Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι καποτε υπήρξε μια συζητηση που βγήκε απ τον Τριανταφυλλόπουλο και έλεγε πως ο Ολυμπιακος και το Αιγάλεο πρέπει να νικάνε, εμένα δε μου λέει τίποτα.

Βεβαια τοτε δε βγηκε μονο αυτο, ειχαν βγει πολλα παραπανω και φυσικα αυτο το ο Ολυμιακος και το Αιγαλεω να κερδανε, δεν ειπωθηκε σε διαλογο αναμεσα σε τυχαιους ανθρωπους εκεινης της εποχης.

Για σενα αυτα ειναι μπαρουφες και οχι αποδειξεις μιας και τα δικαστηρια δεν πηραν καταδικαστικη αποφαση για την ομαδα σου.

Μας λες με λιγα λογια, οτι δεχεσαι να συζητησεις μονο αν σου φερουμε δικαστικες αποφασεις (οχι αποδειξεις συνεπως), διαφορετικα δεν υπαρχει τιποτα παρα μονο οτι βλεπουμε μεσα στο γηπεδο.

Ο Μαρινακης ο ίδιος να βγει να πει, πως Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει, δεν αποτελεί καμία απόδειξει. Νομίζω πως πρέπει να διαχωριστούν μερικά πράγματα ως προς το τι ειναι απόδειξη και τι όχι.

Εχεις υποψιν σου ποιοι συμμετειχαν σε εκεινο το διαλογο που ειπωθηκε η ατακα αυτη? Νομιζω πως οχι.

Οπως και εσυ ξέρεις πως το Ελλ.Πρωτάθλημα ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, δεν ειναι απ τα καθαροτερα, έτσι το γνωρίζω και εγώ. Θα ήμουν ηλίθιος αν δε το παραδεχομουν. Πιστέυεις πως δε γνωρίζω τι έχει κανει ο Σωκρατες και ο Καπετάνιος νωριτερα για να φτιάξουν αυτοκρατορίες? Τι προσπάθησε να κάνει ο Βαγγέλας με τον Πατέρα?

Οταν τα λεμε εμεις μας ζητας αποδειξεις.

Τωρα που τα λες μονος σου, εχεις αποδειξεις για οσα λες? :-D

ΟΧΙ δεν ειναι επιχειρημα οι συνομιλίες τι στιγμη που Βαγγελες, Πατεράδες και Δημητράκιδες ειναι απ εξω. Είναι το δικαστικό σύστημα της Ελλάδας χάλια?Ωραία. Ας κάνουμε ολοι διαμαρτυρία να πάνε ολοι φυλακη.

Ενω αυτο ειναι επιχειρημα. Οτι η να στειλουμε φυλακη τους δικαστες η να μη μιλαμε για αποδειξεις περι στημενων.

Αν σκοτωσω εγω καποιον και υπαρχει βιντεο που τον σκοτωνω, αλλα με αθωωσουν τα δικαστηρια για Χ,Υ λογους, τοτε δεν υπαρχει αποδειξη οτι σκοτωσα, εκτος αν στειλουν φυλακη αυτους που με αθωωσαν.

Δημοσ.

Μου αρέσει που παίρνετε ως αντράνταχτες και "κρυστάλλινες" αποδείξεις υποκλοπές που έγιναν στην εκπομπή του μεγαλύτερου αρχιρουφιάνου και εκβιαστή της Ελλάδας. Ποιός ξέρει τι σκοπιμότητες εξυπηρετούσε τότε, και πόσα "ραψίματα"' έγιναν στις συνομιλίες για να τις παρουσιάσουν όπως τους βολεύει.

Υ.Γ: Ψηλός Σισσέ.

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ δε μπορω να ασχοληθω καν με άτομο που θεωρει πως για τα πάντα υπάρχει μια θεωρια συνωμοσιας η οποία έχει σα στόχο να καταστρέψει τη ποδοσφαιρικη ομάδα του, που κατά την άποψή του κατέκτησε πανάξια τα πρωταθλημα 2004 και 2009 ενω όλα τα άλλα ειναι σικέ.

Για την ιστορία επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα, σε απόψεις που έχουν απαντηθει εκατοντάδες φορές με επιχειρήματα, με σκοπό να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Μου αρέσει που παίρνετε ως αντράνταχτες και "κρυστάλλινες" αποδείξεις υποκλοπές που έγιναν στην εκπομπή του μεγαλύτερου αρχιρουφιάνου και εκβιαστή της Ελλάδας

Μιλάμε για τον δημοσιογράφο που κατέστρεψε έναν τραγουδιστή με ΝΟΜΙΜΗ σχέση, επειδή δε του έδωσε το κοκό του, τη στιγμη που ο ιδιος, με απιστευτη αναίδια, δικαιολογουσε τον εαυτό του που πήρε ι5 τρελόχαρτο από το στρατό. Γελάει ο κόσμος δηλαδή.

Δημοσ.

Μου αρέσει που παίρνετε ως αντράνταχτες και "κρυστάλλινες" αποδείξεις υποκλοπές που έγιναν στην εκπομπή του μεγαλύτερου αρχιρουφιάνου και εκβιαστή της Ελλάδας. Ποιός ξέρει τι σκοπιμότητες εξυπηρετούσε τότε, και πόσα "ραψίματα"' έγιναν στις συνομιλίες για να τις παρουσιάσουν όπως τους βολεύει.

Ειτε το CNN τα δημοσιευε, ειτε ο Δαραβιγκας, η ΟΥΣΙΑ του θεματος ειναι ενα και το αυτο. Ειδικα για αυτους που απαιτουν αποδειξεις για να συνεχισουν τη συζητηση.

Δημοσ.

Ειτε το CNN τα δημοσιευε, ειτε ο Δαραβιγκας, η ΟΥΣΙΑ του θεματος ειναι ενα και το αυτο.

Όχι. Καμία σχέση. Είναι το πώς παρουσιάζεται το κάθε τι, και τι σκοπιμότητες κρύβονται πίσω απο αυτό.

Δημοσ.

Χωρις τοροσιδη αυριο...πολυ μεγαλη απωλεια

ευτυχως ειναι ντεφορμε ο κουινσι!!ασ ελπισουμε και αυριο να κανει κακο παιχνιδι!

Δημοσ.

Τον αφησε μεσα τραυματια προχτες και επαιζε

Οπως και τον Καρολ στο προηγουμενο

Αποτελεσμα και να ειμαστε χωνι και να φαμε 2 γκολ και να βγει OFF

Δημοσ.

Οχι μονο ο Τοροσιδης αλλα και ο Ορμπαιθ και ο Αβρααμ αντιμετωπιζαν προβληματα απο χτυπημα στο προχτεσινο ματς ...

Πες εσυ ποιον θα διαλεγες εχοντας μονο μια αλλαγη την οποια θα επρεπε ισως να τη χρειαστεις αργοτερα οπως και χρειαστηκε τελικα ...

Μην γινομαστε ολοι προπονητες απ τον καναπε ..

Ειναι το πιο ευκολο πραγμα ...

Δημοσ.

και διαλεξε να βγαλει τον Ορμπαιθ στο 89 οταν ειχε πεταξει το πουλακι βαζοντας τον παικταρα Ντιογκο ?

Ενω δεν ειχε φυλλαξει αλλαγη για τον κουτσο τερματοφυλακα Καρολ στο προηγουμενο παιχνιδι

Δημοσ.

Δε καταλβαινω με ποιο σκεπτικο αφησε εκτος τον ντιογκο!! Ιταβ ο τζιμπουρ δεν ειναι σε καλη κατασταση και δεν εχεις αλλους επιθετικους!

Δημοσ.
Δε καταλβαινω με ποιο σκεπτικο αφησε εκτος τον ντιογκο!! Ιταβ ο τζιμπουρ δεν ειναι σε καλη κατασταση και δεν εχεις αλλους επιθετικους!

λογικα παγκο θα κατσει ο αλγερινος και κορυφη θα παιξει ο μιραλλας!!με δεξια αμντουν κ αριστερα χολεβα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το ματς ειναι στάνταρ χ ανώτερος ο Ολυμπιακός σε όλα αλλα δεν θα κερδίσει βασικά λόγω κούρασης .....ειναι τραγικό ο παναθηναϊκός να χρησιμοποιει το λαζαρο γνωστο και ως οικοδόμο στα ΜΜΕ με δηλώσεις που κάνει που μόνο σαν γραφικές μπορείς να τις πεις ......

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Απορώ πως αντέχει ακόμα ο Μιραλας. Πρέπει να είναι ο μόνος που δεν έχει κάτσει ούτε δευτερόλεπτο στον πάγκο από την αρχή της χρονιάς.

Δημοσ.

Απορώ πως αντέχει ακόμα ο Μιραλας. Πρέπει να είναι ο μόνος που δεν έχει κάτσει ούτε δευτερόλεπτο στον πάγκο από την αρχή της χρονιάς.

Οχι απλα παιζει σε καθε ματς αλλα δε τραυματιζεται κι ολας ...

Το παιδι ειναι απο ατσαλι....

Δε θυμαμαι ποτε τραυματιστηκε τελευταια φορα ...

Και ναι πρεπει να παιζει σε ολα τα ματς γιατι ετσι ανεβαινει επιπεδο ...

Αλλη μια σαιζον να κανει οπως φετος δλδ βασικος σε καθε ματς και σε τρεις διοργανωσεις θα τον ανεβασει πολυ στις αντοχες του κτλ κτλ ...

Αν δε μπορει να βγαλει το προγραμμα του Ολυμπιακου πως θα παει μετα στην Αγγλια ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...