firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=128987612 Παρά την κατάσταση που επικρατούσε, ο Ολυμπιακός προς τιμήν του, ήθελε να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός την τιμωρία... Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είπαν «ναι» στην έκκληση του Γιάννη Ζαβραδινού εκ μέρους του Παναθηναϊκού για να συνεχιστεί το παιχνίδι, ωστόσο, ο Τάσος Κάκος ήταν κατηγορηματικός και διέταξε την οριστική διακοπή του αγώνα. Η πρόταση του Ζαβραδινού, με την οποία συμφώνησε ο Ολυμπιακός, ήταν οι παίκτες των δύο ομάδων να επιστρέψουν για τυπικούς λόγους στο χορτάρι και λίγα λεπτά αργότερα να σφυριζόταν η λήξη μόνοπ και μόνο για να τελειώσει το ματς. Τελικά, η διακοπή ήταν οριστική και αμετάκλητη, απόφαση απόλυτα λογική με βάση τα όσα γίνονταν. Τραγικό αν ισχύει. Και δεν είναι καθόλου προς τιμήν του Ο.Σ.Φ.Π. Τα νότα τους φυλάνε όλοι.
LRoi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω πώς μπορούν να ελέγξουν 60.000 κόσμου, παρά μόνο υποβοηθούμενοι από ηλεκτρονικά μέσα. Και στην τελική, τα πάντα είναι και θέμα οργάνωσης των ΠΑΕ. Φέτος στο 1-1 στο Καραϊσκάκης δεν έγινε το παραμικρό. Έφυγε μία φωτοβολίδα σε κάποια στιγμή και το τι καντήλια άκουσε ο τσόγλανος που την πέταξε δεν λέγεται. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν έπεσε καν μπουκάλι. Πολύ πρόσφατα, την Πέμπτη, ένα κωλοπαίδι ονόματι Ντέβιτς έβγαλε την μπλούζα και την έδειχνε χειρονομώντας στην θύρα 7 επί 2 λεπτά. Αν ήθελαν βουτούσαν μέσα και τον σκότωναν στο ξύλο, αλλά δεν έγινε και πάλι τίποτα. Απλά θεωρώ ότι η 7 έχει κάνει μία πολύ καλή συμφωνία με τον Μαρινάκη και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι φέτος δεν έχουν αναφερθεί πουθενά, οπαδοί του Ολυμπιακού σε επεισόδια, τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη. Τραγικό αν ισχύει. Και δεν είναι καθόλου προς τιμήν του Ο.Σ.Φ.Π. Τα νότα τους φυλάνε όλοι. Γίνεσαι γραφικός.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Οχι ρε φίλε και εγώ να δω το μάτς πήγα δεν κινδύνεψα απο κανέναν ανεγκέφαλο..απο τα χημικά πάλι ίσως! Αν θέλουν να προστατέυσουν τον κόσμο να κάνουν την δουλειά τους εκεί που πρέπει και όχι κατόπιν εορτής..ας γίνεται ο (%&&*^)$# έλεγχος που πρέπει να γίνει να δούμε αν θα κινδυνεύει ο κόσμος απο τον κάθε ανεγκέφαλο.. Και το '81 όταν σκοτώθηκαν 21 άτομα στο Καραϊσκάκη...υπηρχαν κάτι χιλιάδες που δεν κινδύνεψαν. Άρα...όλα καλά ε;
Doc1355 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Στο εξωτερικό πως ελέγχουν πολύ περισσότερο κόσμο και δεν τολμάει κανείς να κάνει κιχ; Ολα γίνονται αρκεί να υπάρχει και η ανάλογη θέληση,με το να βγαίνουν καθε φορά και να μας λένε πόσο λυπούνται για τα επεισόδια και άλλες μαλακίες δεν κάνουν κάτι. Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν θα έχουμε ποτέ..και λέω ποδόσφαιρο απο οποιαδίποτε έννοια.. Και το '81 όταν σκοτώθηκαν 21 άτομα στο Καραϊσκάκη...υπηρχαν κάτι χιλιάδες που δεν κινδύνεψαν. Άρα...όλα καλά ε; Μην φτάνεις στα άκρα ρε συ..το θέμα είναι ότι εκεί που πρέπει να κάνουν κάτι δεν το κάνουν,όταν πλέον είναι ήδη αργά τι να το κάνω που μπαίνει η αστυνομία στο γήπεδο;
LRoi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Μην φτάνεις στα άκρα ρε συ..το θέμα είναι ότι εκεί που πρέπει να κάνουν κάτι δεν το κάνουν,όταν πλέον είναι ήδη αργά τι να το κάνω που μπαίνει η αστυνομία στο γήπεδο; Στο Καραϊσκάκης μας ψάχνουν οι Stewards. Ούτε μπάτσοι μας ψάχνουν να έχουμε δικαιολογία να εκνευριστούμε ούτε τίποτα. Γι' αυτό σου λέω ότι είναι και θέμα των ΠΑΕ κάποια πράγματα.
Doc1355 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Στο Καραϊσκάκης μας ψάχνουν οι Stewards. Ούτε μπάτσοι μας ψάχνουν να έχουμε δικαιολογία να εκνευριστούμε ούτε τίποτα. Γι' αυτό σου λέω ότι είναι και θέμα των ΠΑΕ κάποια πράγματα. Το ξέρω ρε συ γιαυτό και εγώ λέω πως άν ήθελαν τρόπος υπάρχει..και ξαναλέω εδώ και μία βδομάδα λέγανε οτι το μάτς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην τελειώσει! Είναι αυτή εικόνα προετοιμασίας για τέτοια γεγονότα;
LRoi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Το ξέρω ρε συ γιαυτό και εγώ λέω πως άν ήθελαν τρόπος υπάρχει..και ξαναλέω εδώ και μία βδομάδα λέγανε οτι το μάτς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην τελειώσει! Είναι αυτή εικόνα προετοιμασίας για τέτοια γεγονότα; Εγώ νομίζω ότι αυτό το έλεγαν για να το ακούσει ο Ολυμπιακός και να τρομοκρατηθεί, αλλά δεν κατάλαβαν οι ανεγκέφαλοι ότι τελικός αποδέκτης ήταν οι κάφροι. Ειδικά οι δηλώσεις Βγενόπουλου για ηθικούς αυτουργούς, φωτογραφίζοντας τον Μαρινάκη, είναι για εισαγγελέα.
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δηλαδή; Έχει πολύ μεγάλο πάθος με την φωτογραφία. Μια φορά φωτογράφιζε ένα παγκάκι με τις ώρες.
ababapanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 τι ειναι πιο σαπιο? το πολιτικο μας συστημα ή το ποδοσφαιρο μας?
Doc1355 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 τι ειναι πιο σαπιο? το πολιτικο μας συστημα ή το ποδοσφαιρο μας? Συνδυασμός που σκοτώνει!
Stavrakas13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Αν βάλεις το ένα μπροστά σε καθρέπτη θα δείς το άλλο ως είδωλο...
Alxnks Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 πως λεγεται ο παναθηναικος στα γερμανικα; νεβερκουπεν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις