Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ως προς την διακυμανση του σκορ γιατι σαν θεαμα ηταν αθλιο Ναί πάντα.
LRoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=x6iHdKA8qIE Ειλικρινά γέλασα πολύ. Το +1 από εμένα ρε μπαγάσα, γιατί έχω κέφια απόψε Που πήγε μπρε το thread του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ?
gilardino Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 αυτος ο ολυμπιακος παντως,αν και ειμαι παναθηναικος,κερδιζει τον σεβασμο μου...
Dropsreef Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 αυτος ο ολυμπιακος παντως,αν και ειμαι παναθηναικος,κερδιζει τον σεβασμο μου... Αυτός ο Ολυμπιακός που ανατρέπει εις βάρος του διαφορές,δημιουργεί διαφορά ασφαλείας δεκατριών και δεκαπέντε πόντων και στα τελευταία δευτερόλεπτα το κάνει θρίλερ έχει αρχίσει να με εκνευρίζει... Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Αυτός ο Ολυμπιακός που ανατρέπει εις βάρος του διαφορές,δημιουργεί διαφορά ασφαλείας δεκατριών και δεκαπέντε πόντων και στα τελευταία δευτερόλεπτα το κάνει θρίλερ έχει αρχίσει να με εκνευρίζει... Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Προφανως δεν ειναι συμπτωση. Εχεις πολλους πιτσιρικαδες και εχεις και καμποσους παιχτες που δεν εχουν ξαναπαιξει σε υψηλο επιπεδο. Οταν και ο με το ζορι ηγετης σου παιζει με ωριμοτητα εφηβου οσο το χρονομετρο πλησιαζει στο μηδεν, ε λογικο ειναι μπρος στους μπαρουτοκαπνισμενους απο "καταστασεις εκτακτης αναγκης" παιχτες μας. Το τριποντο πχ που μπηκε απτον 33ρη Τσαρτσαρη και καθορισε εν πολλοις το παιχνιδι, το εχασε 2-3 φορες ο Σπανουλης, το εχασε ο Παπανικολαου, εφαγε ταπα και ο αλλος στη γωνια..
kage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) αν δεν θελουν να το φτιαξουν αυτοι γιατι ασχολειστε εσεις... πληρωνετe δεν πληρωνεστε Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2012 από kage
Kasrith Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ποιο πολύ γέλασα νομίζω μαυτήν της Wind με τους κλέφτες
kkostas77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναικό του Μπάσκετ όσο υπάρχει ο Ομπράντοβιτς εκει. Δεν είναι πως δεν έχουμε καλή ομάδα. Επι Γιαννάκη είχαμε και καλύτερη. Ομως η ομάδα για περίπου 10 χρόνια βολόδερνε. Ηρθαν οι Αγγελόπουλοι έκαναν επενδύσεις αλλά και οι Γιαννακοπουλαίοι επενδύουν στο μπάσκετ εδώ και 25 χρόνια περίπου. Οπως ο ΠΆΟ πήρε πρωτάθλημα μόνο όταν ο Ολυμπιακός σταμάτησε να επενδυει στο μπάσκετ (1998 και μετά) παρόλλο που μέχρι και τον Ντομινικ έφερε, έτσι και ο Ολυμπιακός θα πάρει πρωτάθλημα στο μπάσκετ όταν φύγει η 3άδα, Ομπράντοβιτς και Γιαννακοπουλαίων (βασικά ο πρωτος αν φυγει όλα θα αλλάξουν) Ειναι θέμα ομοιογένειας. Είναι έμπειρη ομάδα ο Παναθηναικός. Και εμείς πολύ ανώριμοι μπασκετικά.
firewalker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δύο συνεχόμενες χρονιές δεν το πήρε ο Ο.Σ.Φ.Π.;
LRoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Εγώ σήμερα είδα μία ομάδα να ανατέλλει και μία να τραγουδά το κύκνειο άσμα της. Αν μείνει ως έχει αυτή η ομάδα με 2-3 καλές προσθήκες, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Όταν όμως χάνεις διαφορά 13 πόντων, δείχνεις ότι είσαι άπειρη ομάδα. Έλειψε πολύ και ο Λο σήμερα που θα μπορούσε να δώσει λύσεις όταν κολλήσαμε για πέντε λεπτά άποντοι, στο κρισιμότερο σημείο του ματς. Θέλουμε δυάρι bomber οπωσδήποτε για να απελευθερώνεται και ο Σπανούλης. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Τζόι Ντόρσεϊ:"Εγινε ένα ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές του σκορ. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιζαν ξύλο στην άμυνα και οι διαιτητές δεν έδιναν τίποτα. Αντίθετα, μου χρέωναν φάουλ με το παραμικρό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παίξω. Εμείς είμαστε νέα ομάδα, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι πολλά χρόνια μαζί. Σε αυτούς όμως, οι διαιτητές δείχνουν μεγάλο σεβασμό. Περιμένω πώς και πώς τους τελικούς στο πρωτάθλημα. Δεν θα δείξω κανένα έλεος", ειπε χαρακτηριστικά ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ. Εκνευρισμένος αποχώρησε και ο Πέρο Αντιτς, ο οποίος αρκέστηκε σε μια ατάκα: "Καλύτερα να μην μιλήσω τώρα, γιατί θα πω πράγματα που δεν πρέπει". Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%9C%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%9A%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%9D%CF%84%CF%8C%CF%81%CF%83%CE%B5%CF%8A:-%CE%9F%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%83%CE%AD%CE%B2%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%91%CE%9F/38-122502.html#ixzz1okFvqETX Τα είπα εγώ εξαρχής.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τα είπα εγώ εξαρχής. Εσυ ειπες εξαρχης οτι δωσαν στο Ντορσει τρια φαουλ ενω τελειωσε το ημιχρονο με 2. Αυτο εννοεις? Κατα τ'αλλα, πες μας οτι δεν περιμενες τι δηλωσεις θα διαβασεις αν η ομαδα σου εχανε με κατω απο 10 ποντους... Εδω και σε ματς που ειχατε χασει με 15 ποντους λεγατε οτι σας τα κλεψε η διαιτησια να ουμε. Ακομα και σε ματς που κερδισατε, λεγατε για τη διαιτησια που σας εκλεψε το παιχνιδι που νικησατε (!!!). ΥΓ. Ντορσει, Αντιτς κλπ δεν μου λενε τιποτα. Μου μιλας για ατομο που ειναι μουσουλμανος και εκανε το σταυρο του μεσα στο γηπεδο για να δειξει οτι δε συμφωνει με διαιτητικη αποφαση. Anyway εγω περιμενω τοποθετηση απο τον Σαββα Θεοδωριδη του μπασκετικου σας τμηματος για να ολοκληρωθω. ΥΓ2. Αντε να τα πω κι εγω εξαρχης: Και το Μαιο τα ιδια θα λενε αν δεν παρουν το πρωταθλημα. Κι εσυ θα εισαι αυτος που θα ανακαλυπτει 3 φαουλ στο 5λεπτο στο Ντορσει, ασχετα αν το τριτο το πηρε στο τριτο δεκαλεπτο...
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Εσυ ειπες εξαρχης οτι δωσαν στο Ντορσει τρια φαουλ ενω τελειωσε το ημιχρονο με 2. Αυτο εννοεις? Κατα τ'αλλα, πες μας οτι δεν περιμενες τι δηλωσεις θα διαβασεις αν η ομαδα σου εχανε με κατω απο 10 ποντους... Εδω και σε ματς που ειχατε χασει με 15 ποντους λεγατε οτι σας τα κλεψε η διαιτησια να ουμε. Ακομα και σε ματς που κερδισατε, λεγατε για τη διαιτησια που σας εκλεψε το παιχνιδι που νικησατε (!!!). ΥΓ. Ντορσει, Αντιτς κλπ δεν μου λενε τιποτα. Περιμενω τοποθετηση απο τον Σαββα Θεοδωριδη του μπασκετικου σας τμηματος για να ολοκληρωθω. Μα ήδη μίλησε ένα ποστ πριν από εσένα,τυφλός είσαι?
LRoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Εδώ ρε διαμαρτυρόσασταν για τη διαιτησία στο ΣΕΦ που ήταν 50-50 και είχαμε καμιά δεκαριά χρόνια να τη δούμε. Δεν πειράζει, ας είναι καλά ο Ντόρσει και θα τα πούμε τον Μάη που θα είναι ωραία με τις κούπες στον Περαία. ΥΓ2. Αντε να τα πω κι εγω εξαρχης: Και το Μαιο τα ιδια θα λενε αν δεν παρουν το πρωταθλημα. Κι εσυ θα εισαι αυτος που θα ανακαλυπτει 3 φαουλ στο 5λεπτο στο Ντορσει, ασχετα αν το τριτο το πηρε στο τριτο δεκαλεπτο... Εσύ δεν ήσουν αυτός που έγραφε ότι το Ισραήλ είναι στην Αφρική? Στο ένα φάουλ θα κολλήσουμε τώρα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δεν πειράζει, ας είναι καλά ο Ντόρσει και θα τα πούμε τον Μάη που θα είναι ωραία με τις κούπες στον Περαία. Καθε χρονο τα ιδια λες και καθε Μαιο κανεις search στο youtube με keywords Κλοπη, σφαγη, κορακια μπας και ανακαλυψεις τιποτα...
DKNI Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλα, ο Ντορσει εκαψε την ομαδα του με το αστειο επιθετικο που εκανε στο τελος οποτε τωρα... Αυτα τα καναμε καποτε στο Γυμνασιο και στο Λυκειο, αμα καναμε την παπαρια, μας αδικησε ο γυμναστης που εκανε τον διαιτητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις