adi32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Διαβασα το παρακατω στο http://www.sport-fm.gr/article/540654 Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασιστεί η συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπαλάς Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μακούν και ο Ορμπάιθ, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Καζίμ (δεξιά), Φουστέρ και Αμπντούν (αριστερά). Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μιραλάς. Ελπιζω να ειναι ψεμα Ο σουπερ Χολεμπας εξω Ο Μανιατης εξω παρολο που δεν παιζει και ο Τορο Ο θεος βοηθος μην αναστησουμε τα ζομπι
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Μια χαρά μου φαίνεται το στήσιμο της ομάδας, δε μένει παρά να το δούμε στην πράξη. Αν μπορούσε να παίξει έστω και λίγο ο Ιμπαγάσα, ο Μιραλάς μπροστά θα τους έκανε ταναπού.
gchris7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 /Προπονητής εξέδρας mode on Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει 4-4-2 σε ρομβο: > Καρολ Μανιατης Μελπμπεργκ Αβρααμ Χολεμπας Μακουν Καζιμ Τζορτζεβιτς Ιμπαγασα Μιραλας Τζιμπουρ Αν δεν παίξει έτσι ο Βαλβερδε θα είναι για πολλές κλωτσιές. /Προπονητής εξέδρας mode off
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Έτσι παίζεις με τον Εργοτέλη, όχι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, κατά τη γνώμη μου.
gchris7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Έτσι παίζεις με τον Εργοτέλη, όχι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, κατά τη γνώμη μου. Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου.
LRoi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Τζόρτζεβιτς γράφει ο άλλος πιο πάνω, βλέπουν καλά τα ματάκια μου...; Sent from my iPhone using Insomnia
Dropsreef Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Τι έγινε με Τζιοβάνι και Γκαλέτι ;;; Γιατί είναι εκτός αποστολής
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Προτεινω Γκογκιτς αντι του Τζιμπουρ η του Ζιοβανι για να χτυπησει τον Σαριεγκι στην ταχυτητα με τη μπαλα κατω
kkostas77 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Πω πω χιούμορ...τι αστείοι που είστε. Σαφώς και η ομάδα θα ξεκινήσει με Μέγιερι στην εστία Και συνεχίζουμε με τους: Τσιαντάκης- Καραταίδης- Αμανατίδης/Παχατουρίδης- Γεωργάτος -----Τσαλουχίδης- Καρεμπέ- Καραπιάλης----------------- Γιαννακόπουλος--------------------Εστάι ---------------Σοφιανόπουλος/Βαιτσης------------------ Στο πάγκο λόγω ηλικίας θα κάθονται οι Ταληκριάδης, Μουστακίδης,Δρακόπουλος, Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο, Σαβιτσεφ Ο προπονητής μας Αlbertino Bigon θα χειριστεί εξαιρετικά τη κατάσταση. Το θέμα είναι να πιάσουμε σωστά τον Σαραβάκο και τον Δομάζο. Εντάξει νομίζω πως ο Τσιαντάκης τον έχει τον Βαζέχα αλλά και ο Εστάι θα μπορέσει να τροφοδοτήσει σωστά τον ευρωγκολτζή Βαίτση. Ο Βάντσικ άλλωστε δε μπορει τις χαμηλές μπαλιές. Του έχουμε άνετα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Πω πω χιούμορ...τι αστείοι που είστε. Σαφώς και η ομάδα θα ξεκινήσει με Μέγιερι στην εστία Και συνεχίζουμε με τους: Τσιαντάκης- Καραταίδης- Αμανατίδης/Παχατουρίδης- Γεωργάτος -----Τσαλουχίδης- Καρεμπέ- Καραπιάλης----------------- Γιαννακόπουλος--------------------Εστάι ---------------Σοφιανόπουλος/Βαιτσης------------------ Στο πάγκο λόγω ηλικίας θα κάθονται οι Ταληκριάδης, Μουστακίδης,Δρακόπουλος, Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο, Σαβιτσεφ Ο προπονητής μας Αlbertino Bigon θα χειριστεί εξαιρετικά τη κατάσταση. Το θέμα είναι να πιάσουμε σωστά τον Σαραβάκο και τον Δομάζο. Εντάξει νομίζω πως ο Τσιαντάκης τον έχει τον Βαζέχα αλλά και ο Εστάι θα μπορέσει να τροφοδοτήσει σωστά τον ευρωγκολτζή Βαίτση. Ο Βάντσικ άλλωστε δε μπορει τις χαμηλές μπαλιές. Του έχουμε άνετα... ... Αυτο που κραζεις το "χιουμορ" των αλλων και στη συνεχεια το κανεις copy-paste μεσα στο ιδιο ποστ σε υπερθετικο βαθμο, ξεπερνα το σουρεαλ!
kkostas77 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Φιλε Dropsreef τι πιστεύεις για Γιούτσο και Σιδέρη? Εχουν θέση στην 11άδα??
margaritagr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 14ο γκολ ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ σημερα. Τι να πεις....
adi32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δεν τον θελουμε ειπαμε ωωωωωωωωωωωωωωωω Ξυριζει τα φρυδια του
Προτεινόμενες αναρτήσεις