Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Κάκος μετά το γκολ έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μας βάλει στην περιοχή.

troll mode on

Να διακοπεί το ματσάκι, να αφαιρεθούν και οι 3 βαθμοί που προβλέπεται για να διεκδικήσει και ο Ατρόμητος έξοδο στο Τσου Λι.

Θα διακοπει αποτι λενε

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

troll mode on

Troll εγώ που γράφω στο thread του πρωταθλητή την άποψή μου;

Την Πέμπτη μπήκες εδώ μέσα να προκαλέσεις, σήμερα που έχασες, μπήκες να μας κάνεις μαθήματα ήθους.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Troll εγώ που γράφω στο thread του πρωταθλητή την άποψή μου;

Ε ναι ο μονος που ειδε Κακο να μας σπρωχνει στην περιοχη σας μαλλον εσυ εισαι. Να μας ελεγες και κανα 2-3 φασεις καλα θα ηταν

Την Πέμπτη μπήκες εδώ μέσα να προκαλέσεις, σήμερα που έχασες, μπήκες να μας κάνεις μαθήματα ήθους.

Κρατας ημερολογιο?

κανε report.

Tα μαθηματα ηθους που τα βλεπεις ?! Παααααλι αυτοδημιουργεις φανταστικες ιστοριες? :mrgreen:

Δημοσ.

Περαστικα σ οσους βιαστηκαν να χαρουν την πεμπτη! 2 μερες κρατησε η χαρα των φουκαραδων κι αυτη ηταν με ξενα κολυβα...

Συγχαρητηρια στην ομαδα μας για μια εξαιρετικη χρονια!!

ΥΓ.Ο κακος ελεγε οτι αν γινει το παραμικρο ξανα, θα διακοπει, τωρα τι σκεφτεται?

Δημοσ.

Δε πείραξαν παιχτες του Ολυμπιακού. Απλά είχαν σκοπό να διακόψουν το ματς. Κακό στην ομάδα τους έκαναν. Εμεις νικούσαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ μέχρι το 83 με ένα ομορφο γκολ σε ένα κακο γενικά παιχνιδι.

Είμαστε πρωταθλητές. Μόνο αυτό μένει. Και σίγουρα καλύτεροι σαν ομάδα.

Δημοσ.

Υποβιβασμό ΚΑΙ σε ολυμπιακό κ σε Παναθηναικό να καθαρίσει η βρώμα και η διαφθορά και για να βάλουν μυαλό οι φίλαθλοι.Nα Βγεί Champions League ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ.

ΔΕ ΠΑΕΙ Αλλο η βρωμοκατάσταση!

Άι ντοντ θινκ σο Takis.

Δημοσ.

Το μόνο που με χάλασε απόψε ήταν ο Αμπντούν! Δηλαδή δεν μπορούσε να το βάλει ο Μιραλάς; Ο Αμπντούν;

Μη γελιεσαι, συνεργασια Βυντρα Σαριεγκι ηταν το γκολ:P O Bυντρα πουλαει ο Σαριεγκι κοιταει ε και ο Αμπτουν τι να κανει ο ανθρωπας, πλασαρει σαν σε προπονηση:P

Δημοσ.

και οπως ειπα και στους γνωστους μου βαζελους που με ειχαν πρηξει μεχρι και σημερα το πρωι....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΝΙΑ! ^_^

Δημοσ.

Μη γελιεσαι, συνεργασια Βυντρα Σαριεγκι ηταν το γκολ:P O Bυντρα πουλαει ο Σαριεγκι κοιταει ε και ο Αμπτουν τι να κανει ο ανθρωπας, πλασαρει σαν σε προπονηση:P

ο βυντρα παει στο διαολο..κανει λαθος..ο σαριεγκι?πραγματικα ειμαι ολυμπιακος και με συμφερει το λαθος του..αλλα ρε φιλε ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ????????????λιγο ισορροπια ρε παιδι μου!!!μην παιζεις αμυνα με πισω βηματα!!!και στην ΤΕΛΙΚΗ κανε πεναλτυ ρε γαμωτο!!!κιτρινη θα σου δωσει!καθεσαι και τον κοιτας!ημαρτον!και αυτος ο παιχτης παιζει 5 χρονια στον παναθηναικο!!

κατα τα αλλα μπραβο στον θρυλο που καθαρισε το ματς ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!

Δημοσ.

Ένα τριήμερο κράτησε η χαρά. Ραντεβού στον επόμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Το μήνυμα έχει επεξεργασθεί μιας και είναι Μάρτιος ακόμα και είναι νωρίς για μπανάκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...