι ηλιθιοι μασαμε!! Στο β πρεπει να μπουμε με τελειως διαφορετικο προσωπο
LRoi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Χειρότερη διαιτησία ever. Κάποιος να σπάσει τα πόδια του Μαρκάνο, έχω βαρέσει δέκα εγκεφαλικά, δεν μπορώ να τον βλέπω ΑΛΛΟ
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 η διαιτησια ειναι κακη αλλα να λεμε παλι καλα που δεν εδωσε τη 2η στον ηλιθιο
we_will_rise Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εγώ θα έβαζα ιμπαγάζα αντί για μακούν και θα έλεγα στον μανιάτη να κάτσει κάτω απ'το κέντρο να κόβει μπαλιές και να τις δίνει στον ιμπαγαζα.. και η άρσεναλ μέχρι το 65 πίεζε και μετά πέθανε προχτές.. αυτοί παραπάνω θα αντέξουν ;;
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Τορομανιάτηδες για γέλια σήμερα. Με Ιμπαγάσα-Καμίζ τώρα θα ήταν 0-2 στο ημίχρονο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις